Ερωτικό ωροσκόπιο 4/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Μέρα Πλούτωνα η σημερινή, καθώς ο Ήλιος κάνει αντίθεση μαζί του, κι όπως όλα τα παρορμητικά ζώδια έτσι κι εσύ έχεις κάθε λόγο να νιώθεις κάπως. Εντούτοις, αν λειτουργήσεις με το πνεύμα του, θα διαπιστώσεις ότι μεν υπάρχουν αρνητικά στην όψη αλλά και θετικά, όπως ας πούμε να αλλάξεις τελείως κατεύθυνση στα ερωτικά σου ή να διαγράψεις από τη ζωή σου άτομα που σε σέρνουν σε ένα χορό που δεν θέλεις να μετέχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσεχε τα πάθη σου και λειτούργησε με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μια εσώτερη αγωνία, ένα φόβο τα νιώθεις σήμερα παραπάνω ίσως γιατί έχεις βάλει κάτω το κεφάλι και προσπαθείς με πολύ κόπο να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου, είτε στη σχέση είτε στην εργασία σου και δεν είσαι έτοιμος/η να τα διακινδυνεύσεις. Όμως και στους δύο τομείς που σε απασχολούν, πρέπει να καταλάβεις ότι λειτουργώντας υπό το κράτος της απειλής, το μυαλό σου δεν είναι καθαρό και διακινδυνεύεις να χάσεις όντως. Μέτρα σωστά την κατάσταση και μη μεγαλοποιείς τα πράγματα με το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είναι πολύ πιθανό σήμερα η μέρα να ξεκινήσει πολύ άσχημα για να γίνει υπέροχη μετά ή το εντελώς ανάποδο. Όπως αντιλαμβάνεσαι τα αντανακλαστικά σου τίθενται σε δοκιμασία, ιδιαίτερα εξαιτίας θεμάτων του οικονομικού ή ερωτικοσεξουαλικού τομέα γι' αυτό πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση. Θα σε βοηθήσει το να αποβάλεις την ανεμελιά και να τσεκάρεις πολύ καλά το οτιδήποτε, πριν εμπλακείς, κυρίως αν δε θες να «φορτωθείς» άτομο κτητικό και ζηλιάρικο.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα στον άξονά σου δημιουργεί ανασφάλεια και φόβο σε μια περίοδο της ζωής σου που όλα κυλούσαν ήρεμα και όμορφα. Το ζητούμενο όμως είναι να έχεις πλήρη επίγνωση της κατάστασης που βρίσκεσαι και της θέση σου μέσα στην ερωτική σου σχέση γιατί το συναίσθημα καμιά φορά σου θολώνει τα νερά. Το να έρθεις σε επαφή με μια σκληρή πραγματικότητα ίσως σου κάνει καλό, ακόμα κι αν τώρα σε πονέσει. Το πώς θα τη διαχειριστείς είναι φυσικά στο χέρι σου αλλά θα ήταν σοφό, αντί να πέσεις στα πατώματα, να κινηθείς με γνώμονα το συμφέρον σου.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα η απαισιοδοξία που θα σε καταλάβει είναι μάλλον εκτός εποχής και κλίματος, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι ενώ πιθανόν να ξεκίνησες μια κατάσταση με άτομο που σου άρεσε σαν παιχνίδι ή πηγαίνοντας χαλαρά και βλέποντας στην πορεία, εκείνο προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο της ζωής σου κι ίσως να σε περιορίσει, κάτι που φυσικά εσύ δεν μπορείς να ανεχτείς, όσο κι αν έχεις αισθήματα γι' αυτό. Μη σε παίρνει όμως από κάτω και κάνε το ξεκαθάρισμα τώρα γιατί μετά θα σε έχει πάρει φαλάγγι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι πολύ πιθανό να βγάλεις σήμερα μια κακία, μια ζήλεια ή ανταγωνιστική διάθεση σε κάποιο πρόσωπο που σου αρέσει λες και είχες απωθημένα από παλαιότερα ή να του το κρατούσες μανιάτικο και ήρθε η ώρα να του το σερβίρεις. Πιθανό να αφορά στη συμπεριφορά του απέναντι σε ορισμένους φίλους σου ή σε ένα φλερτ που εσένα δε σου φάνηκε και τόσο αθώο. Πες ό, τι έχεις και ζήτα εξηγήσεις αλλά μην χάσεις τον έλεγχο, προσέχοντας πολύ τον τρόπο που θα εκφραστείς.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα αλλά ούτε και απάλευτη κι αυτό πρέπει να το έχεις καρφωμένο στο μυαλό σου. Πολλά είναι αυτά που θα σου αποκαλυφθούν σήμερα που φυσικά ορισμένα δε θα σου αρέσουν καθόλου και θα σχετίζονται με την ερωτική ή την οικογενειακή σου ζωή αλλά εδώ πρέπει να αποδείξεις την εξισορροπητική σου φύση για να μη φτάσεις στα άκρα. Να τα χρησιμοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς, ακόμα και για να πάρεις το αίμα σου πίσω, ανώδυνα και ανεπαίσθητα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το να τσεκάρεις ένα άτομο που σου αρέσει για να διαπιστώσεις, αν είναι μαζί σου εντάξει και σου λέει την αλήθεια, είναι θεμιτό, ιδίως αν το έχεις γνωρίσει πρόσφατα και δεν ξέρεις πολλά πράγματα γι' αυτό. Το να του κάνεις όμως ανάκριση και να καταγράφεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να τη χρησιμοποιείς μετά σαν αποδεικτικό στοιχείο είναι πολύ κουραστικό και σήμερα ίσως του γυρίσει κάπως το μάτι, κυρίως αν επιμείνεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Οι επιθυμίες σου είναι πολλές αλλά το ίδιο θα είναι και οι ανασφάλειές σου σήμερα, καθώς συναισθηματικά δε νιώθεις καλυμμένος/η και υπάρχει η αίσθηση του ανικανοποίητου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Γεγονός πάντως είναι ότι, αν γίνεις έρμαιο του πάθους σου, τότε είναι πολύ πιθανό να τινάξεις στον αέρα όλα όσα έχεις αποκτήσει τον τελευταίο καιρό στα ερωτικά σου. Φρόντισε λοιπόν να έχεις αντιστάσεις στους διάφορους πειρασμούς και κάνε κάτι να τονώσεις τη σεξουαλική σου ζωή με το έτερο ήμισυ μην σου έρθει απ' αλλού η καρπαζιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τον Πλούτωνα τα τελευταία χρόνια, έχεις πιάσει κάπως το νόημά του και πως πρέπει να κινείσαι, ώστε να γλιτώσεις τις δυσάρεστες καταστάσεις στα ερωτικά και τη σχέση σου. Ίσως έχεις επιλέξει ασυνείδητα το δρόμο της μοναξιάς ή πάλι, να ερευνάς πολύ τα πράγματα και να μην ρισκάρεις για να μην πληγωθείς. Το συμπέρασμα είναι ότι λειτουργείς απόλυτα αλλά όσο κι αν φοβάσαι και προσπαθείς, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο και σήμερα ίσως το νιώσεις μέσα από ένα πρόσωπο που θα διαπιστώσεις ότι τελικά σε επηρεάζει πολύ περισσότερο απ' ό, τι πίστευες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η ψυχολογία σου είναι βαριά και το κέφι σου ανύπαρκτο, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πλάνα ή σχέδια που είχες κάνει, μάλλον ήταν χωρίς τον ξενοδόχο και είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς από τις εξελίξεις. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν τόσο στον εργασιακό σου τομέα, με πισώπλατα μαχαιρώματα από άτομα που ούτε καν σου πήγαινε το μυαλό, όσο και από τη σχέση ή τα ερωτικά σου, αφού μια εξομολόγηση θα σε αναστατώσει και συναισθηματικά θα σε στείλει στα τάρταρα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μία έξοδος ή ένα ραντεβού με το ταίρι σου ενδέχεται να σου βγουν ξινά σήμερα, είτε γιατί κανείς από τους δυο σας δε θα είναι μες στην καλή χαρά, είτε γιατί θα προκύψει ένα θέμα μεταξύ σας που θα προκαλέσει ένταση και ψυχροπολεμικό κλίμα. Πολύ πιθανόν να σχετίζεται με κάτι από το παρελθόν που υποτίθεται είχατε ξεπεράσει ή μια συμπεριφορά που απαιτεί εξηγήσεις. Όπως και να έχει η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ευχάριστη αλλά καλό θα ήταν να λυθούν όλα δια παντός για να μπορέσετε να πάτε παρακάτω.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved