Ερωτικό ωροσκόπιο 25/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή – Ουρανού αλλά και το τρίγωνό του με τον Κρόνο σε αναγκάζει σε αλλαγή στόχων και σχεδίων σήμερα αφού άλλα περίμενες κι άλλα σου ήρθαν στα ερωτικά σου, μόνο που πρέπει να σκεφτείς καλά το επόμενο βήμα σου για να μην φτάσεις ξανά στο ίδιο σημείο. Αν εξαιρέσουμε όμως την αναστάτωση που μπορεί να σου προκάλεσε ένα τυχαίο περιστατικό, θα δεις ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο κι έτσι θα βγεις πολύ πιο δυνατός/η και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Κάποια αναπάντεχη είδηση που μπορεί να μάθεις σήμερα ίσως σε σπρώξει στο να επανεξετάσεις κάποια δεδομένα που είχες στα χέρια σου για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και θέλεις να το προσεγγίσεις. Ενδεχομένως να αλλάξεις τελείως γνώμη και να μην θέλεις πια να έχεις παρτίδες μαζί του. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί η σύγχυση δε βοηθά να έχεις καθαρό μυαλό και μπορεί να κάνεις λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ίσως σήμερα εξαιτίας ενός απρόσμενου γεγονότος που θα σου προκύψει να κάτσεις να αναλογιστείς γιατί σε ελκύουν κάποια άτομα και πιθανόν να μην βρεις κανένα ουσιαστικό λόγο παρά μόνο την έμφυτη περιέργειά σου. Με έντονη τη διάθεση να βάλεις ένα τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση που δε σου λέει πλέον τίποτα θα αποφασίσεις να ξεκόψεις οριστικά από ένα πρόσωπο, που σου τρώει χρόνο και ενέργεια και μπορεί εξαιτίας του να χάνεις άλλες, πιο σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου και οργάνωσε ένα ταξίδι μόνος ή και με φίλους - σου δίνουμε πατώντας εδώ τα καλύτερα πακέτα!

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου κάνει δύο διαδοχικές όψεις με Ουρανό και Κρόνο και δεδομένου ότι και η Σελήνη που βρίσκεται εκεί θα συμπέσει πάνω τους δεν είναι απίθανη μια ξαφνική ένταση ή μια διαφωνία από το πουθενά με το σύντροφό σου. Εντούτοις, ίσως θα ήταν καλό να μην κάνεις τίποτα και να αφήσεις να βγουν στην επιφάνεια όλα όσα κρύβονται γιατί θα είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστείς. Στο τέλος της ημέρας αυτά που θα μάθεις θα σε κάνουν σοφότερο/η κι ίσως καλύψουν κάποια συναισθηματικά κενά σου.

ΛΕΩΝ

leont

Μια παρανόηση ή ασυνεννοησία μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό σήμερα και να ξεσπάσεις, χωρίς να το θέλεις, στο σύντροφό σου ή ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου. Άσε στην άκρη τον εγωισμό και προσπάθησε ψύχραιμα να εξηγήσεις την αιτία της συμπεριφοράς σου γιατί αυτή είναι η ανωτερότητα που σε διακρίνει. Να βλέπεις το σφάλμα σου και να το διορθώνεις και ας σου γίνει μάθημα την επόμενη φορά να στρέφεσαι ενάντια στους πραγματικούς υπαίτιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είσαι στο τρέξιμο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα αλλά η πίεση που θα δεχτείς είναι μεγάλη και επειδή υπάρχει πιθανότητα να έχεις φορτωθεί παραπάνω από αυτά που μπορείς να σηκώσεις, να θέλεις να τα αποτινάξεις όλα από πάνω σου, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες. Το ίδιο ίσως αισθανθείς και για τη σχέση σου που όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο φταις κι εσύ γιατί γίνεσαι συγκεντρωτικός/η, θες να περνάνε όλα από σένα και μετά εκνευρίζεσαι που το ταίρι σου δεν κάνει τίποτα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ένα οικογενειακό θέμα που θα προκύψει ίσως γίνει η αιτία να τσακωθείς με το ταίρι σου σήμερα, πάνω που περνούσες μια χαρά αλλά αν χάσεις τον έλεγχο της κατάσταση θα χάσεις και το δίκιο σου. Είναι λογικό να υπάρχει διάσταση απόψεων στα ζευγάρια και διαφορετικός τρόπος και χρόνος αντιμετώπισης μιας κατάστασης γι' αυτό μην πιέζεις και μη βιάζεσαι για οριστική επίλυση. Καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βάλετε κάτω μαζί όλα τα δεδομένα για να δείτε τι θα κάνετε. Καλύτερα να κάνετε μικρές εκδρομές που θα ηρεμήσουν τα πνεύματα - μπες εδώ και δείτε μαζί όλες τις εναλλακτικές σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Παρότι είσαι άτομο που δεν χαρακτηρίζεται από παράτολμες ή βιαστικές ενέργειες εντούτοις ίσως σήμερα αλλάξεις τροπάρι, καθώς θα δεις ότι πολύ έχεις καθυστερήσει κάποια πράγματα και πρέπει να τελειώνεις οριστικά μαζί τους. Τα περισσότερα πιθανόν να αφορούν σε ένα άτομο που μέχρι πρότινος σχετιζόσουν αλλά βλέπεις ότι τσάμπα τρως το χρόνο σου και σήμερα θα αποφασίσεις να ξεκόψεις. Μήπως όμως θα ήταν καλύτερο να του δώσεις μια τελευταία ευκαιρία για να σιγουρευτείς ότι κάνεις το σωστό;

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Έπρεπε να είχες καταλάβει πια ότι όσο προσπαθείς να βολευτείς σε μια κατάσταση, τόσο θα καταπιέζεσαι και θα ψάχνεις την έξοδο ή κάτι θα συμβαίνει και θα σε ξεκουνάει για τα καλά. Πριν λοιπόν αποφασίσεις να αράξεις σε ό, τι έχεις, θα ήταν καλό να σιγουρευτείς ότι όντως είναι αυτό που σε καλύπτει πραγματικά κι όχι η εύκολη λύση. Διαφορετικά θα τυχαίνουν κάποια απρόσμενα γεγονότα, όπως σήμερα, που θα σε βάζουν σε περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ούτε των εκπλήξεων είσαι, ούτε των απότομων αλλαγών αλλά ούτε και της λήψης αποφάσεων γιατί έτσι σου 'ρθε, αλλά αν το κλωθογυρίζεις συνέχεια στο μυαλό σου είναι πολύ πιθανό να το κάνεις. Σήμερα θα λειτουργήσεις τελείως απρόσμενα είτε σε ένα θέμα της σχέσης σου, είτε με ένα πρόσωπο που κάτι πάει να γίνει ερωτικά μεταξύ σας, το πάτε από δω, το φέρνετε από κει αλλά δεν το βλέπεις να προχωράει. Κι ίσως είναι καλύτερα έτσι γιατί δεν έχεις την πολυτέλεια να χάνεις χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ένα ξαφνικό πρόβλημα δικό σου ή του συντρόφου σου ενδέχεται να σου ανάψει φωτιές στα καλά του καθουμένου και να σε βάλει ξαφνικά να τρέχεις για να δεις πως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Βέβαια όλο αυτό μπορεί να προέκυψε από δική σου αναβλητικότητα γι' αυτό μην παραπονεθείς. Επειδή ο Ουρανός όμως είναι ο κυβερνήτης σου είναι πολύ πιθανό να βρεις και μια λύση που θα είναι παράτολμη μεν, πρωτοπόρα δε, που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείς να αντιμετωπίσεις κάποιο ερωτικό σου θέμα που προέκυψε ξαφνικά αλλά με τη λιγότερη δυνατή φθορά από τη μεριά σου και γι' αυτό θα αποφύγεις τις απευθείας συγκρούσεις, ακόμα κι αν προκληθείς. Για σένα που τα απότομα σε αποπροσανατολίζουν ίσως είναι η καλύτερη προσέγγιση και σου δίνει και το χρονικό περιθώριο να το επεξεργαστείς καλύτερα και να αποφασίσεις με την ησυχία σου, διατηρώντας ταυτόχρονα ήρεμα τα πνεύματα.

Επειδή η σημερινή ημέρα θα είναι συναισθηματικά απαιτητική για όλα τα ζώδια, φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να νοιώσεις όμορφα: εμείς σου προτείνουμε να κάνεις κλικ εδώ και να διαλέξεις όμορφα αξεσουάρ!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved