Ερωτικό ωροσκόπιο 23/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Μετά την κατήφεια της χθεσινής μέρας έρχεται η σημερινή που σηματοδοτείται από την είσοδο του Ήλιου στον πύρινο Λέοντα. Τρελό παρεάκι λοιπόν με τον Δία που είναι στο ίδιο ζώδιο αναμένεται να είναι και εσύ από τους πιο ευνοημένους/ες, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος/η. Ζωντάνια ενεργητικότητα, αυτοπεποίθηση στο φουλ και φυσικά οι έρωτες -κεραυνοβόλοι ή μη- δε θα λείψουν από τη ζωή σου. Όσο για σένα που έχεις σχέση, καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι για το ταίρι σου με το οποίο κυκλοφοράτε παντού.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τα πνεύματα με το ταίρι σου έχουν ηρεμήσει για τα καλά και σου αφήνουν το περιθώριο να ασχοληθείς και με κάποιες άλλες υποθέσεις που είχες αφήσει πίσω, κυρίως οικονομικής φύσεως. Ενδεχομένως με την είσοδο και του Ήλιου στο Λέοντα και 4ο οίκο σου να κινητοποιηθείς και με τη βοήθεια του συντρόφου σου να κάνεις κάποιες αλλαγές ή αγορές για το σπίτι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανή μια γνωριμία μέσω του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη για λίγο ακόμα θα είναι στο ζώδιό σου, ευνοώντας νέες ερωτικές γνωριμίες που θα είναι αρκετά ανανεωτικές και πιθανόν πολύ μικρότερες από σένα σε ηλικία. Γενικά είναι περίοδος που έχεις ανοίξει τις κεραίες σου και θέλεις να επικοινωνείς με πολύ κόσμο και είσαι πρόθυμος/η να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως βρεις διάφορα που μπορείς να κάνεις με το ταίρι σου τα οποία θα δώσουν ένα αέρα φρεσκάδας στη σχέση σας.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στο Λέοντα έρχεται σε μια χρονική στιγμή της ζωής σου που είχες ανάγκη την αισιοδοξία, το φως και τη θετική σκέψη, ιδιαίτερα μετά τη χθεσινή γκρίζα μέρα. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αν δεν κλείσουν κάποιες παλιές πληγές, δεν πρόκειται να έρθει κάτι καλό στη ζωή σου αλλά τουλάχιστον δεν θα κάτσεις να κλάψεις τη μαύρη μοίρα σου. Έχεις την διάθεση να παλέψεις για τη σχέση ή τη βελτίωση των ερωτικών σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

ΛΕΩΝ

leont

Μετά τον Δία και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και βέβαια δε χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι στέφεσαι βασιλιάς για αυτόν τουλάχιστον τον μήνα. Λάμψη, κέφι, ενθουσιασμός, όλα τα έχεις μπόλικα και φυσικά εύνοια στα ερωτικά, αφού με τέτοιο φλογερό ταμπεραμέντο, ποιος θα μπορέσει να σου αντισταθεί; Ίσως μάλιστα σκεφτείς να ενισχύσεις ή να αλλάξεις την προσωπική σου εικόνα για να τονίσεις περισσότερο τα όμορφα στοιχεία σου. Λίγο τον εγωκεντρισμό σου μόνο να έχεις σε έλεγχο για να μην θίγεσαι εύκολα, ιδίως από το σύντροφό σου, αν είσαι σε σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πολύ πιο κεφάτος/η και ευπροσήγορος/η είσαι κι εσύ σήμερα, μάλλον γιατί τα γκρίζα σύννεφα απομακρύνθηκαν από τη σχέση σου και τώρα είναι πιο εύκολο να συζητήσεις με το σύντροφό σου και κάποια κοινά θέματα που σας απασχολούν όπως, τι θα κάνετε στις διακοπές σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις την ανάγκη να βγεις και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και είσαι ανοιχτός/η στο να γνωρίσεις καινούργιο και ενδιαφέροντα κόσμο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αρέσεις πολύ αυτή την περίοδο και τραβάς σα μαγνήτης και το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι τώρα είναι η ευκαιρία σου να πετύχεις κάτι καλό στα ερωτικά σου. Το θέμα είναι να μην πάρεις ψηλά τον αμανέ και νομίζεις ότι εσύ είσαι κι άλλος/η κανείς που με την είσοδο του Ήλιου στον 11ο οίκο σου είναι πολύ πιθανό. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να αρχίσετε να βγαίνετε συχνότερα με το σύντροφό σου ή να αποκτήσετε πιο στενές επαφές με ένα φιλικό σας ζευγάρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο Ήλιος στο Λέοντα έρχεται να φωτίσει επαρκώς την προσωπική σου ζωή και φυσικά να επιβοηθήσει το έργο του Δία γενικότερα στα ερωτικά σου. Λίγες μέρες πριν αλλάξουν πολλά, τόσο σε σένα όσο και στη σχέση σου, θα αποκτήσεις πλήρη επίγνωση των αναγκών και επιθυμιών σου και θα στοχεύσεις προς την ικανοποίησή τους. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως γνωρίσεις ή σε φλερτάρει ένα άτομο δημοφιλές ή με υψηλή κοινωνική θέση κι αρχίσεις να επιδιώκεις κάποια πολυτέλεια στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τέτοια χαρά, τέτοιο κέφι είχες μέρες να το βγάλεις και τώρα που ηρέμησε κάπως το κεφάλι σου απ' όλα αυτά που του είχες παραχώσει, είναι ευκαιρία να βγεις και να περάσεις όμορφα. Άλλωστε δεν είναι μόνο ο Ήλιος στο Λέοντα αλλά και η Σελήνη στους Διδύμους που συνηγορούν ότι πρέπει να κυκλοφορήσεις, να αλλάξεις τον αέρα σου και να ξαλαφρώσεις. Κι αν είσαι ελεύθερος/η, που ξέρεις; Μπορεί κάτι καινούργιο και πιο όμορφο να παρουσιαστεί στα ερωτικά σου. Η μέρα είναι καλή και η ανεβασμένη ψυχολογία σου βοηθά πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Υπάρχει ένας διάχυτος ενθουσιασμός, μια ευδιαθεσία που παρασύρει κι εσένα στο να δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να αρχίσεις να ψάχνεις τρόπους, όχι απλά να ζήσεις καλά, αλλά να ανεβάσεις το βιοτικό σου επίπεδο κατά πολύ. Τόσο στον οικονομικό όσο και στον ερωτικό τομέα θα αναζητήσεις την ποιότητα και την απόλαυση κάποιων στιγμών που θα έχουν μια χλιδή, κάτι το ξεχωριστό. Οι ερωτικές προκλήσεις-πειρασμοί πάντως δε θα λείψουν αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μετά το Δία και ο Ήλιος από σήμερα μπαίνει στον 7ο οίκο σου φέρνοντας θετικές εξελίξεις αλλά και μια νότα καλοπέρασης στη σχέση σου. Πολύ πιο κοινωνικός/η, αλέγρος/α και ευδιάθετος/η, έχεις αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι να μην αφήσεις τον απέναντί σου, Λέοντα, να τραβήξει όλη την προσοχή γι' αυτό κι εσύ θα του κάνεις «αντίπραξη». Αν είσαι ελεύθερος/η, αυτό που πρωτίστως σε ενδιαφέρει είναι να διασκεδάσεις και να ξανανιώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως δεν επιδιώξεις τη δημιουργία ντε και καλά μιας σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Και συ σήμερα παρουσιάζεις μια ανεμελιά, μια παιδικότητα και μια αφέλεια που όμως κακό δεν θα κάνει σε κανένα, εκτός ίσως από σένα που μάλλον θα παρασυρθείς από το κλίμα και θα πεις διάφορα που δεν είναι ακόμα η ώρα τους να τα ομολογήσεις ή δεν πρέπει. Το αποτέλεσμα θα είναι να εκτεθείς λίγο παραπάνω απ' όσο θα ήθελες σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά δε θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας. Θα προσπαθήσεις να το ξεχάσεις ή να τα μπαλώσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved