Ερωτικό ωροσκόπιο 31/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Με αρκετές δουλειές και εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν, τελειώνει κι αυτός ο μήνας και μπορεί να εκνευριστείς, επειδή δε σου κάθονται όλα όσα σχεδίαζες, όμως θα ξεθυμάνεις πιο εύκολα από άλλες φορές. Η ψυχολογία σου σιγά-σιγά ανεβαίνει πάντως με την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό και τα πρώτα δείγματα βελτίωσης στα ερωτικά σου αρχίζουν και φαίνονται, καθώς το πρόσωπο που θέλεις δείχνει να ανταποκρίνεται, ενώ αν είσαι σε σχέση ο σύντροφός σου έχει κάνει κάποια όμορφα σχέδια για το βράδυ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τελευταία μέρα του μήνα και με τη ζέστη να σε κορώνει το να έχεις όρεξη για δουλειά θα ήταν μάλλον περίεργο. Θα προτιμούσες να είσαι αγκαλιά με ένα πρόσωπο και να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές, σε μια παραλία ή έστω κάτω από το air condition, έλα όμως που δε γίνεται. Το σώμα σου λοιπόν είναι αλλού και το μυαλό σου σε άλλη γη σε άλλα μέρη γι’ αυτό πρόσεξε μην κάνεις λάθος και τρέχεις μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μέχρι και αργά το απόγευμα που η Σελήνη θα τριγωνίσει τον Ήλιο σου και θα αρχίσει να αλλάζει το κλίμα, για σένα δεν προβλέπεται ξεκούραση. Οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν σε σχέση με το σπίτι σου, θα σε βάλουν από νωρίς στο τρέξιμο. ουρασμένος/η και νιώθοντας νικημένος/η από τη ζέστη, θα αποζητήσεις ένα χαλαρωτικό ντουσάκι, ένα δροσερό μέρος και την φροντίδα του έτερου ήμισυ μπας και έρθεις στα ίσα σου.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά είναι αυτά που γίνονται εν γνώσει ή εν αγνοία σου και αρκετά από αυτά είναι για το καλό σου, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχεις επεξεργαστεί πλήρως για να το καταλάβεις. Η Αφροδίτη είναι εκεί και συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου παρέχοντας ευκαιρίες και εύνοια στα ερωτικά σου, γι' αυτό επικρατεί ένας αναβρασμός, μια κίνηση. Εσύ όμως πολύ το κουράζεις και δε λες να κάνεις τις επιλογές σου, εξαιτίας διάφορων φόβων, λες και κατά βάθος σου αρέσει να παιδεύεσαι.

ΛΕΩΝ

leont

Αρκετά σκέφτηκες, αρκετά οργανώθηκες, σήμερα το βράδυ ήρθε η ώρα να περάσεις στην πράξη. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια συζήτηση με το πρόσωπο που σου αρέσει για να δεις τι αισθάνεται για σένα και να καταλάβεις τις προθέσεις του. Σίγουρα θα είναι πολύ διαφωτιστική και θα πάει πολύ καλύτερα από ό,τι ήλπιζες γιατί θα έρθετε πολύ κοντά και θα βρείτε κοινά ενδιαφέροντα - κι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να αισιοδοξήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αντιλαμβάνεσαι ότι καλό θα ήταν να μη δίνεις τόσο σημασία σε κάποια πράγματα στη σχέση σου και χαλάς την καρδιά σου τσάμπα, ιδιαίτερα αν κάποια από αυτά είναι ασήμαντα της καθημερινότητάς σου. Πάντως δείχνεις πολύ πιο χαλαρός/η, έχεις ξεκολλήσει από τις πιο κακές σου συνήθειες και τα αντανακλαστικά σου είναι πιο γρήγορα. Αν είσαι ελεύθερος/η, κάτι απρόσμενα όμορφο θα βρεθεί στο δρόμο σου και θα σε αναζωογονήσει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Από το απόγευμα που θα μπει η Σελήνη στο ζώδιό σου όλα αρχίζουν και παίρνουν έναν πιο γλυκό και ρομαντικό δρόμο και τα συναισθήματα θα σε καταλάβουν. Αν είσαι μόνος/η, είναι ευκαιρία να βγάλεις όλη την γοητεία σου και να ενισχύσεις το στυλ σου, για να τραβήξεις τα βλέμματα του αντίθετου φύλου. Αν είσαι σε σχέση και ακόμα δεν έχετε πάει με το ταίρι σου διακοπές, μια βραδιά στο μπαλκόνι του σπιτιού σου κάτω από το φεγγαρόφωτο φαντάζει ιδανική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με τον Άρη στο ζώδιό σου έχεις σκληρύνει τη στάση σου απέναντι στο σύντροφό σου ή στον τρόπο που βλέπεις την ερωτική σου ζωή και δε δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου. Σήμερα όμως ίσως αισθανθείς άσχημα ή θεωρήσεις ότι φέρεσαι άδικα γιατί φορτωμένος/η από διάφορες εσωτερικές διεργασίες που σου συμβαίνουν και προσπαθείς να διαχειριστείς, ξεσπάς πάνω στον άνθρωπό σου. Μια κουβέντα λίγο πιο κατατοπιστική για το τι σου συμβαίνει ίσως είναι απαραίτητο να γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με το τέλος του μήνα να είναι πλέον γεγονός, έχει ήδη σημάνει μέσα σου κόκκινος συναγερμός και δεν κρατιέσαι. Αντιλαμβάνεσαι ότι τα δύο τρίτα του καλοκαιριού πέρασαν και πρέπει να προλάβεις να ζήσεις το υπόλοιπό του, γι' αυτό και από σήμερα το βράδυ και με την ερωτική σου διάθεση ακμαιότατη, θα ξεκινήσεις τις εξορμήσεις σου με απώτερο στόχο την καλοπέραση. Αν είσαι ήδη σε διακοπές, τότε είναι που θα ξεσαλώσεις και θα επιδοθείς σε ατέλειωτο φλερτ και πονηρά παιχνίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μια αισιοδοξία έστω και συγκρατημένη δημιουργείται μέσα σου από σήμερα το βράδυ και αρχίζεις να πιστεύεις πια ότι κάτι όμορφο υπάρχει για σένα στην άκρη του δρόμου, γι' αυτό πρέπει να επιταχύνεις το βήμα σου για να το προφτάσεις. Είτε στην πόλη, είτε σε άδεια, εσύ θα εκμεταλλευτείς τη γοητεία που εκπέμπεις και θα φροντίσεις να περάσεις ωραίες στιγμές, αναζητώντας την ποιότητα σε κάθε σου επαφή. Άλλωστε όσο πιο πολύ κυκλοφορείς και γνωρίζεσαι με κόσμο, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να σου τύχεις κάτι καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Προσπαθείς με νύχια και με δόντια να μείνεις εστιασμένος/η στο στόχο σου και θα το καταφέρεις μέχρι και το απόγευμα γιατί από το βράδυ και μετά το μυαλό σου θα πάρει άλλη κατεύθυνση και θα απασχοληθεί περισσότερο στο πως θα προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ. Για να τα καταφέρεις, όμως, πρέπει να διαθέσεις λίγο από το χρόνο σου και να κλείσεις και κάποιους παλιούς λογαριασμού που πιθανόν να είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Διανύεις μια γλυκιά, γεμάτη αγάπη περίοδο που θα σε χαλαρώσει και θα απολαύσεις όσο απομένει από το καλοκαίρι. Πιθανόν ο σύντροφος ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο να έχει και ορισμένες απαιτήσεις από σένα, αλλά μπορείς να κάνεις πολλά, όταν νιώθεις γεμάτος/η από θετικά συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, με το μαγνητισμό που εκπέμπεις είναι εύκολο να ελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved