Ερωτικό ωροσκόπιο 8/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά, αφού μια ακόμα όψη του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου, αυτή τη φορά με τον Ήλιο, έρχεται να πυροδοτήσει καταστάσεις και να ανατρέψει δεδομένα τόσο στην ερωτική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Εσύ ιδίως που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα εκνευριστείς με το σύντροφο σου για ασήμαντη αφορμή κι ίσως χαλάσεις τον κόσμο, παίρνοντας αποφάσεις μάλλον απότομες και αναπάντεχες. Το ζητούμενο είναι πάντως να μην φτάσεις στα άκρα, εκτός κι αν αυτό επιδιώκεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Παρότι δεν έχεις σαφή δείγματα, όσο περνάει η μέρα πιάνεις στην ατμόσφαιρα κάποιες ηλεκτρικές κενώσεις από την πλευρά του συντρόφου σου που σου δημιουργούν ανησυχία αλλά και απορία γιατί δεν θεωρείς ότι έχει κάνει κάτι που να δικαιολογεί την απότομη στροφή στη συμπεριφορά του. Το να κάνεις μια ανοικτή συζήτηση μαζί του υπό αυτές τις συνθήκες είναι μάλλον επικίνδυνο, καθώς φοβάσαι ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Για την ώρα κάτσε στα αβγά σου και περίμενε γιατί μια σου λέξη μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όσο θεωρείς τα πάντα ρευστά και αρνείσαι να αποδεχτείς κάτι ως δεδομένο, ιδίως στα ερωτικά σου, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες σήμερα να ξεπεράσεις κι αυτό το εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Έτσι κι αλλιώς είσαι από τα άτομα που βρίσκονται σε συνεχή ροή και αναζήτηση καινούργιων συγκινήσεων αυτή την περίοδο, οπότε φροντίζεις να έχεις πόρτες ανοικτές για να διαβείς και δεν αράζεις πουθενά. Αυτό βολεύει γιατί τουλάχιστον οι δυσάρεστες εκπλήξεις της μέρας κατά κάποιο τρόπο θα σε βρουν προετοιμασμένο/η.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιστεύεις ότι αν ακολουθήσεις κάποιες συνταγές, παλιές και δοκιμασμένες, στη σχέση σου και αναπαράγεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Όμως το τετράγωνο του Ήλιου σου με τον Ουρανό σήμερα σου αποδεικνύει ότι αυτά είναι ξεπερασμένα και μάλλον δεν πιάνουν. Πρωτοτύπησε, ρίσκαρε, κάνε την έκπληξη γιατί μόνο έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα. Είπαμε κι εχθές ότι όσο έχεις μέσα σου φόβο μην χάσεις κάτι, τόσο αυξάνεις τα ποσοστά να βιώσεις την απώλεια και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις.

ΛΕΩΝ

leont

Ένα άγχος αδικαιολόγητο, μια εσωτερική ένταση σε έχει καταβάλει σήμερα που ίσως οφείλεται σε κάποιο καυγά ή συνειδητοποίηση μιας αλήθειας στην ερωτική σου σχέση. Μάταια προσπαθείς να ηρεμήσεις τον εαυτό σου και να συνεχίσεις απερίσπαστος/η τις δουλειές σου, καθώς και στον εργασιακό τομέα επικρατεί μια αναταραχή ή μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής που σε βάζει στο τρέξιμο στα καλά του καθουμένου. Με το μυαλό σε πλήρη σύγχυση καλύτερα να αποσυρθείς διακριτικά μέχρι νεωτέρας...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αν είχες προγραμματίσει για σήμερα ένα ραντεβού ή να κάνεις μια κουβέντα με το ταίρι σου για να συνεννοηθείτε για κάποια πράγματα, καλύτερα να την αναβάλεις γιατί είναι πιθανές δύο περιπτώσεις: είτε κάτι απίθανο θα συμβεί και θα ακυρωθεί, είτε θα ξεκινήσετε μια χαρά και θα καταλήξετε τσακωμένοι. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια γνωριμία που είχες κάνει πρόσφατα ενδέχεται να μην ευοδωθεί εξαιτίας ενός αστάθμητου παράγοντα ή να την τερματίσεις εσύ γιατί θα ξαφνικά θα συνειδητοποιήσεις ότι δε σου κάνει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεύτερη μέρα Ουρανού σήμερα που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την χθεσινή, μόνο σε ό, τι αφορά στο ξαφνικό και το απρόοπτο του πράγματος. Σήμερα οι εκπλήξεις τείνουν να γίνουν δυσάρεστες στη σχέση σου και να σε αφήσουν «παγωτό», καθώς ήσουν αλλού και τελείως απροετοίμαστος/η γι' αυτές τις εξελίξεις. Χρειάζεσαι γρήγορα αντανακλαστικά για να ξεπεράσεις το αρχικό σοκ και να ρισκάρεις σε αποφάσεις που μπορεί να είναι σκληρές αλλά αναγκαίες. Για να μη βρεθείς προ τετελεσμένου κάνε το, πριν στο κάνουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Και εχθές και σήμερα θα έχεις την αίσθηση ότι ο έλεγχος έχει ξεφύγει τελείως από τα χέρια σου στην προσωπική σου ζωή, κάτι που σαφώς δεν σου αρέσει και σου προκαλεί νευρικότητα. Θέλεις να ξέρεις τι σου γίνεται ανά πάσα στιγμή αλλά πρακτικά είναι αδύνατο όταν παρεμβαίνει ο Ουρανός στα πράγματα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εξεγερθείς, αν διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου έχει πάρει κάποιες αποφάσεις ερήμην σου και τώρα του ήρθε να στις ανακοινώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα κυριαρχούν οι αψυχολόγητες ενέργειες και αντιδράσεις και εσύ διεκδικείς τα πρωτεία σε αυτές γιατί συνηθίζεις να ξεσπάς και να χαλάς τον κόσμο για πράγματα μικρής σημασίας. Πρόσεξε λοιπόν γιατί δε θέλει και πολύ ο σύντροφός σου σήμερα να σου κουνήσει το μαντίλι και να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανόν ξαφνικά να συνειδητοποιήσεις ότι ένα άτομο που είχες χαρακτηρίσει ως «ακατάλληλο» για σένα να το θέλεις τώρα απεγνωσμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η καμπάνα χτυπά σήμερα κυρίως για σένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, καθώς ένα ξαφνικό περιστατικό στη σχέση σου ή μια σκληρή αλήθεια που μαθαίνεις σου τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια και σε αφήνει άναυδο/η. Το κακό είναι ότι και με τον Πλούτωνα παρόντα στο ζώδιό σου η απολυτότητα κυριαρχεί, οπότε δεν δίνεις κανένα περιθώριο για περισσότερες διαπραγματεύσεις και μάλλον θα οδηγηθείς προς τη λήξη. Αν πάλι πιέζεσαι συναισθηματικά από το σύντροφό σου και έχεις κάνει απίστευτη υπομονή μπας και βελτιωθούν τα πράγματα ίσως ήρθε η ώρα του χωρισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η σχέση σου θα περάσει ένα ισχυρό crash test σήμερα και από εκεί θα φανεί, αν πράγματι μπορεί να αντέξει στο χρόνο ή όχι. Συνηθισμένος/η εσύ στα Ουράνια κελεύσματα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια κίνηση ή να πεις κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις, ακόμα και χωρίς να το εννοείς ή να ζητήσεις προσωπικό χώρο γιατί αισθάνεσαι στριμωγμένος/η. Γι' αυτό καλό θα ήταν να μετρήσεις καλά τα λεγόμενά σου και μην λειτουργήσεις σαρωτικά γιατί το αποτέλεσμα θα είναι δυσάρεστο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Εκτός κλίματος θα βρεθείς σήμερα, καθώς ίσως αυτό το διάστημα να ήσουν στα μέλια με το ταίρι σου και όλα να κυλούσαν όμορφα κι ειρηνικά ανάμεσά σας και ξαφνικά λες και κάτι το τσίμπησε και έχει αλλάξει τελείως συμπεριφορά απέναντί σου. Σαφώς και νιώθεις σαν να σου έκαναν ψυχρολουσία και προσπαθείς να βρεις τι φταίει αλλά σκέψου μήπως έχεις κάνει εσύ κάτι που το έχεις ξεχάσει ή είναι εντελώς άσχετο και απλά δεν έχει μιλήσει γι' αυτό. Ρώτα απέξω-απέξω, αλλά μην επιμείνεις να σου πει αν δεις ότι δε θέλει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved