Ερωτικό ωροσκόπιο 24/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται και σήμερα για σένα καθώς μετά την είσοδό του στον Λέοντα ο Ήλιος κάνει σύνοδο με το Δία που βρίσκεται ήδη εκεί ενώ και η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα γελάσεις, θα διασκεδάσεις και θα αποδείξεις πόσο λάθος είναι το «όποιος κερδίζει στα χαρτιά, χάνει στην αγάπη» αφού και στα δύο εσύ έχεις τύχη βουνό. Είτε είσαι ελεύθερος/η, είτε σε σχέση είναι μια μέρα γεμάτη φλογερό ταμπεραμέντο, ερωτισμό και τρελά κέφια, οπότε φρόντισε να την χαρείς με την ψυχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ενώ ο Ήλιος από το Λέοντα σύνοδο με το Δία. Είναι λοιπόν δυνατό να μείνεις αμέτοχος από αυτήν την πλανητική γιορτή; Ρομαντικός/η, ηδυπαθής και απίστευτα αισθησιακός/η, είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια γνωριμία είτε μέσω συγγενικού περιβάλλοντος είτε γνωστών είναι πολύ πιθανή, ενώ αν είσαι σε σχέση θα απολαύσεις όμορφες, ερωτικές στιγμές με το έτερο ήμισυ σπίτι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όλοι σήμερα θα μείνουν ευχαριστημένοι και φτάνοντας το βράδυ θα έχουν ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Το ίδιο ισχύει και για σένα, αφού ένα οικονομικό «δώρο» που δεν περίμενες, πχ χρωστούμενα που είχες ξεγράψει ή υπολόγιζες παραπάνω ένα λογαριασμό και σου ήρθε πολύ λιγότερος θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Όχι ότι αμέσως θα τα βάλεις στην άκρη για τις δύσκολες μέρες! Αντιθέτως, όπως θα τα πάρεις έτσι και θα τα σπαταλήσεις με το ταίρι σου ή για το ταίρι σου αλλά και συ δε θα μείνεις χωρίς να λάβεις το ανάλογο «αντάλλαγμα».

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αλλά και Αφροδίτη εκεί σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνουν να τραγουδάς «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου (ή κορίτσι) μου» και θα σου πούμε ότι επιβάλλεται να πας μια βόλτα προς την παραλία σήμερα. Παρότι φεγγάρι δε θα δεις, δεν παύει να είναι το απόλυτο ρομαντικό σκηνικό για σένα που είσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν πρέπει ούτε εσύ να μείνεις μέσα γιατί σε περιμένουν ευκαιρίες στα ερωτικά σου αλλά καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα μέρος με πολύ καλό κόσμο.

ΛΕΩΝ

leont

Με Ήλιο – Δία σύνοδο στο ζώδιό σου αντιλαμβάνεσαι ότι η μέρα είναι εξαιρετικά αφιερωμένη σε σένα. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει τον ενθουσιασμό, την ζωντάνια, το μπρίο και το έργο έχει έναν και μόνο πρωταγωνιστή, εσένα. Ευνοείσαι σε ερωτικές γνωριμίες και μάλιστα με άτομα που μπορούν να σου εξασφαλίσουν την πολυτέλεια που αναζητάς, οπότε καλό θα ήταν να κινηθείς σε ανάλογους χώρους ενώ αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου στα όπα-όπα θα σε έχει και τον ουρανό με τ' άστρα θα φέρει στα πόδια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αισιοδοξία, κέφι αλλά και μια απίστευτη ανάγκη έχεις σήμερα να βγάλεις το μανδύα του λογικού και συγκρατημένου ατόμου και να δείξεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο το συναίσθημα που έχεις άφθονο μέσα σου. Σε αυτό βοηθά η όλη ατμόσφαιρα που ενισχύει τον ρομαντισμό και ακόμα κι αν δεν βρίσκεσαι σε κάποιο βουνό ή νησί, ένα μπουκάλι κρασί, απαλή μουσική και το φως των κεριών θα είναι το άψογο σκηνικό. Απόλαυσε λοιπόν τη νύχτα σου και αν το παρακάνεις και λίγο δε βαριέσαι...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Λαμπερός/η, γοητευτικός/η και είσαι έτοιμος/η να κατακτήσει τα πλήθη. Δεν είναι τυχαίο που όλοι θα ήθελαν να σε γνωρίσουν και να αποκτήσουν μια πιο στενή επαφή μαζί σου. Χαράς ευαγγέλια είναι η σημερινή μέρα για σένα που είσαι ελεύθερος/η γιατί θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να προσελκύσεις όποιο άτομο σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βοηθά να ξυπνήσει το συναίσθημα και να μοιραστείτε μια ερωτική βραδιά με το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι δύο όψεις σήμερα σε επηρεάζουν πολύ, η καθεμιά από την δική της πλευρά και χαρίζουν στη μέρα σου αισιοδοξία, μαγνητισμό και ενισχύουν τη δυνατότητα αν είσαι ελεύθερος/η να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα άτομο που θα σου κάνει το κλικ και να παρασυρθείς με τη θέλησή σου στον έρωτά του. Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το mood της ημέρας για να απολαύσεις μια ρομαντική και γεμάτη ερωτικές απολαύσεις νύχτα με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Συνεχίζεις να έχεις την ίδια ζωντάνια και ενθουσιασμό και σήμερα, αφού ο κυβερνήτης σου, Δίας, σε σύνοδο με τον Ήλιο συμβάλλουν όσο μπορούν και η συμμαχία τους δεν είναι αμελητέα. Η τύχη σου χαμογελά και στα οικονομικά και στα ερωτικά και άλλο που δεν θέλεις για να στήσεις γιορτή. Και να είχες διάθεση να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς σίγουρα θα το αναβάλεις για αύριο γιατί απόψε απαιτείται ξενύχτι, διασκέδαση και φλερτ μέχρι τελικής πτώσεως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κόντρα στα προβλεπόμενα των μετεωρολόγων εσύ νιώθεις να καίγεσαι, από την υψηλή θερμοκρασία και να φτάνεις στο τοπ της ερωτικής σου διάθεσης. Η γοητεία σου ενισχύεται, η έλξη σου είναι έντονη και δεν είναι απίθανο να προσελκύσεις ένα άτομο που θα είναι large είτε στην τσέπη είτε σε τρόπους που θα σε κάνουν να νιώσεις βασιλιάς ή βασίλισσα. Αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου να κάνεις στην άκρη τις όποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου και να περάσεις μια καυτή νύχτα μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ήλιος και Δίας σε σύνοδο σήμερα στον 7ο οίκο σου μόνο χαρά, κέφι και καλοτυχία μπορούν να φέρουν στην σχέση σου και θα έχεις πολλούς λόγους να πανηγυρίσεις. Αν και μόνο η θετική ενέργεια που υπάρχει και από τις δυο πλευρές είναι αρκετή για να νιώσεις πιο όμορφα από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η όμως, πιθανόν να πάρουν τα μυαλά σου αέρα από την προσοχή που θα συγκεντρώνεις πάνω σου και την πέραση που θα έχεις και να το ρίξεις στα ερωτικά παιχνίδια και το φλερτ, χωρίς ιδιαίτερο στόχο, απλά και μόνο για να διασκεδάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη κι ενισχύουν τον άκρατο ρομαντισμό σου και την φαντασία σου ώστε να κάνεις αυτή τη βραδιά μοναδική για σένα και το ταίρι σου. Η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη για να εξομολογηθείς τον έρωτά σου ή να βιώσεις τη μαγεία του. Ακόμα κι αν τα περιθώρια για πολλά-πολλά δεν υπάρχουν, εσύ με το τίποτα μπορεί να φτιάξεις ολόκληρο σκηνικό για να κάνεις τον άνθρωπό σου να νιώσει πόσο τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved