Ερωτικό ωροσκόπιο 20/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Μετά από ένα Σάββατο μέσα στη τσίτα, η σημερινή μέρα έρχεται να σε καλμάρει αρκετά αλλά και να σε κάνει να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική, πολύ πιο κοντά στα πραγματικά δεδομένα και χωρίς την συναισθηματική έξαρση, πράγμα που σε βοηθά ώστε να ανακτήσεις τον έλεγχο. Το ερωτικό στοιχείο όμως παραμένει σε υψηλά επίπεδα και βέβαια θα το εκμεταλλευτείς πλήρως τώρα που ηρέμησαν τα πνεύματα, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από χθες το μεσημέρι με ξεκάθαρο μυαλό θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα καταλήξεις σε μια σαφή εικόνα για το ποιος/α είσαι και τις προσωπικές ανάγκες που έχεις. Επειδή είσαι άτομο που δεν έχει παράλογες απαιτήσεις και αρκείται στα απλά και αυτονόητα ίσως διαπιστώσεις ότι παρ' όλα αυτά αρκετές δεν καλύπτονται από την υπάρχουσα σχέση σου. Ενδεχομένως να επιχειρήσεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει πιο θελκτικό/η στο αντίθετο φύλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είσαι ακόμα σε υπερένταση από τη χθεσινή μέρα και ενώ η αρχική σου πρόθεση είναι να μην έχεις καμία επαφή, είτε προσωπική είτε τηλεφωνική, γρήγορα θα αλλάξεις γνώμη και θα αναζητήσεις κάποιους φίλους σου με μόνο στόχο να ξεφύγεις κάπως και να αλλάξεις περιβάλλον. Ακόμα κι αν το κίνητρό σου είναι αυτό, στο τέλος θα ευχαριστηθείς την παρέα, θα χαλαρώσεις ενώ δε θα λείψει και ένα φλερτ με κάποιο καινούργιο άτομο που θα είναι στον συγκεκριμένο κύκλο.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χθεσινή μέρα σου έδωσε ένα σαφές προβάδισμα και μια ώθηση και σήμερα δεν δείχνεις διατεθειμένος/η να το χάσεις. Γι' αυτό είναι πολύ πιθανό, μιας και οι τόνοι έχουν πέσει πλέον, να επιδιώξεις μια ανοικτή συζήτηση με το σύντροφό σου ή μια συνάντηση με ένα άτομο που βλέπεστε ερωτικά και με λίγα λόγια και καλά να εκφράσεις τις σκέψεις και τις επιδιώξεις σου, ζητώντας και από την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο για να ξέρεις που βαδίζεις.

ΛΕΩΝ

leont

Οικογενειακά θέματα ή θέματα σπιτιού θα σε πονοκεφαλιάσουν σήμερα και φυσικά δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς μαζί τους κυριακάτικα αλλά θα αναγκαστείς να τα αντιμετωπίσεις. Επειδή όμως έχεις αποφασίσει να μην περνούν παραμέσα σου όλα αυτά, με πρακτικό πνεύμα θα τα διευθετήσεις γρήγορα και θα καταπιαστείς με πιο όμορφα πράγματα, όπως ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον κι από την πλευρά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πιο ήρεμος/η και πιο κοντά στην εκλογίκευση κάποιων πραγμάτων που αφορούν στη σχέση σου και γενικότερα στα ερωτικά σου θέματα είσαι σήμερα που βέβαια δεν ξέρεις αν αυτός είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης αλλά σίγουρα ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα σου. Γι' αυτό και σε μια συζήτηση με το αγαπημένο σου πρόσωπο θα φροντίσεις να περάσεις τις θέσεις σου και τις ιδέες σου με ακρίβεια και σαφήνεια ώστε να γίνεις απόλυτα κατανοητός/η.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με μεγάλη ηρεμία και κόντρα στα προγνωστικά εσύ θα επιμένεις και θα προσπαθείς συνεχώς να επιφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σου και σήμερα έχεις την ευκαιρία, εξαιτίας και του ερωτισμού που υπάρχει, να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, παρ' όλη την αρχική βαρυθυμία που πιθανόν να υπάρχει από την πλευρά του. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα διαπιστώσεις ότι η έλξη που ασκείς είναι μεγάλη και ίσως γίνεις λίγο πιο προκλητικός/η στο ερωτικό παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στον Ταύρο και επειδή δεν είσαι από τα άτομα που με ευκολία εκφράζουν τα συναισθήματά σου θα προσπαθήσεις έμμεσα και με κάποιες συμβολικές πράξεις να δείξεις όσα έχεις μέσα στην καρδιά σου για το άτομο που είναι δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι μια μέρα που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να κάνεις νέες γνωριμίες, οπότε δεν αποκλείεται να δεχτείς μια πρόσκληση για μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα είσαι μάλλον εξαντλημένος/η από τα χθεσινά αλλά και πολύ πιο χαλαρός/η ώστε να μπορέσεις να τα βάλεις όλα κάτω στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να τα δεις στις σωστές του διαστάσεις κι όχι παραφουσκωμένα από τη συναισθηματική φόρτιση. Ενδεχομένως να μη θέλεις να βγεις έξω και να παραμείνεις στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου για να συζητήσετε και να εξομαλύνετε τα πράγματα μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με ανεβασμένο ηθικό και αρκετά καλή διάθεση θέλεις σήμερα να βγεις έξω και να περάσεις καλά. Αν είσαι μόνος/η μια βραδινή έξοδος με φίλους ίσως γίνει η αφορμή για να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο πολύ προσγειωμένο και κοντά στα δικά σου δεδομένα. Θα παίξεις μαζί του και θα ανταποδώσεις το φλερτ του στα ίσα. Αν είσαι σε σχέση, μια επίσκεψη σε φιλικό σπίτι με το σύντροφό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεσκάσεις και να ξεχαστείς από τα δικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αυτή την περίοδο τα επαγγελματικά σου έρχονται σε δεύτερη μοίρα και δεν είναι περίεργο, αφού από τη μια το καλοκαίρι από την άλλη ο Δίας στο Λέοντα σε ξεσηκώνουν ερωτικά και είτε είσαι συνεχώς με το σύντροφό σου και πηγαίνετε από δω και από κει, είτε έχεις βγει στη γύρα φλερτάρεις και παίζεις με όποιο άτομο σου τραβάει την προσοχή. Καλό θα ήταν όμως σήμερα που σου δίνεται η ευκαιρία να συμμαζευτείς λίγο και να κάνεις και καμιά δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με την Αφροδίτη στον υδάτινο Καρκίνο διανύεις μια άκρως ερωτική και ρομαντική περίοδο και σήμερα θα ήθελες να βιώσεις μια όμορφη μέρα μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ίσως προτείνεις μια βόλτα στη θάλασσα που σε ηρεμεί και σε αναζωογονεί για να χαλαρώσετε οι δυο σας και να έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Αν δεν μπορέσεις τελικά και το μπαλκόνι με το φεγγάρι μια χαρά θα κάνουν τη δουλειά τους, φαντασία να υπάρχει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved