Ερωτικό ωροσκόπιο 9/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν τους κανονικούς τους ρυθμούς σήμερα και η ένταση καταλαγιάζει γι' αυτό είναι καλό να το εκμεταλλευτείς και να προσπαθήσεις να επιλύσεις τα προβλήματα που ενδεχομένως να παρουσιάστηκαν στη σχέση σου με γνώμονα τη λογική αφού τα συναισθήματα δείχνουν πιο μετριασμένα. Βάλ' τα όλα κάτω, συνυπολογίζοντας ζημιές και κέρδη και οριοθέτησε την από δω και πέρα στάση σου για να μην επαναληφθούν τα ίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ο Κρόνος με το τρίγωνό του με τον Ήλιο κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του στην προσωπική σου ζωή και ειδικότερα τη σχέση σου αλλά ίσως είναι η καλύτερη παρέμβαση που θα μπορούσε να γίνει, καθώς οι προηγούμενες μέρες ήταν τελείως των άκρων. Αυτό που εσύ οφείλεις να κάνεις για να λειτουργήσει θετικά πάνω σου είναι να ξεκαθαρίσεις προθέσεις και στόχους στο σύντροφό σου και φυσικά να ακούσεις τι έχει να σου πει. Ο περιορισμός ή η πίεση μόνο κακό θα επιφέρει στην παρούσα φάση, γι' αυτό απόφυγέ τα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η μέρα απαιτεί τήρηση του μέτρου, ανάληψη ευθύνης και φυσικά λογική επεξεργασία γι' αυτό και πρέπει να δείξεις σύνεση και να είσαι ακριβής τόσο στα λόγια σου όσο και στις κινήσεις σου απέναντι σε ένα άτομο που θέλεις να προσελκύσεις. Αν θεωρείς ότι δε θα τα καταφέρεις να παρουσιάσεις την εικόνα που επιθυμείς ώστε να το κερδίσεις καλύτερα να μην επιχειρήσεις μια συνάντηση ή συζήτηση μαζί του γιατί μάλλον θα σε βλάψει παρά θα σε ωφελήσει.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η να βάλεις τα όριά σου στη σχέση σου ή να γνωστοποιήσεις τα συναισθήματα και τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η σοβαρότητα και η συγκρότηση θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο σήμερα. Καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές αναφορές σε παλιότερες αρνητικές εμπειρίες και βιώματα, εκτός κι αν έχεις την πρόθεση να το κάνεις να πιστέψει ότι δεν τα έχεις ξεπεράσει ακόμα. Αυτά γίνονται για να παίρνεις εσύ μαθήματα και να προχωράς παρακάτω πιο κατασταλαγμένος/η.

ΛΕΩΝ

leont

Είναι μια μέρα που μπορεί να σου προκαλεί μια μίζερη ή χλιαρή διάθεση αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι, καθώς σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, χωρίς δράματα και συναισθηματικές εξάρσεις. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν καλείσαι να επιδείξεις σταθερότητα και να βάλεις τα όριά σου σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σου αρέσει. Καλό είναι να κάνεις γνωστές στην άλλη πλευρά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, οπότε ή θα προχωρήσετε μαζί ή θα συνεχίσετε σε διαφορετικούς δρόμους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μια συζήτηση σήμερα ανάμεσα σε σένα και κάποιο φίλο σου ενδέχεται να είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς ίσως σου επισημάνει ότι κάνεις κάποια λάθη στα ερωτικά σου και θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα, αν θέλεις να σε βγάλει κάπου. Κι επειδή είσαι άτομο της λογικής, αν το καλοεξετάσεις μάλλον έχει δίκιο αφού τώρα τελευταία δεν έχεις ούτε υπομονή, ούτε ανοχή σε κάποια λάθη και είσαι έτοιμος/η να κατακρίνεις και να καταδικάσεις με ευκολία.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Τώρα που κατακάθισε η σκόνη που σήκωσε ο Ουρανός, θα έχεις πολύ καλύτερη εικόνα για τα ερωτικά σου και το μυαλό σου θα είναι πιο καθαρό για να βρεις λύσεις και απαντήσεις. Σαφώς δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη αλλά καλό είναι να ξεκινήσεις να κάνεις πράγματα πρωτίστως για σένα και τις επιδιώξεις ή τις επιθυμίες σου και μετά για το σύντροφο. Μπορεί κάποια από αυτά να είναι ανέφικτα ή πολύ δύσκολο να γίνουν, οπότε κι οι απαιτήσεις σου πρέπει να είναι ανάλογες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ και φυσικό είναι να νιώσεις κούραση και εκνευρισμό αλλά η λύση δεν είναι ούτε να θυμώνεις, ούτε να τσακώνεσαι με το σύντροφό σου. Κάνε μια εκ βαθέων συζήτηση μαζί του και ξεκαθάρισέ του τι σε ενοχλεί και δεν μπορείς πλέον να το συνεχίσεις γιατί μόνο έτσι ίσως βρεις την ηρεμία σου κι εκείνος θα ξέρει μέχρι που τον παίρνει να κινηθεί. Αν επιμένεις να το κρατάς μέσα σου και να βράζεις στο ζουμί σου σίγουρα δεν πρόκειται να έχεις κανένα αποτέλεσμα και να πράγματα θα συνεχίσουν να γίνονται χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τα μεγάλα λόγια κράτησέ τα για άλλη μέρα γιατί σήμερα απαιτούνται πράξεις και μάλιστα συγκεκριμένες που θα αποδεικνύουν τα αισθήματά σου για το έτερο ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις να κερδίσεις ένα άτομο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα από υπερβολές ή μια κίνηση τελείως άστοχη και άκαιρη. Θυμήσου ότι δεν είναι όλες οι ώρες και οι καταστάσεις ίδιες και επέδειξε σοβαρότητα όπου χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχουμε πει επανειλημμένως ότι εσύ δεν έχεις πρόβλημα με τον Κρόνο. Ίσα – ίσα που όσο περνούν τα χρόνια σε ευνοεί περισσότερο από οποιοδήποτε πλανήτη και σε βοηθάει να εδραιώσεις τη θέση σου. Κάπως έτσι θα γίνει και σήμερα και δεν είναι απίθανό να ανταμειφθείς για τις προσπάθειες που κάνεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σου. Κάπου εδώ λοιπόν ίσως δεις το γύρισμα του τροχού που τόσο καιρό περίμενες στωικά και επιτέλους θα γελάσει και σένα το χειλάκι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Καλό θα ήταν να μαζέψεις σήμερα την υπεροψία ή την προκλητική σου στάση γιατί η μέρα προστάζει να πατάς γερά στη γη και να έχεις απόλυτη επίγνωση του τι λες και τι κάνεις στη σχέση σου. Αν έχεις «χρωστούμενα» ήρθε η ώρα να τα ξεπληρώσεις στο ταίρι σου και μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις με διάφορες θεωρίες γιατί έτσι είναι σαν να τρώγεσαι για καυγά. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε πολύ γιατί εξαιτίας του αντιδραστικού σου πνεύματος ίσως χάσεις κάτι που αξίζει πραγματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως σήμερα χαλαστείς ή εκνευριστείς με το ταίρι σου καθώς θα διαπιστώσεις ότι αθέτησε μια υπόσχεση που σου έδωσε ή δεν διεκπεραίωσε μια υποχρέωση που είχε αναλάβει. Αντί να τσακωθείς όμως ή χειρότερα, να τρέξεις να το αναλάβεις εσύ, καλό θα ήταν με όμορφο αλλά αυστηρό τρόπο να του δείξεις και την αποδοκιμασία σου και την έλλειψη οποιασδήποτε πρόθεσης από την πλευρά σου να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου για να το βοηθήσεις. Πρέπει να πάρει το μάθημά του κι αν εσύ το καλύπτεις δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved