Ερωτικό ωροσκόπιο 19/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Πολύ δυναμικά ξεκινά το σαββατοκύριακο σου, καθώς ο κυβερνήτης σου, Άρης, κάνει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο. Μετά τα μέλια και τις αγάπες με το σύντροφό σου μάλλον έρχεται η σειρά των εντάσεων, των παρεξηγήσεων και των τσακωμών και μάλιστα σε μια φάση της ζωής σου που η αλήθεια δεν τα είχες επιθυμήσει καθόλου. Παρότι θα εκτονωθεί γρήγορα εσύ θα το κρατήσεις μέσα σου μανιάτικο και θα είσαι κάπως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το Σάββατο δεν αρχίζει έτσι όπως το είχες φανταστεί γιατί κάποια λόγια γνωστών ή συγγενών σου σχετικά με την ερωτική σου σχέση που έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη σου και τα μαθαίνεις εντελώς τυχαία ή με μια δόση ανακρίβειας ίσως σου προκαλέσουν μια εσωτερική αναστάτωση. Είναι πολύ πιθανό να τους ζητήσεις το λόγο, θεωρώντας τα κακόβουλα και ωμή παρέμβαση στην προσωπική σου ζωή και να τσακωθείς μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είσαι σε φάση αλλαγών και θέλεις να ξεφορτωθείς όσα πιο πολλά βάρη κουβαλάς και να ανασάνεις ελεύθερα γι' αυτό και δεν έχεις υπομονή ή δε θέλεις να τρενάρεις άλλο καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν η μέρα να έχει αρκετά ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου και ίσως να προβάλεις κάποιες περίεργες απαιτήσεις γιατί θεωρείς ότι ο χρόνος περνάει και η σχέση δεν προχωράει.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο σου σε τετράγωνο με τον Άρη αλλά και τον Ερμή σου να τριγωνίζεται με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να επανέρθει στο προσκήνιο ένα θέμα της σχέσης σου που θεωρούσες ότι είχε ξεπεραστεί ή είχε ξεχαστεί και να ξεκινήσει ένας νέος γύρος διαβουλεύσεων, εντάσεων και διαφωνιών με το ταίρι σου. Κι επειδή λατρεύεις το παρελθόν ίσως να μην αποφύγεις τη σύγκριση ή την αναφορά σε παλιότερη κατάσταση που θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Γι' αυτό προσπάθησε να το αποφύγεις και κοίταξε πως θα τελειώνεις με αυτό το ζήτημα μια και καλή.

ΛΕΩΝ

leont

Σαφώς και δεν είχες καμία διάθεση να τσιτωθείς αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. Το να δείχνεις υπεράνω και μην εμπλέκεσαι σε μια διένεξη με τη δικαιολογία ότι απαξιείς, δεν ξεμπερδεύεις και χάνεις το δίκιο σου. Σήμερα καλά θα κάνεις να μην αποχωρήσεις και να επιμείνεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ένα θέμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ακόμα κι αν αναγκαστείς να κατέβεις για λίγο από το θρόνο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Και λογική είχες, και υπομονή και μεθοδολογία, κάποτε... Τώρα τίποτα από αυτά δεν ισχύει γιατί τα αποθέματά σου μάλλον έχουν εξαντληθεί και κάνεις μεγάλη προσπάθεια να μη τσακώνεσαι ανά τρεις και δύο με το σύντροφό σου για ψύλλου πήδημα. Σήμερα πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να το γλιτώσεις και πάλι θα βρεθείτε στα μαχαίρια με εσένα να αισθάνεσαι μπερδεμένος/η και να αναρωτιέσαι πόσο ακόμα θα αντέξεις. Σε μια έξοδό σου ένα επίμονο φλερτ ενδέχεται να σε εκνευρίσει πολύ.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Άρης στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο, βάζοντάς σε πάλι σε φάση διεκδίκησης των προσωπικών σου δικαιωμάτων στη σχέση σου που θεωρείς ότι καταπατούνται ή απαιτήσεων που δεν βλέπεις να ικανοποιούνται ούτε στο ελάχιστο. Αυτό το πάνω - κάτω σε έχει κουράσει ψυχολογικά και γι' αυτό και δεν έχεις την απαιτούμενη υπομονή πλέον να το πας διπλωματικά. Άλλο αυτό όμως κι άλλο να αρχίσεις τις διαταγές γιατί έτσι θα το χάσεις το παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Θες - δε θες σήμερα θα αναγκαστείς να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα σε μια κατάσταση που ενδέχεται να προκύψει σχετική με τη δουλειά σου και χρειάζεται άμεση παρέμβαση. Αυτό πιθανόν να σε φορτίσει συναισθηματικά και να είσαι εκνευρισμένος/η όλη μέρα και όπως συμβαίνει συνήθως στους περισσότερους, αυτόν τον οποίο παίρνουν τα σκάγια είναι ο σύντροφος ή ο πιο κοντινός μας άνθρωπος και συ δε θα αποτελέσεις εξαίρεση. Φρόντισε μόνο να μην ανοίξεις κι άλλο μέτωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Την τρίχα τριχιά είναι πιθανόν να κάνεις σήμερα σε ένα γεγονός που μπορεί να προκύψει στα ερωτικά σου και όντας υπερβολικό και πληθωρικό άτομο να ξεπεράσεις τα όρια με το ταίρι σου. Εντάξει καλό είναι να διεκδικείς το δίκιο σου αλλά δεν μπορεί συνεχώς να νιώθεις ότι αδικείσαι ή παρεξηγείσαι. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να διευθετήσεις ήρεμα τα θέματά σου γιατί είναι κρίμα το σαββατόβραδο να πάει στράφι επειδή θα είστε και οι δυο θυμωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Βιασύνη, παράτολμες κινήσεις και ανυπομονησία είναι κακοί σύμβουλοι για σένα που ήσουν πάντα αυτοελεγχόμενος/η και ακριβής, με αποτέλεσμα η σημερινή μέρα να σου επιφυλάσσει δυσάρεστες στιγμές, με άγχος, ένταση και εκνευρισμό στα ερωτικά σου. Γι' αυτό, με μια αφορμή ίσως γίνεις άδικος/η με ένα άτομο που θα πληρώσει τη νύφη για όλα τα προηγούμενα. Καλό είναι να ξεσπάς αλλά σε αυτούς που ευθύνονται κι εφόσον ο καιρός παρήλθε και δεν μπορείς να τον γυρίσεις πίσω, προχώρα εσύ μπροστά και ξεπέρασέ το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

«Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» λέει η παροιμία γι' αυτό σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στο τι θα πεις και τι θα κάνεις στο ταίρι σου, εκτός αν ψάχνεις αφορμές για να πυροδοτήσεις το μέχρι τώρα ήρεμο κλίμα. Αν βαρέθηκες και θέλεις να ταράξεις λίγο τα νερά, βρες καλύτερα άλλους τρόπους, όπως μια κοινή δραστηριότητα ή μια έξοδο που και θα εκτονώσει την ενέργειά σου και θα γλιτώσεις από περιττές εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η επιθετικότητα και η έντονες καταστάσεις δεν ήταν ποτέ το φόρτε σου και ούτε θα γίνουν. Σε αποσυντονίζουν, σε φοβίζουν και σου κόβεται η ανάσα γι' αυτό καλό είναι σήμερα που και ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα να ακολουθήσεις την τακτική της υποχώρησης και της αποφυγής οποιαδήποτε διένεξης με το ταίρι σου. Μπορεί να κατηγορηθείς ότι δεν παίρνεις σαφή και ξεκάθαρη θέση αλλά καλύτερα έτσι. Αύριο που θα έχουν πέσει οι τόνοι θα είναι πιο κατάλληλη ημέρα για οποιαδήποτε συζήτηση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved