Ερωτικό ωροσκόπιο 29/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Έχεις αποφασίσει να μην αναλωθείς άλλο σκεφτόμενος/η τα πρόσφατα γεγονότα της ερωτικής σου ζωής, οπότε η μόνη σου διέξοδος είναι να απασχολήσεις τον εαυτό σου γι' αυτό, σαν να σε έχουν κουρδίσει σήμερα, θα αρχίσεις να κάνεις διάφορες δουλειές. Δύσκολο όμως, καθώς κι αυτό οσονούπω θα το βαρεθείς ή θα διαπιστώσεις ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να αφήσεις τους εγωισμούς και να μιλήσεις σε κάποιο δικό σου άτομο, εκθέτοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το πρόγραμμα της ημέρας σου είναι αρκετά φορτωμένο αλλά με την υπομονή και το πρακτικό πνεύμα που σε διακρίνει θα καταφέρεις να κάνεις ότι είχες στο νου και από το απόγευμα και μετά θα ασχοληθείς με τα του έρωτά σου που δείχνει αγιάτρευτος και μεγάλος αλλά σου δημιουργεί καημούς και παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου καλά θα κάνεις να μην μείνεις μέσα όσο κι αν αισθάνεσαι κούραση γιατί θα χάσεις. Αν είσαι Αθήνα μπες εδώ και δες όλες τις εναλλακτικές σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η ημέρα σήμερα είναι αρκετά ευνοϊκή σε ό, τι κι αν κάνεις, οπότε θα ήταν καλό να την εκμεταλλευτείς προκειμένου να οργανώσεις κάπως την προσωπική σου ζωή και να βάλεις κάποιο σχέδιο σε δράση, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου. Μην καταπιάνεσαι με αυτό που βλέπεις εύκολο στόχο γιατί ακόμα και το λίγο χρόνο που θα διαθέσεις, θα τον στερήσεις από κάποιον άλλο που θα αξίζει πραγματικά την προσοχή και την καρδιά σου. Μην χάνεις πολύτιμο χρόνο, βρες το ταίρι σου πατώντας εδώ!

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάπως πιο ήρεμος/η και πιο κατασταλαγμένος/η είσαι σήμερα και θα αποφασίσεις να δεις τα πράγματα στεγνά, λογικά κι όχι συναισθηματικά, αν και ένα βάρος στην καρδιά το έχεις. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου με την ησυχία σου. Δε χρειάζεται να βιαστείς να δεις τι θα κάνεις με τα ερωτικά σου. Όταν θα καταλήξεις στο τι και πως, τότε κάνε μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου για να δεις τι έχει κι αυτό στο μυαλό του. Ένα ταξίδι για να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου πάντα βοηθάει!

ΛΕΩΝ

leont

Είσαι πολύ πιο συγκεκριμένος/η και συγκεντρωμένος/η στις επιθυμίες και τις προσδοκίες σου στην ερωτική σου ζωή και αυτό εκπέμπεται καθώς δείχνεις να πατάς γερά στα πόδια σου και να ξέρεις πως θα τα αποκτήσεις. Έτσι, είναι πιο εύκολο για σένα να κινηθείς και χωρίς να τρως χρόνο σε άτομα που δεν συγκεντρώνουν τα απαραίτητα «προσόντα» που ψάχνεις. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείς να τα βρεις όλα συγκεντρωμένα και να ανακαλύψεις αυτό ακριβώς που αναζητάς! Επίσης, αν είσαι σε σχέση θα δεις ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και σας φέρνουν πιο κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είσαι ο πρωταγωνιστής/α του διημέρου καθώς η Σελήνη από νωρίς το ξημέρωμα έχει μπει στο ζώδιό σου, κι έτσι σου δίνεται το έναυσμα να κινητοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες που πάνε ένα βήμα παραπέρα και εσένα και τη σχέση σου. Για σένα που είσαι πάντα πρόθυμος/η να σηκώσεις τα μανίκια και να βγάλεις δουλειά, δε θα γυρίσεις την πλάτη σου αλλά θα βάλεις τα δυνατά σου για να τα καταφέρεις. Επειδή όμως μια σχέση απαρτίζεται από δύο άτομα καλό είναι να κάνεις ένα μοίρασμα για να μη θεωρηθείς συγκεντρωτικός/η. Κάνε κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και εμείς σου προτείνουμε τα καλύτερα δώρα!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δε σφύζεις από δύναμη και ενέργεια σήμερα, μάλλον αποκαμωμένος/η δείχνεις γι' αυτό και προσπαθείς να αδειάσεις το μυαλό σου από όλα όσα σε απασχολούν ή σε στενοχωρούν και να ξεκουραστείς. Επειδή στα ερωτικά σου τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις ή τα είχες κανονίσει στο μυαλό σου, ίσως νιώσεις αδικημένος/η ή σε πιάσουν αισθήματα ζήλιας αλλά γρήγορα θα ισορροπήσεις την κατάσταση μέσα σου και θα ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα οι φίλοι σου που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, θα αποδειχτούν πολύτιμοι γιατί εκτός από κάποια νέα γνωριμία που πιθανόν να κάνεις μέσα από το συγκεκριμένο κύκλο, ίσως σου δείξουν και μια άλλη οπτική στα πράγματα που θα σε κάνει να αισιοδοξήσεις και να αναλάβεις εκ νέου δράση απέναντι σε ένα άτομο που σε ενδιέφερε αλλά λόγω κάποιων συγκυριών δεν επέμεινες και τα παράτησες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα ό, τι κι αν κάνεις και με όποιον κι αν είσαι έχεις αποφασίσει να αφήσεις πίσω σου στενοχώριες και έγνοιες και να περάσεις καλά. Ίσως κάποια πράγματα δε πήγαν όπως τα περίμενες ή να ήρθες πιο κοντά στο άτομο που σε είχε ενθουσιάσει που τελικά δεν ήταν όπως το φανταζόσουν, αλλά τυχαίνουν κι αυτά. Ατενίζεις με αισιοδοξία το μέλλον και πιστεύεις ότι κάτι θα έρθει αργά ή γρήγορα που θα αξίζει τον κόπο. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και βρες αυτό που σου αξίζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ανήκεις στο ζώδιο που αυτήν την περίοδο λόγω της θέσης της Αφροδίτης ευνοείσαι, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, οπότε δεν είναι ούτε έξυπνο, ούτε σκόπιμο να κάθεσαι μέσα, παρέα με την μελαγχολία σου. Πήγαινε ένα περίπατο ή μια βόλτα σήμερα, μόνος/η ή με παρέα κάποιων δικών σου ατόμων και μπορεί μια απρόσμενη αλλά καλοδεχούμενη αλλαγή να υπάρξει στα αισθηματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο μήνας οδεύει προς το τέλος του και περισσότερο από ποτέ έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά και σήμερα η ψυχολογία σου είναι τέτοια που σε ωθεί στο να κάνεις κινήσεις προς ένα προσγειωμένο άτομο που δε ζητάει πολλά και έχει επίγνωση της πραγματικότητας. Ενδεχομένως να μην υπάρχει μέλλον μιας και συναισθηματικά κάτι λείπει και μοιάζει περισσότερο με συμφωνία αλλά αν δε σε ζαλίζει, δεν σε απασχολεί. Το shopping therapy πάντα βοηθάει και πλέον με ένα απλό κλικ!

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αγάπη, φροντίδα και καλή διάθεση είναι αυτά που η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να βγάλεις στο πρόσωπο με το οποίο είσαι μαζί. Σήμερα δικαιούσαι και να ξεφύγεις και να ξεφορτώσεις από πάνω σου τα άγχη ή τις στενόχωρες σκέψεις σας. Θέλεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με τη θετική ενέργεια που προκαλούν τα συναισθήματα και λόγω εποχής να ζήσεις όμορφες, ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι η ευκαιρία σου να μαγέψεις το αντίθετο φύλο. Κάνε κλικ εδώ και ζήσε τις πιο έντονες στιγμές!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved