Στο κρεβάτι με έναν Καρκίνο

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ με έναν Καρκίνο

Στο κρεβάτι με έναν Καρκίνο

Το σεξ με έναν Καρκίνο μοιάζει με αργό χορό, όπου κυριαρχούν οι αισθήσεις και οι φαντασιώσεις και απουσιάζουν τα... ακροβατικά. Τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα Καρκίνος είναι αρκετά διαισθητικοί και μπορούν να αντιληφθούν τι θέλει η ερωμένη ή ο εραστής τους. Η «γυναικεία πλευρά» τους εμφανίζεται συχνά στην κρεβατοκάμαρα και απολαμβάνουν να κάνουν έρωτα κι όχι σεξ.

Ο Καρκίνος θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τον/ην σύντροφό του, καθώς πιστεύει ότι μέσω της σεξουαλικής πράξης αποδεικνύει και την αγάπη του κι όσο πιο ασφαλής νιώθει, τόσο περισσότερο απελευθερώνεται και ξεδιπλώνει τα ερωτικά του ταλέντα.

Ο φόβος της απόρριψης υπάρχει στον Καρκίνο, γι’ αυτό συχνά δε θα κάνει την πρώτη κίνηση, αντίθετα, προτιμά να πηγαίνει πλαγίως και αφού έχει σιγουρευτεί ότι θα τύχει θετικής ανταπόκρισης. Μόλις μπει σε σχέση, τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα θέλουν τακτική σεξουαλική επαφή, ώστε να εξασφαλίσουν ότι ο/η σύντροφός τους θα είναι «χορτάτος/η» και δε θα αναζητήσει αλλού ικανοποίηση. Επιπλέον, προτιμούν την άνεση του κρεβατιού τους και όχι περίτεχνα κόλπα και σεξουαλικές στάσεις, αν και κάποιες φορές έχει διαπιστωθεί ότι έχουν μια ελαφριά τάση μαζοχισμού.

Πώς να ερεθίσεις έναν Καρκίνο

Όντας ζώδιο του νερού, το υγρό στοιχείο είναι αρκετά ερεθιστικό για τον Καρκίνο. Μια βόλτα στην παραλία το βράδυ θα του δημιουργήσει αρκετές φαντασιώσεις, το ίδιο και ένα μπάνιο για δύο. Τα χάδια και τα φιλιά πρέπει να είναι άφθονα για να μπουν στο κλίμα, να χαλαρώσουν και να αφεθούν. Ούτε ο άντρας, ούτε η γυναίκα Καρκίνος είναι απαιτητικοί, ωστόσο, δε τους αρέσει να πιέζονται και να κάνουν το οτιδήποτε για το οποίο αισθάνονται άβολα. Υπόψη ότι, επειδή έχουν ανασφάλεια, εκνευρίζονται με την πλάκα ή την επίκριση της απόδοσής τους. Η αντοχή τους δεν είναι στάνταρ, πολλοί όμως μπορούν να κάνουν σεξ όλη τη νύχτα..

Ερωτογενείς Ζώνες του Καρκίνου

Όσον αφορά τις ερωτογενείς ζώνες του, τα βαθιά φιλιά με γλώσσα τους διεγείρουν, αυτό όμως που τους πάει στον παράδεισο είναι η επαφή με το στήθος. Οι αισθήσεις τους ενεργοποιούνται με το άγγιγμα, το φιλί, το τρίψιμο και τα ελαφριά δαγκώματα των θηλών τους. Επίσης, το χάδι κάτω από το στήθος θα ξυπνήσει την πιο έντονη σεξουαλική τους επιθυμία.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Ταύρος, Παρθένος, Ιχθύες, Σκορπιός, άλλος Καρκίνος

Αγαπημένη στάση στο σεξ: Μπρούμητα, «καουμπόισσα»

Διάβασε επίσης:Οι 5 τύποι του Καρκίνου! Εσύ σε ποιόν ανήκεις;

Μικρό αφιέρωμα στην ρομαντική, μα και ανθεκτική γυναίκα Καρκίνο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved