Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Τοξότης θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Θα γίνει... χαμούλης στο κρεβάτι!

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Τοξότης θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Ή έχεις ερωτική χημεία με κάποιον ή δεν έχεις... Και ο Τοξότης για να κάνει το sex της ζωής του και πραγματικά να «αναστενάξουν οι σουμιέδες» θα πρέπει να βρει ένα από τα τρία αυτά ζώδια. Πάμε να τα δούμε...

ΚΡΙΟΣ

"Φωτιά με φωτιά" τραγούδαγε ο Πάνος Κιάμος και δεν θα μπορούσε ο στίχος αυτός να περιγράφει καλύτερα αυτό τον συνδυασμό ζωδίων. Θα μεταφέρουν το πάθος τους και στο κρεβάτι. Και επειδή είναι και τα δυο ζώδια που τους αρέσει η περιπέτεια, η αδρεναλίνη, το κάτι διαφορετικό, το καινούργιο και το... ελεύθερο, θα ζήσουν καταστάσεις μοναδικές και νύχτες μαγικές και ονειρεμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μπορεί να θεωρείται ένα ζώδιο αντικειμενικά ψυχρό, ωστόσο αν στο sex βρει τον κατάλληλο παρτενέρ, μεταμορφώνεται. Και ο κατάλληλος για το ζώδιο αυτό του αέρα, είναι ο Τοξότης. Φωτιά ο ένας, αέρας ο άλλος, είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός, καθώς το ένα στοιχείο "φουντώνει" το άλλο. Επίσης είναι και τα δυο ζώδια που τους αρέσουν οι πειραματισμοί και οι καινούργιες εμπειρίες, οπότε και στο sex δεν θα έχουν κανέναν ενδοιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ μιλάμε για έναν συνδυασμό κρύου και... ζεστού. Ο Αιγόκερως δεν δείχνει εκ πρώτης όψεως ένα ζώδιο sexy ή ακαταμάχητο. Πιο πολύ απρόσιτο και σνομπ μοιάζει. Ωστόσο, αυτό είναι το στοιχείο που ιντριγκάρει τον Τοξότη και που τον κάνει να θέλει να τον "κατακτήσει". Στο κρεβάτι ο ένας βγάζει τον καλύτερο εαυτό του άλλου και η απόλαυση είναι δεδομένη. Σε όλα τα άλλα μπορεί να "σφάζονται", στο σεξ όμως είναι... αχτύπητο δίδυμο.

Διάβασε επίσης:

Τα ζευγάρια ζωδίων που, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κάνουν το πιο «καυτό» σεξ

Τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτός ο άντρας θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!

Ο τρόπος που σε αγγίζει μαρτυρά το πώς νιώθει για σένα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved