Ερωτικό ωροσκόπιο 30/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Ό, τι και να κάνεις έχεις την αίσθηση ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο γι' αυτό και η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να κάνει μια βουτιά σήμερα, αλλά δεν θα το βάλεις κάτω έτσι εύκολα, καθώς έχεις την προθυμία να ρισκάρεις, προκειμένου να κατακτήσεις έναν έρωτα. Ένα ρεαλιστικό σχέδιο δράσης θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας σου αυτή τη στιγμή. Αν είσαι σε σχέση πολύ πιθανόν το βράδυ να συναντήσεις κάποιους κοινούς φίλους με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πιέζεσαι συναισθηματικά για να καταφέρεις κάποια πράγματα αλλά στην τελική σούμα κάτι σου λείπει. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για να εξετάσεις καλύτερα την επόμενη κίνησή σου σε μια καινούργια ή την υπάρχουσα σχέση σου. Η Αφροδίτη στο 2ο οίκο σου σε εμπνέει και μπορείς να βρεις τρόπους να βελτιώσεις κατά πολύ την ερωτική σου ζωή. Τώρα χρειάζεται να δείξεις αντοχή και υπομονή και να μη «συννεφιάζεις», αν κάτι δε σου βγαίνει όπως το είχες στο μυαλό αλλά να ψάχνεις για εναλλακτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όσο πιο κοντά βρίσκεσαι στο να πάρεις μια μεγάλη απόφαση στα ερωτικά σου, τόσο περισσότερο μπορεί να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου και τα πραγματικά σου συναισθήματα σήμερα. Αυτό ίσως είναι σημάδι ότι δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα να κάνεις το επόμενο βήμα και χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο. Με δεδομένο ότι ο Ερμής θα είναι για μια ακόμα μέρα ανάδρομος στο ζώδιό σου, η αναβολή και η εκμετάλλευση του συγκεκριμένου διαστήματος για να το σκεφτείς παραπάνω είναι η καλύτερη επιλογή σου.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσον αφορά στη ερωτική σου διάθεση είσαι πολύ καλά, καθώς νιώθεις ότι τα συναισθήματά σου για ένα άτομο αυξάνουν μέρα με τη μέρα και ίσως είναι αυτό που συγκεντρώνει όλα εκείνα που ψάχνεις για να καταλήξεις μαζί του. Προσπάθησε όμως να μην κάνεις υποθέσεις και να φαντάζεσαι διάφορα, προσδίδοντάς του μεγαλύτερη αξία από αυτή που έχει, μειώνοντας ταυτόχρονα τη δική σου. Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεται άκρη σε ένα οικονομικό σου θέμα, γεγονός που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα θες να το γιορτάσεις με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σπρώχνει να ενεργήσεις αυθόρμητα στα ερωτικά σου, καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι αρκετά τονισμένη σήμερα και συγκεντρώνεις τα βλέμματα θαυμασμού αρκετών ατόμων. Καλό θα ήταν όμως να εξετάσεις και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η όποια κίνησή σου γιατί είναι σημαντικό για σένα να μην χάσεις τον αυτοέλεγχό σου. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να αναλάβεις την πρωτοβουλία να καταστρώσεις ένα πλάνο για το πώς θα αντιμετωπίσετε με το σύντροφό σου μια κοινή σας υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η διάθεσή σου είναι πεσμένη κι ενδεχομένως να βαριέσαι γιατί είναι αρχή της εβδομάδας και το μυαλό σου ταξιδεύει ακόμα στο σαββατοκύριακο που πέρασε. Πολύ πιθανό να έχεις πάρει πιο σοβαρά απ' ό, τι πρέπει μια γνωριμία που έγινε και να κάνεις ήδη σχέδια για το πως θα προχωρήσει. Σίγουρα σου κάνει καλό να φαντάζεσαι διάφορες ρομαντικές καταστάσεις αλλά καλού κακού, φρόντισε να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για το συγκεκριμένο άτομο για να είσαι καλυμμένος/η.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα, ο ερωτισμός που εκπέμπεις σε κάνει ακαταμάχητο/η κι ενδεχομένως να βιαστείς να εκπληρώσεις κάποιες επιθυμίες σου, κάτι που μπορεί να περιπλέξει τη ζωή σου, αν ξεφύγεις από το μέτρο του εφικτού. Γι' αυτό θα ήταν καλό να ρεγουλάρεις κάπως τα συναισθήματά σου, εκτός αν είσαι έτοιμος/η να ζήσεις μια έντονα παθιασμένη κατάσταση, μόνο και μόνο για να ξαναζωντανέψεις. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ με το ταίρι σου ενώ δεν αποκλείεται και μια έξοδος σε κοσμικό μέρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, η γνωριμία με ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα και μάλλον αρχηγικό θα σε εξιτάρει και θα βάλεις όλα τα μέσα που διαθέτεις για να το κατακτήσεις. Απόλαυσε την συντροφιά του, διασκέδασε με την κουβέντα του αλλά προσπάθησε να φανταστείς και το μέλλον μαζί του για το αν και κατά πόσο ταιριάζετε, πριν κάνεις την κίνησή σου. Αν είσαι σε σχέση, οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου στο σπίτι για να ξαναφουντώσει το πάθος μεταξύ σας. Που και που χρειάζεται να υπενθυμίζετε ο ένας στον άλλο τους λόγους που είστε μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρότι Δευτέρα, εσύ είσαι στα κέφια σου σήμερα. Το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπάει και οι συζητήσεις, τα κουτσομπολιά και ο απολογισμός του σαββατοκύριακου που πέρασε δίνουν και παίρνουν, καθώς μια νέα γνωριμία έχει κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σου και σε έχει ξεσηκώσει. Αν είσαι σε σχέση, βεβαιώσου ότι μπορείς να κρατήσεις μια υπόσχεση που έδωσες στο ταίρι σου. Αν δεν είσαι σίγουρος/η, μίλησε πρώτα μαζί του και ζήτα περισσότερες λεπτομέρειες για μην το απογοητεύσεις κατά λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μην απογοητεύεσαι εάν η ερωτική σου ζωή δεν πηγαίνει όπως προσδοκούσες. Διατήρησε την θετική σου στάση και την προθυμία να προσπαθήσεις παραπάνω και μην το βάζεις κάτω. Η αποφασιστικότητά σου θα είναι αυτή που θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα γιατί από δω και στο εξής θα έχεις αρκετές ευκαιρίες και ο μαγνητισμός που θα ασκείς θα είναι μεγάλος. Αν είσαι σε σχέση, μια νύχτα πάθους είναι πολύ πιθανή, αρκεί να μην αφήσεις κάποια άλλα θέματα, ίσως οικονομικά, να παρεισφρήσουν και να χαλάσουν το κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σιγά-σιγά όλα φαίνονται να προχωρούν στη σωστή κατεύθυνση στη σχέση σου και με τη Σελήνη στον Λέοντα αισθάνεσαι πιο σίγουρος/η από ποτέ για τα συναισθήματα τα δικά σου και του συντρόφου σου. Όμως, αντιλαμβάνεσαι ότι για να διατηρηθεί, δεν αρκεί μόνο η αγάπη, χρειάζονται κι αλλά πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι μια θαυμάσια μέρα να κυκλοφορήσεις, να γνωρίσεις καινούργια και ενδιαφέροντα άτομα και να ανεβάσεις τις μετοχές σου στο ερωτικό χρηματιστήριο, καθώς η γοητεία που εκπέμπεις είναι αδιαμφισβήτητη.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, από τη μια θέλεις να περάσεις τη μέρα σου με τον έρωτά σου μακριά από όλους και όλα αλλά από την άλλη έχεις και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αναβάλεις και σε αναγκάζουν να διαθέσεις τον χρόνο σου σε αυτές. Μια δυσαρέσκεια σαφώς θα την νιώσεις αλλά καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις την ευελιξία ή την πονηριά σου μήπως μπορέσεις και τις αποφύγεις. Αλλιώς αναδιοργάνωσε το πρόγραμμά σου, ώστε να χωρέσεις κάπου και την ευχαρίστηση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved