Ποιο είναι το καλύτερο μέρος να κάνεις σεξ σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Έχουν ειπωθεί αμέτρητα χαρακτηριστικά για το κάθε ζώδιο, αλλά πόσο τελικά το ζώδιό σου, επηρεάζει και τη σεξουαλική σου ζωή;

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος να κάνεις σεξ σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Την απάντηση έδωσε η Alison Lessard, CEO στο Lessard Luxury Wellness, στο οποίο προσφέρει αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις σχετικά με το σεξ, ενώ είναι εκείνη που δημιούργησε το «κίνημα» The Cosmic Sex, μία αναλυτική έρευνα πάνω στη σεξουαλική ζωή του κάθε ζωδίου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, τα ευρήματά της για το ποιο είναι το καταλληλότερο μέρος να κάνει σεξ το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός έχει την πιο «άμεση», για να μην πούμε χυδαία αντιμετώπιση. Αυτή η «χυδαιότητα» δεν είναι απαραίτητα σκόπιμη, αλλά προϊόν της επιθυμίας του να κινηθεί γρήγορα και παρορμητικά, αρκεί να υπάρχει η διάθεση. Έχει μία ισχυρή και έντονη σεξουαλική ορμή που τον ωθεί σε «ένα στα γρήγορα» οπουδήποτε, μέχρι και στις δημόσιες τουαλέτες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος, από την άλλη, θέλει πιο «extra» πράγματα. Μη σκεφτείς καν να τον προσκαλέσεις σεξουαλικά, αν δεν είσαι απόλυτα προετοιμασμένος/η. Αν, για παράδειγμα, δεν έχεις κάνει κράτηση σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο ή σε κάποιο γνωστό εστιατόριο. Είναι το ζώδιο της άνεσης και θέλει να νιώθει εξίσου άνετα και με σένα. Μαζί του θα ζήσεις αναμφίβολα… νύχτες που δεν θα έχουν τελειωμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ζώδιο της επικοινωνίας και της περιέργειας. Οι Δίδυμοι είναι οι πεταλούδες του ζωδιακού! Μαζί τους θα εντρυφήσει κανείς στο dirty talk, θα κυληστεί στο γεμάτο μαξιλάρια πάτωμα, ενώ θα υπάρχει συνεχόμενη εναλλαγή στάσεων στο σεξ. Οι Δίδυμοι αγαπάνε την ποικιλία και την ψυχική διέγερση. Επίσης όμως βαριούνται πολύ γρήγορα, οπότε φρόντισε να κατεβάσεις ένα app με τις στάσεις του Kama Sutra στο κινητό σου για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του ζωντανό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος χρειάζεται να νιώσει συναισθηματική ασφάλεια μέχρι να βρεθεί με κάποιον/α στο κρεβάτι. Πες του πόσο όμορφος/η και σέξι είναι, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο τις άμυνές του. Μετά θα ανακαλύψεις τον πιο πονηρό και ερωτικό εραστή. Μόλις σε εμπιστευτεί, θα ξεχειλίσει αυθορμητισμό και μαζί θα ζήσετε μία συναρπαστική εμπειρία. Πρότεινε ένα όμορφο δείπνο και στη συνέχεια, γυρίζοντας σπίτι, κόλλησέ τον πάνω στην πόρτα βγάζοντας αργά τα ρούχα του.

ΛΕΩΝ
Τα λιονταράκια είναι γνωστά για τη «δραματική» τους συμπεριφορά και για την τάση τους να τραβάνε όλα τα φώτα επάνω τους. Δεν είναι καθόλου ντροπαλοί και θέλουν να έχουν όλη την προσοχή. Ο Λέων θα ήθελε να κάνει σεξ σε ένα μέρος όπου θα είναι ορατός από όλους τη στιγμή της απόλυτης δόξας του. Μάλιστα, είναι το μόνο ζώδιο που δε θα δίσταζε να γυρίσει την ερωτική πράξη σε βίντεο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν θέλεις να παίξετε «βρώμικα» παιχνίδια με έναν Παρθένο, πρώτα κάνε του ένα καλό μπάνιο. Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της καθαριότητας και της υγείας. Στρώσε το κρεβάτι με λευκά, φρεσκοπλυμένα σεντόνια και διπλοτσεκάρεις πως το σπίτι, ειδικά το μπάνιο, είναι πεντακάθαρο πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση να τον καλέσεις Μετά την ερωτική πράξη πιθανότατα να σους εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και την ευχαρίστησή του σε σχέση με το τι δεν του άρεσε και τι του άρεσε αντίστοιχα. Μην κάνεις το ίδιο, η κριτική δεν του αρέσει καθόλου.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο αριστοκρατικά και πιο κομψά ζώδια όλου του ζωδιακού, που αγαπά οτιδήποτε αισθητικά όμορφο ή ευχάριστο για τις αισθήσεις του. Του αρέσει η μορφή του ανθρώπινου κορμιού, οπότε απόφυγε να φορέσεις κάτι που δεν το αναδεικνύει. Είναι το ζώδιο «Των Άλλων» και τον ευχαριστεί να βλέπει πως ο παρτενέρ του το απολαμβάνει εξίσου. Το καλύτερο μέρος για έναν Ζυγό είναι να κάνει σεξ μπροστά σε έναν καθρέφτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, με εμμονή για την ιδιωτικότητα. Στην πραγματικότητα, θέλει να διεισδύσει στην ψυχή σας. Το καλύτερο μέρος για να απολαύσει ένας Σκορπιός το σεξ είναι ένα κρυμμένο δωμάτιο, σκοτεινό, ένα μέρος που δεν έχει πάει ποτέ κανείς για να νιώθει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο. Αγαπάει το role play και τα sex toys είναι για αυτόν μοναδικά εξαρτήματα απόλαυσης. Είναι πολύ επιλεκτικός/η με το ποιο πρόσωπο θα περάσει στον «σεξουαλικό» τους κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι το «ελεύθερο πνεύμα» του ζωδιακού, μισός άνθρωπος μισό άλογο, έχει μία πολύ πρωτόγονη ζωηράδα γύρω από το σεξ. Θέλουν να περνάνε καλά, να γελάνε κατά τη διάρκεια. Είναι δραστήριοι άνθρωποι που αγαπάνε τη Φύση και το καλύτερο μέρος για να κάνετε σεξ μαζί του είναι κάτω από ένα δέντρο, στα μισά μίας πεζοπορίας ή κάτω από τα αστέρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάτω από το ψυχρό εξωτερικό ενός Αιγόκερω κρύβεται ο πιο καυτός εραστής, χρειάζονται αρκετή... προεργασία, πριν πέσει στο κρεβάτι με κάποιον/α. Το καλύτερο μέρος για εκείνον είναι η αίθουσα ενός Spa, μετά από ένα καλό επαγγελματικό μασάζ, όπου θα έχουν χαλαρώσει όλες οι αντιστάσεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι δε φημίζονται για τη σεξουαλική τους ζωή και έχουν μία τάση να παίρνουν περισσότερο το ρόλο του παρατηρητή κατά τη διάρκεια του σεξ. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις σεξ με έναν Υδροχόο είναι… μέσω Internet! Μπορείς να δημιουργήσεις την ανάλογη ατμόσφαιρα στέλνοντας τα κατάλληλα μηνύματα και εικόνες και τότε θα δεις μία εντελώς διαφορετική του πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι Ιχθύς είναι οι… χαμαιλέοντες του ζωδιακού κύκλου που θέλουν να «ρουφήξουν» τις επιθυμίες του συντρόφου τους. Κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της φαντασίας. Με χαρακτηριστικό τους το νερό, το κατάλληλο μέρος είναι μία παραλία, μία πισίνα ή ένα υδρομασάζ. Επιπλέον, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που κυβερνά ουσίες, όπως το αλκοόλ, οπότε μη διστάσεις να ανοίξεις ένα μπουκάλι, πριν ξεκινήσετε.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο δοτικά ζώδια στο κρεβάτι

Στο κρεβάτι με έναν Ζυγό

Αν είσαι μη μου άπτου και του παρθεναγωγείου, μείνε μακριά από αυτόν τον άντρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved