Αυτός ο άντρας θέλει τη γυναίκα με μεγάλη... προίκα

Αυτή είναι η ιδανική ερωμένη του άντρα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο

Αυτός ο άντρας θέλει τη γυναίκα με μεγάλη... προίκα

Αν είσαι μια γυναίκα πρόθυμη να παίξει το ρόλο της μάνας και της ερωμένης, έχεις ήδη εκπληρώσει την πρώτη ικανή και αναγκαία συνθήκη.

Στην δεκαετία του ΄90 υπήρχε ένα άσμα που έλεγε “μου θυμίζεις την μάνα μου γι' αυτό σ' αγαπάω”. Αυτό ζητά και ο συγκεκριμένος άντρας. Όχι, προς Θεού, μην τρομάζεις! Δε σε θέλει με γκρίζα μαλλιά και πρόσωπο σαν πλισέ φούστα, αλλά να του αποπνέεις τη μητρότητα, να τον στηρίζεις στις στραβοτιμονιές του, να συγχωρείς τα λάθη του, να τον φροντίζεις και να τον κανακεύεις, όπως η μαμά του.

Αν κατορθώσεις, μάλιστα, να φτιάξεις και καλύτερο μουσακά από την αιώνια ανταγωνίστρια, είναι βέβαιο πως οι καρμολόγοι του μέλλοντος θα έχουν πολύ δουλειά, αφού θα σε μνημονεύει τουλάχιστον για επτά ζωές. Επιπλέον, εκφράσεις όπως «αγόρι μου», «μωρό μου» ή «έλα στη μανούλα» είναι φράσεις-κλειδιά που μαζί με τα καψουροτράγουδα εξασφαλίζουν την αιώνια ευτυχία.

Όμως για να φθάσουμε ως εκεί, υπάρχουν και κάποια προαπαιτούμενα.

Αν μιλάμε για μια απλή ερωτική σχέση, το μόνο που χρειάζεσαι, εκτός από τις αγκαλίτσες κλπ, είναι το στήθος. Επιβάλλεται να είναι πλούσιο, ώστε ο τζουτζούκος σου να χώνεται και να ρεμβάζει την απέναντι φωτό με τα καραβάκια. Κάθε λιμάνι και καημός... Αν έχεις και τονισμένη... περιφέρεια, τότε τον έχεις δέσει χειροπόδαρα.

Αν το πάτε για γάμο ξεκινάμε από τα βασικά: Έχεις σπίτι; Γιατί αν δεν έχεις και η μόνη σου προίκα είναι το σπιτάκι του Αζώρ, ξέχασε τον γαμπρό. Αν πάλι έχεις κτήματα, ελιές κι ένα επιπλέον δυάρι στα Πετράλωνα, ο καλός σου θα σε αγαπήσει παράφορα.

Ύστερα, θα πρέπει να αντέξεις τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές, το γνωστό «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Αν έχει μεγάλο σόι, μαζί με αυτόν θα πρέπει να τραπεζώνετε και τη θεία Μαριγώ από τα Σούρμενα. Υπάρχει βέβαια και ένα καθοριστικό πλεονέκτημα: Δεν θα σου παραπονεθεί ποτέ αν παχύνεις. Σε αυτήν την Αφροδίτη αρέσουν οι καμπύλες και συχνά είναι της άποψης «όσο πιο χοντρή, τόσο πιο καλή»!

**Για να μάθεις σε ποιο ζώδιο είναι η Αφροδίτη του, πάτησε εδώ**

Διάβασε επίσης:

Ποιό είναι το ιδανικό ταίρι του Καρκίνου;

Πώς φλερτάρουμε έναν Καρκίνο: Έρωτας κάτω από το Σεληνόφως!

Στο κρεβάτι με έναν Καρκίνο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved