Ερωτικό ωροσκόπιο 10/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους, μια μέρα όπου το αυθόρμητο γέλιο επιστρέφει στα χείλη σου και η αισιοδοξία στην καρδιά σου για αυτό και ξεκινάς με πολύ όρεξη και διάθεση να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς. Βόλτες, συζητήσεις και επικοινωνία με αρκετά άτομα είναι στο πρόγραμμα αλλά και το φλερτ και τα αστεία επίσης. Το σίγουρο είναι ότι μέσα δεν θα κάτσεις και είτε είσαι σε σχέση είτε όχι θα περάσεις καλά, αρκεί να προσέχεις λίγο με τα αστεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Θα ανασάνεις με ανακούφιση, θα νιώσεις ζωντάνια αλλά και έντονη ερωτική διάθεση οπότε θα είσαι μια χαρά σήμερα. Η σχέση με το ταίρι σου θα γίνει πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά ενώ αν είσαι ελεύθερος/η είναι ευκαιρία να ρίξεις τα δίχτυα σου σε κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας πονηρά υπονοούμενα, όλο χάρη και άνεση. Όπως και να 'χει πάντως μην αφήσεις τη μέρα ανεκμετάλλευτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη από χθες το ξημέρωμα έχει περάσει στον Τοξότη και 7ο οίκο σου αλλά σήμερα θα τη χαρείς με την καρδιά σου αφού σου προσφέρει όλες τις ευκαιρίες για ένα άκρως περιπετειώδες και παιχνιδιάρικο βράδυ. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, κυρίως στα αισθηματικά σου είτε για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει ή να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Σχεδίασε μια έξοδο για δύο και κλείσε το κινητό έστω και για μια ώρα για να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο μαζί του.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα λειτουργεί τόσο αναζωογονητικά πάνω σου, σαν αν άνοιξες το παράθυρο και μπήκε το δροσερό πρωινό αεράκι στην ψυχή σου. Με αισιόδοξη διάθεση αποφασίζεις να μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω το οτιδήποτε και να παραβλέψεις ακόμα και πράγματα ή συμπεριφορές του συντρόφου σου που άλλοτε θα σε εκνεύριζαν ή μπορεί να τα διακωμωδήσεις, βλέποντας μόνο την αστεία τους πλευρά. Ακόμα δεν είσαι έτοιμος/η 100% για κάτι καινούργιο, αλλά το μάτι σου θα είναι σε αναζήτηση αν είσαι μόνος/η.

ΛΕΩΝ

leont

Είσαι όλο κέφι, χαλαρότητα και πάνω απ' όλα αποφασισμένος/η να περάσεις όμορφα σήμερα, είτε σε μια βραδινή έξοδο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε βρεθείς με φίλους. Η παιχνιδιάρικη και άνετη διάθεσή σου θα σου βγει ενδεχομένως σε καλό, αφού γίνεσαι πιο εύκολος/η στην προσέγγιση από κάποιο άτομο που του αρέσεις που ακόμα κι αν δεν είναι τελείως του γούστου σου δε θα διστάσεις να κάνεις πλάκα, να μιλήσεις και να γελάσεις μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σε μεγάλα κέφια είσαι κι εσύ σήμερα ίσως γιατί άρχισαν να μπαίνουν όλα σε σειρά στην προσωπική σου ζωή και πλέον μπορείς να χαλαρώσεις την επιφυλακή, να αφεθείς στους ρυθμούς της ημέρας και να ζήσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου πιθανόν στο σπίτι με φίλους ή μόνοι σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι μια πολύ καλή μέρα να κάνεις νέες γνωριμίες και να επεκτείνεις λίγο τον κύκλο σου, ακόμα κι αν το κίνητρό σου δεν είναι αμιγώς ερωτικό.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν έχεις καμία διάθεση σήμερα να αφήσεις να σε βαραίνουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα γιατί τελικά βλέπεις ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να στενοχωριέσαι και να την περνάς στη μίρλα. Σαφώς δεν πετάς και στα σύννεφα αλλά πιθανόν να συνειδητοποιήσεις ότι όταν βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα και δεν χάνεις την ελπίδα σου, τότε θα αρχίσουν όντως να σου έρχονται όλα τα καλά ή να βγαίνεις από αδιέξοδες καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πολύ πιο ερωτικός/η και όχι τόσο αισιόδοξος αλλά με θετική ενέργεια είσαι σήμερα. Παρ' όλο που δεν είναι το στυλ σου να ρισκάρεις και να ξανοίγεσαι αν δεν γνωρίζεις τα νερά που κολυμπάς, θα κάνεις μια κίνηση να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τα αισθήματά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια από τις πιο χαλαρές και όμορφες μέρες που μπορείς να περάσεις με το σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Από χθες το ξημέρωμα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου κι όπως αντιλαμβάνεσαι θα γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπου κι αν βρεθείς με το σεξαπίλ σου, την άνεση στο λόγο και το χιούμορ σου, που θα αποδειχθεί αρκετά ελκυστικό για το αντίθετο φύλο. Η νεανικότητα και η ενθουσιώδης σου διάθεση θα είναι μεταδοτική και στο σύντροφό σου. Με την τάση να ξεχάσετε έγνοιες και προβλήματα και να ξαναζεστάνετε τη σχέση σας, θα βγείτε να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η ψυχολογία είναι το παν στον άνθρωπο και εσύ έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι καλά όχι γιατί συνέβη κάτι καταπληκτικό στη ζωή σου αλλά γιατί απλά έχεις βάλει στο ψυγείο ανασφάλειες και ανησυχίες και ατενίζεις πιο χαλαρά το ερωτικό σου -και όχι μόνο- μέλλον. Στο κάτω-κάτω είναι καλοκαίρι, είναι μια εποχή που οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και κανείς δεν έχει την απαίτηση να λειτουργείς και να σκέφτεσαι μόνο σοβαρά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ίσως σήμερα βρεθείς με φίλους σου ή υπάρξει μια συνάντηση με άτομα κάποιας ομάδας στην οποία είσαι μέλος και έχετε κοινούς στόχους. Με διάθεση να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και να επικοινωνήσεις άμεσα και χαλαρά ίσως έρθεις πιο κοντά σε ένα που φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετά από τα στοιχεία που ψάχνεις γι' αυτό και θα υπάρξει μια έλξη ανάμεσά σας. Αν είσαι σε σχέση είναι πολύ πιθανή μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να μην έχεις καμία επαφή με τη σοβαρή πλευρά της ζωής. Γι αυτό δε θα κάνεις κι ιδιαίτερη προσπάθεια να ξεχάσεις ό, τι σε απασχόλησε το τελευταίο διήμερο και να περάσεις όμορφα το βράδυ σου παρέα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως σε προσελκύσει ένα άτομο, με αρκετό χιούμορ και σε κάνεις να ανοιχτείς και να μιλήσεις για τα ενδιαφέροντα αλλά και για άλλα προσωπικά σου θέματα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved