Ερωτικό ωροσκόπιο 5/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο Ζυγό και τον 7ο οίκο σου υπερτονίζει την ανάγκη σου για να υπάρξει μια αρμονία, μια ισορροπία στη σχέση σου γιατί, όσο κι αν σου αρέσει το τζέρτζελο και οι έντονες καταστάσεις, δεν σημαίνει ότι μπορείς να τ' αντέξεις σε καθημερινή βάση, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου γι' αυτό κι ίσως γίνεις πιο συμβιβαστικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σου σε καθοδηγούν να πάρεις πρωτοβουλίες να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το σαββατοκύριακο έχει ξεκινήσει αλλά εσύ ψάχνεις ακόμα να βρεις τη χαμένη σου ενέργεια και διάθεση, που κάπου σου... παράπεσε μεταξύ της χθεσινής και την προχθεσινής ημέρας. Το σίγουρο είναι ότι έχεις τάσεις απομόνωσης και αποφυγής συνδιαλλαγών, ιδιαίτερα για συναισθηματικά και ερωτικά θέματα γι' αυτό ακόμα κι αν βγεις ή βρίσκεσαι σε παρέα, θα προτιμήσεις να κάτσεις παραδίπλα και δεν θα μετέχεις οπουδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ευτυχώς που η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σου γιατί βοηθούν αρκετά στο να βρίσκεις τα ίσα σου ταχύτατα αλλά και να αποφεύγεις ευέλικτα σκοπέλους που σε άλλη περίπτωση θα σου κόστιζαν και συναισθηματικά και ηθικά. Με αρκετή ενέργεια και καλή διάθεση, ίσως σήμερα θελήσεις να συναντηθείς με ένα άτομο που προς το παρόν δεν έχει διασαφηνιστεί αν είστε φίλοι, γνωστοί ή κάτι παραπάνω αλλά αναμφισβήτητα μια χημεία μεταξύ σας υπάρχει και δένετε πολύ καλά.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βοηθάει το ότι είναι Σάββατο στο να ξεφύγεις λίγο, αν μπορείς, από τις επαγγελματικές σου έννοιες, ώστε να αφιερώσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σου και στην οικογένειά σου. Όμως, επειδή είσαι ακόμα ευάλωτος/η και θα συνεχίσεις να έχεις μια συναισθηματική φόρτιση, θα πρέπει να προσέξεις την υπερευαισθησία που θα επιδείξεις, αν έρθουν ορισμένα ζητήματα στο τραπέζι. Για το καλό όλων, αλλά πρωτίστως το δικό σου, απέφυγε διπλωματικά να συζητήσεις κάτι που δε σου αρέσει.

ΛΕΩΝ

leont

Το φλογερό σου ταμπεραμέντο και η ανάγκη σου να νιώθεις ωραία και μοναδικά με την εικόνα σου, σε κάνει μερικές φορές να παρασύρεσαι από κομπλιμέντα και όμορφα σχόλια τα οποία όμως δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω από ένα είδος ευγενικού φλερτ. Είναι πολύ καλό να τονώνεται η Λιονταρίσια σου αυτοπεποίθηση αλλά δεν χρειάζεται να ενθουσιάζεσαι πολύ ή να πιστέψεις ότι είναι αρχή ενός ειδυλλίου, εκτός αν υπάρχουν σοβαρότερες ενδείξεις. Μέχρι τότε, απλά απόλαυσέ το!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Παρότι συναισθηματικά δεν είσαι στα καλύτερά σου, λόγω του ότι είσαι άτομο αυξημένης ευθύνης, θα φροντίσεις να παραμερίσεις δυσαρέσκειες ή κακοδιαθεσίες για να ικανοποιήσεις το έτερο ήμισυ ή τουλάχιστον με αυτό το σκεπτικό θα ξεκινήσεις γιατί στην πορεία μαζί με τον... βασιλικό θα ποτιστείς κι εσύ και έτσι θα συνέλθεις. Πάντως είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, φρόντισε να χειριστείς όσο μπορείς κάποιες επιθυμίες ή απωθημένα σου γιατί το πνίξιμο που νιώθεις, πρέπει κάπως να εκτονωθεί.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από χθες το μεσημέρι το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στη σχέση σου και στον άνθρωπό σου. Ίσως κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, τονίζοντας περισσότερο την γοητεία και τον ερωτισμό σου για να τονώνεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η με το προσωπικό σου στυλ και τον αέρα που έχεις είσαι πολύ κοντά στο να κατακτήσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να το έχεις βάλει στόχο και να μην δειλιάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, νιώθεις αρκετά κουρασμένος/η ή άτονος/η κι αυτό που θα αποζητήσεις είναι η ηρεμία και η χαλάρωσή σου και θα κάνεις όσα λιγότερα μπορείς, κάτι που βολεύει μιας και ξεκινά το σαββατοκύριακο. Όλη αυτή η διάθεση πιθανόν να οφείλεται σε καθαρά ψυχολογικούς παράγοντες ίσως γιατί θα ήθελες να ήσουν κάπου αλλού με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Σημασία όμως δεν έχει το «που» αλλά το «με ποιον/α» γιατί μπορείς να περάσεις καλά αν έχεις το κατάλληλο άτομο δίπλα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Έχεις κουραστεί λίγο με τα πήγαινε - έλα ενός ατόμου γιατί ενώ στην αρχή σε κρατούσαν σε συναισθηματική εγρήγορση και τόνωναν το ερωτικό σου ενδιαφέρον, τώρα νιώθεις μια αμφιβολία γι' αυτό και θα ήθελες να έχει μια πιο ξεκάθαρη και σταθερή στάση. Σκέψου όμως αν γι' αυτή του τη συμπεριφορά έχεις ευθύνη κι εσύ, έστω και χωρίς να το θέλεις. Μήπως υπάρχει κάτι που το εμποδίζει να σε εμπιστευτεί ή το φοβίζει; Βγείτε σήμερα, διασκεδάστε, γελάστε κι ίσως αισθανθεί πιο άνετα και σου ανοιχτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο αυτοέλεγχος είναι ένα στοιχείο που σε χαρακτηρίζει γι' αυτό φαινομενικά δείχνεις να είσαι πολύ καλά και μάλιστα με το γλυκό σου χαμόγελο και την ευγένειά σου σκλαβώνεις κόσμο. Όμως μέσα σου δεν επικρατεί το ίδιο εύκρατο κλίμα, είτε γιατί έχεις ανάγκη περισσότερη συντροφικότητα και ζεστασιά στη σχέση σου είτε έχεις βαρεθεί να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν, χωρίς ιδιαίτερη ουσία. Η ζωή όμως είναι πολύ μικρή για να στενοχωριέσαι κι αν δεν υπάρχουν οι συνθήκες, πρέπει εσύ να τις δημιουργήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Εσύ του δεύτερου δεκαημέρου με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να τριγωνίζουν τον Ήλιο σου σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνεις κι εκεί ίσως συμβάλλει ο φιλικός σου κύκλος. Άλλωστε η άνεση στην επικοινωνία υπάρχει και μπορεί να κάνετε άπειρες συζητήσεις με μεγάλη ευκολία, κάτι που θα σε γοητεύσει. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανή μια έξοδος σε ένα όμορφο, ντελικάτο μέρος με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είσαι ακόμα κάπως αναστατωμένος/η από τη χθεσινή μέρα, καθώς σαν σφουγγάρι απορροφάς την ενέργεια των γύρω σου και αν είναι αρνητική σαφώς επηρεάζεσαι πολύ περισσότερο. Παρ' όλα αυτά μιας και το σαββατόβραδο πλησιάζει, καλό θα ήταν να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου και να κοιτάξεις το τώρα. Η θερμή αγκαλιά του συντρόφου σου, τα γλυκόλογα και ο ρομαντισμός είναι το καλύτερο φάρμακο για σένα γι' αυτό θα φροντίσεις να τα απολαύσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved