Ποιό είναι το ιδανικό ταίρι του Καρκίνου;

Ποια χαρακτηριστικά άλλων ζωδίων πρέπει να συνδυάζει;

Ποιό είναι το ιδανικό ταίρι του Καρκίνου;

Ο Καρκίνος, θέλει να βρει κάποιον που να συνδυάζει όλα τα παρακάτω!Μα πολλά θέλει;

1. Θέλω κάποιον που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη, σαν τον Ταύρο. Να μπορώ να στηριχτώ πάνω του, γνωρίζοντας ότι είναι ψυχή βαθιά ρομαντική και σταθερή, πιστή, ακλόνητη και δυνατή! Δεν θέλω κάποιον που να προσπαθεί να μου επιβληθεί ή να με κάνει να νιώθω "λίγη". Δεν αντέχω επίσης τους άντρες που προσπαθούν να την βγουν κι από πάνω. Ενώ κάποιος σαν τον Ταύρο, θα είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που με ξετρελαίνουν σε έναν σύντροφο!

2. Μην γελάσεις, αλλά θα μου άρεσε ένας γλυκός και τρυφερός, σύντροφος που να αγαπάει την έννοια του σπιτικού, όπως εγώ, ο Καρκίνος! Δεν θέλει και πολύ μυαλό: μου αρέσει να αισθάνομαι καλά κι άνετα με τον άνθρωπο που θα έχω στο πλάι μου, άρα, ένας άλλος Καρκίνος, θα μπορούσε να μου το προσφέρει αυτό!

3. Θα ήθελα να είναι λογικός, αλλά δοτικός, όπως ο Παρθένος! Φυσικά και θα μου άρεσε να είχα μια γλυκιά (έμφαση στο "γλυκιά") φωνή λογικής στο πλάι μου, να με καθοδηγεί και να εξηγεί και μερικά πράγματα. Και μπορεί ο Παρθένος στους περισσότερους να μοιάζει πολύ ξερός, αλλά εγώ έχω τον τρόπο μου!

4. Μου αρέσει η τσαχπινιά, ο αέρας του μυστηρίου κι ο βαθμός δυσκολίας του Σκορπιού! Πες με μαζόχα, αλλά με ξετρελαίνει το γεγονός ότι δεν είναι ανοιχτό βιβλίο, αλλά ξέρω πως δένεται βαθιά και αγαπάει με λυσσασμένο πάθος! Αχ, το θέλω αυτό στην ζωή μου!

5. Πολύ θα μου άρεσε να είχε την αίσθηση του χιούμορ, ελευθερίας και τρέλας που έχει ο Τοξότης. Θα με έβγαζε λιγάκι από το καβούκι μου και μαζί του πιστεύω ότι μπορώ να αφεθώ κι όπου με βγάλει! Οκ, ίσως να τον ήθελα λίιιιιγο πιο ευαίσθητο σε κάποια θέματα, αλλά τον σκέφτομαι και φτιάχνω κέφι! Μου αρέσει που είναι αισιόδοξος! Αυτή η στάση σκέψης και ζωής, με ανεβάζει πολύ! Σαν να μην μπορεί να συμβεί κάτι κακό!

6. Μπορώ να βρω κάποιον που να αγαπάει σαν Ιχθύς;;; Νερό με νερό, μια χαρά το παίζουμε το συναίσθημα στα δάχτυλα! Είναι κι αυτός σαν κι εμένα ευαίσθητος σε μεγάλο βαθμό, αλλά νιώθω πως οι δυο μας θα βρίσκαμε την συναισθηματική ολοκλήρωση!

Διάβασε επίσης:

Ποιο είναι το ιδανικό ταίρι του Διδύμου;

Μικρό αφιέρωμα στην ρομαντική, μα και ανθεκτική γυναίκα Καρκίνο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved