Ερωτικό ωροσκόπιο 12/7

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Απ' τη μία η Πανσέληνος κι από την άλλη το καλοκαιριάτικο σαββατόβραδο φτιάχνουν ένα άκρως ρομαντικό κλίμα που θα σε ταξιδέψει σε πολύ ερωτικές σφαίρες. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα κυκλοφορήσεις, θα γνωριστείς, θα φλερτάρεις και θα σε φλερτάρουν και η αυτοπεποίθησή σου θα φτάσει στα ύψη. Αν είσαι δεσμευμένος/η, πέρα από τον ερωτισμό ίσως υπάρξει και μια μικρή δόση ζήλειας που όμως θα είναι το αλατοπίπερο,που θα νοστιμέψει ακόμα περισσότερο το βράδυ σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Προσπαθείς να κρατήσεις μέσα σου όλα όσα νιώθεις για ένα άτομο για να μη χάσεις τον έλεγχο αλλά η Πανσέληνος, σε ωθεί να τα εκφράσεις και να μην περιμένεις να περάσει κι άλλος χρόνος. Έτσι κι αλλιώς δεν είσαι από τα άτομα που αρέσκονται σε φλυαρίες και μεγάλα λόγια, οπότε απλά, με ωριμότητα και ευθύτητα θα προσπαθήσεις να εξηγήσεις τα αισθήματά σου και τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου για τους δυο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να τονώσει την ερωτική σου διάθεση που έχει χτυπήσει κόκκινο και είσαι αποφασισμένος/η αυτή η νύχτα να μη σε βρει μόνο/η. Θα βγεις, θα κάνεις γνωριμίες και θα επιστρατεύσεις όσα μέσα διαθέτεις, αν βρεις το πρόσωπο που σου αρέσει να το κερδίσεις. Είναι μια πολύ καλή προθέρμανση για την αυριανή μέρα που η τρέλα του πάθους θα σου χτυπήσει την πόρτα, οπότε, μην το πολυσκέφτεσαι και ετοίμασε το έδαφος για απολαύσεις.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλη μέρα η σημερινή για σένα γιατί η Πανσέληνος στον άξονά σου τείνει να μετατραπεί σε μια από τις ομορφότερες και ερωτικότερες που έχεις ζήσει την τελευταία περίοδο. Αν, δε, πας μια βόλτα προς τη θάλασσα με το ταίρι σου, τότε είναι που θα νιώσεις τον ρομαντισμό να σε καταλαμβάνει και θα βγάλεις από μέσα σου όλο τον πλούτο του συναισθηματικού σου κόσμου. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας που ψάχνεις.

ΛΕΩΝ

leont

Έντονη ψυχολογική φόρτιση σου επιφυλάσσει αυτή η Πανσέληνος και ίσως θα ήταν καλό να μην αφεθείς να σε παρασύρει σε συναισθηματικές ατραπούς που τελικά ίσως σε κάνουν να νιώσεις δυσάρεστα. Γι' αυτό φρόντισε να έχεις καλή παρέα, αν είσαι ελεύθερος/η, βγες, επικοινώνησε και δείξε στους λίγους και εκλεκτούς την ευάλωτη πλευρά σου. Αν είσαι σε σχέση ίσως ανοίξεις την καρδιά σου στο σύντροφό σου και πεις πράγματα που κρατούσες μέσα σου για πολύ καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αν είσαι ελεύθερος/η, οι κολλητοί σου ή κάποιοι γνωστοί ίσως αποτελέσουν σήμερα τη διέξοδό σου στην συναισθηματική έξαρση που μπορεί να νιώσεις. Η ερωτική αναστάτωση που πιθανόν να σου προκαλεί ένα άτομο είναι μεγάλη και δεν είναι εύκολο για σένα να τη διαχειριστείς γι' αυτό και ψάχνεις τρόπους για να ξεχαστείς και να μη το σκέφτεσαι. Αν είσαι σε σχέση μια βραδινή έξοδος στο φεγγαρόφωτο επιβάλλεται για να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αυτή η Πανσέληνος φουντώνει τα πάθη και τις ανάγκες σου και σε σπρώχνει να αναζητήσεις εκείνο το άτομο που θα σου τα καλύψει. Παρότι δεν είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος/η δεν θέλεις να αποδεχτείς ότι θα περάσει κι άλλος χρόνος χωρίς να έχεις βρει αυτό το κάτι που ψάχνεις γι' αυτό και θα κυκλοφορήσεις και θα φλερτάρεις, δηλώνοντας εμμέσως τις προθέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως νιώσει σήμερα ότι φωτίζονται και κάποιες άλλες πλευρές της που δεν ήξερες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα αυτή η Πανσέληνος σε ωθεί σε συναισθηματικές εξομολογήσεις και αποκάλυψη της ευαίσθητης πλευράς σου σε ένα άτομο που σε κάνει να νιώθεις κοντά του ασφάλεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Για κάποιο λόγο δε θες να κρατήσεις μέσα σου όλα αυτά που αισθάνεσαι αλλά θα λειτουργήσεις με αυτοέλεγχο και θα αποκαλύψεις μόνο όσα πιστεύεις ότι χρειάζονται για να φτιάξεις τις βάσεις για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Έντονη συναισθηματική έξαρση ανάμεικτη με σεξουαλικότητα σου δημιουργεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και εσύ που είσαι άτομο ανοιχτό σε προκλήσεις και νέες συγκινήσεις θα τη χαρείς ιδιαίτερα. Οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και αρκετά δύσκολο να τους αντισταθείς, που αν είσαι ελεύθερος/η, δεν θα το σκεφτείς καν. Αν είσαι σε σχέση όμως, καλό θα ήταν να το κάνεις. Σε γενικές γραμμές πάντως και δεδομένου του αυριανού τριγώνου Αφροδίτης-Άρη, μιλάμε για ένα διήμερο – φωτιά στα ερωτικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου γεννά την ανάγκη σου για συντροφικότητα και την επιθυμία σου να βρεις το ήρεμο λιμάνι να αράξεις, στην ερωτική σου ζωή. Παρ' όλα αυτά επειδή δεν είσαι από τα άτομα που θα κάνουν άστοχες ή σπασμωδικές κινήσεις και ξέρεις ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει, θα οργανωθείς αλλά με υπομονή και ψυχραιμία για να καταφέρεις το στόχο σου, χωρίς συναισθηματικές υπερβολές και εξαναγκασμούς. Άλλωστε νιώθεις ότι όπου να 'ναι οι ευκαιρίες θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Αν είσαι σε σχέση πάντως θα περάσεις μια ρομαντική και ερωτική νύχτα με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είναι η μέρα που θα σκεφτείς με ηρεμία και ψύχραιμα, καθώς η συναισθηματική ένταση που υποβόσκει είναι αρκετή και δεν σου αφήνει περιθώρια για καθαρό μυαλό. Μυστικοί έρωτες, παλιοί ή ανεκπλήρωτοι είναι πιθανό να σε απασχολήσουν, βάζοντάς σε να κάνεις ένα άτυπο απολογισμό και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω την ουσία. Δεν είναι κακό, αρκεί να καταλήξεις κάπου και να μη στενοχωριέσαι. Απόλαυσε λοιπόν το θέαμα και σκέψου ότι τα καλύτερα έρχονται.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Διώξτε τις αναστολές σου και πέταξε στο φεγγάρι αγκαλιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτή η Πανσέληνος είναι η κόντρα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα και εσύ δεν πρέπει να μπεις καν σε διαδικασία να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο. Ήσουν, είσαι και θα είσαι οπαδός του όμορφου έρωτα, του ρομαντισμού και της αγάπης και το ουράνιο σκηνικό είναι τέτοιο σήμερα που θα σε εμπνεύσει να βιώσεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι είτε είσαι ελεύθερος/η είτε σε σχέση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved