Από τον πιο ξενέρωτο στον πιο σέξι άντρα. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το ζώδιό του!

Μάντεψε τη θέση που κατέλαβε ο κάθε άντρας του ζωδιακού!

Από τον πιο ξενέρωτο στον πιο σέξι άντρα. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το ζώδιό του!

Σε διαδικτυακή έρευνα που έγινε οι γυναίκες κλήθηκαν, με βάση τις εμπειρίες τους, να ψηφίσουν τον πιο ξενέρωτο και τον πιο sexy άντρα του ζωδιακού και φυσικά, όπως πάντα, να αιτιολογήσουν την ψήφο τους.

Η τελική κατάταξη έχει διάφορες εκπλήξεις, κυρίως όσον αφορά στην πρώτη θέση, σε γενικές γραμμές όμως δεν είναι μακριά απ' ό,τι φαντάζεσαι. Εννοείται ότι θέλουμε κι εσύ να πεις τη γνώμη σου μέσω σχολίου. Ας δούμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

12. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη τάση του για ανεξαρτησία αλλά και το ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να ζευγαρώσει τον φέρνει στην πρώτη θέση των... ξενέρωτων. Επίσης, το καλό σεξ χρειάζεται και συναίσθημα, κάτι που συχνά λείπει από τον κύριο αυτόν!

11. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε φταίει η εμμονή του στη λεπτομέρεια, ούτε το ότι συχνά γίνεται υποχόνδριος. Μάλλον ευθύνεται το γεγονός ότι βλέπει το σεξ σαν τυπική διαδικασία ή ως αντικείμενο μελέτης. Λίγο παραπάνω καρδιά αν έβαζε, θα ήταν πολύ πιο σέξι.

10. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι ότι ο Αιγόκερως είναι κακός εραστής. Ωστόσο, το να αγγίξει κάποια την καρδιά του είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι να περπατήσει σε αναμμένα κάρβουνα. Είναι τόσο επιφυλακτικός και επιλεκτικός, σε σημείο να δείχνει πάγος κάτι που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι του βγαίνει και στο κρεβάτι.

9. ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν πείθει για τη σεξουαλικότητά του! Μπορεί να είναι ωραίος, στιλάτος, γοητευτικός, περισσότερο όμως βγάζει «χαριτωμενιά» παρά σεξαπίλ. Με τόσα χαμόγελα και κομπλιμέντα που σκορπά κάνει μια γυναίκα να σκεφτεί «τι γλυκούλης» κι όχι «τον θέλω τώρα!».

8. ΔΙΔΥΜΟΣ

Και ξενέρωτο δεν τον λες, ούτε όμως και σέξι! Είναι παιχνιδιάρης, ελαφρώς «διεστραμμένος», φαντασιώνεται διαρκώς, αυτό που του στερεί κάποια από τις πρώτες θέσεις είναι η εικόνα του. Δεν τον βλέπει κάποια γυναίκα, λέει «ω Θεοί, τι άντρας» και πέφτει τα ανάσκελα!

7. ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάλογα με το πώς «πλασάρεται» προς τα έξω! Όταν το θέλει, βγάζει το σεξουαλικό του ταμπεραμέντο. Στο κρεβάτι είναι από τους καλύτερους, σε μια γυναίκα όμως κάτι το χιούμορ και τα αστεία του, κάτι το ανάλαφρο στιλάκι του, δε δίνει την εντύπωση του σέξι άντρα, αλλά του άτακτου αγοριού!

6. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος βγάζει ερωτισμό και συναίσθημα γι’ αυτό και είναι στις ψηλότερες θέσεις. Σίγουρα έχει μια σέξι αύρα. Αυτό που τον χαντακώνει είναι η κυκλοθυμία του! Εκεί που δείχνει ο «αρσενικός» και προκαλεί στις γυναίκες διάφορες φαντασιώσεις, μπορεί να βγάλει παράπονο και δάκρυ και να ξενερώσει.

5. ΙΧΘΥΕΣ

Ένας Ιχθύς δε γεμίζει σε καμιά γυναίκα το μάτι με τη μία! Ωστόσο, όταν θέλει κάποια, το στήσιμό του αλλάζει τελείως! Σαγήνη, αισθησιασμός, πάθος και ρομαντισμός είναι τα τέσσερα στοιχεία που τον κάνουν απίστευτα σέξι.

4. ΛΕΩΝ

Έχει εκτόπισμα, έχει αντρίκια χαρακτηριστικά, δυναμική προσωπικότητα, είναι άντρας που βγάζει σεξουαλικότητα και ταμπεραμέντο, είναι και ερωτιάρης! Αν περιόριζε λίγο το ναρκισσισμό του, θα ήταν στην κορυφή!

3. ΚΡΙΟΣ

Καμία έκπληξη! Μιλάμε για το A male. Ο άντρας αυτός βγάζει έντονη σεξουαλικότητα, είναι το «αρσενικό», ο «βαρβατάντρας», που οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν στο κρεβάτι τους για μια βραδιά (ή και πάρα πολλές) πάθους!

2. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νόμιζες ότι ο Σκορπιός θα ήταν ο πρώτος της λίστας των πιο σέξι αντρών; Κι όμως! Βγάζει έντονη σεξουαλικότητα, πάθος, αισθησιασμό, είναι και λίγο brutal στο κρεβάτι, τι του στέρησε την πρωτιά; Το ότι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή θα δείξει όλα αυτά τα στοιχεία και θα κάνει τις γυναίκες να παραμιλήσουν ή θα φαίνεται εντελώς αδιάφορος για το σεξ. Μην ξεχνάμε ότι το πολύ μυστήριο κουράζει!

1. ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός λοιπόν ψηφίστηκε ο πιο σέξι άντρας του ζωδιακού! Και είναι ό,τι φαίνεται! Ο γιος της Αφροδίτης με τη στιβαρή κορμοστασιά και το πονηρό ύφος εμπνέει για νύχτες γεμάτες αισθησιασμό, ηδονή και έρωτα! Κι η αλήθεια είναι ότι για οτιδήποτε άλλο μπορεί να βαριέται στο σεξ όμως δίνει ρεσιτάλ, αφού χαρακτηρίζεται και από ποσότητα και από ποιότητα! Μπράβο Ταύρε!

Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το σεξουαλικό του πορτρέτο, σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι 5 χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων για σεξ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved