Ερωτικό ωροσκόπιο 29/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεδομένου ότι υπάρχει μια ας πούμε θολή εικόνα της κατάστασης ίσως θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση στα ερωτικά σου γιατί πολλά από αυτά που βλέπεις ή ακούς, δεν είναι αυτά που νομίζεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι τελείως σίγουρος/η ότι ό, τι κάνεις και νιώθεις έρχεται μέσα από την καρδιά σου και δεν είναι επειδή έχεις πιαστεί συναισθηματικά στο δίχτυ του άλλου ατόμου και σε πιέζει ψυχολογικά ή σε ρίχνει στο φιλότιμο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ένα περίεργο κράμα ευαισθησίας αλλά και καχυποψίας σε έχει καταλάβει σήμερα γι' αυτό ούτε εσύ δεν βγάζεις άκρη με αυτά που αισθάνεσαι. Ενδεχομένως μέχρι πρότινος να πίστευες ότι έκανες οτιδήποτε περνούσε από το χέρι σου για να ικανοποιήσεις το σύντροφό σου αλλά διαπιστώνεις ότι είχες μπει σε αυτό το τριπάκι με τη θέλησή σου και χωρίς να σκεφτείς, αν οι επιθυμίες του ήταν πράγματι αυτές. Είναι λογικό λοιπόν να μη νιώθει την ευχαρίστηση που εσύ περίμενες και να διαψευστούν οι προσδοκίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να πέσεις σε μια συναισθηματική πλάνη σήμερα και να την πατήσεις χοντρά. Είτε θα γνωρίσεις ένα άτομο, αν είσαι ελεύθερος/η, που θα σου χτυπήσει ευαίσθητο σημείο σου και θα σε κάνει να κολλήσεις μαζί του, είτε αν είσαι ήδη σε σχέση, να ανακαλύψεις ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και την αγάπη κρυβόταν μια σκοπιμότητα και εσύ κοιμόσουν τον ύπνο του δικαίου, κάνοντας όνειρα για το μέλλον.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονος ρομαντισμός αλλά και συναισθηματική φόρτιση σήμερα θα σε κάνει πιο ευάλωτο/η σε ένα ερωτικό σου θέμα που φυσικά, αν θέλεις να το ξεδιαλύνεις, δεν είναι η καλύτερη στιγμή, αφού παρασύρεσαι μακριά από την πραγματικότητα και μπερδεύεις την αγάπη με την ανάγκη. Η επιθυμία σου να είσαι με κάποιο άτομο και να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου ίσως σε μπλέξει σε μια κατάσταση που δεν είναι αληθινή ή είναι μονόπλευρη.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, είσαι στον κόσμο σου και δεν δείχνεις καμία διάθεση να αποκτήσεις επαφή με την πραγματικότητα, ιδιαίτερα αν έχεις γνωρίσει πρόσφατα ένα άτομο που θα αρχίσει να σου γίνεται απαραίτητο και να σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Εσύ αισθάνεσαι αποφασισμένος/η να το ζήσεις το παραμύθι σου, ακόμα κι αν στην πορεία εμφανιστούν δράκοι αντί για νεράιδες. Άλλωστε στις περισσότερες ρομαντικές ιστορίες, οι πρωταγωνιστές περνούσαν από σαράντα κύματα για να είναι τελικά μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τόσο καιρό ψάχνεις, προσπαθείς και κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου να αποκτήσεις κάτι καινούργιο, ζωογόνο και όμορφο στην ερωτική σου ζωή. Ασυνείδητα ίσως αναζητάς το ιδανικό, ακόμα κι αν κρίνοντας με τη λογική, αρνείσαι κατηγορηματικά την ύπαρξή του. Ο Ποσειδώνας όμως που βρίσκεται στον 7ο οίκο σου δουλεύει υπόγεια και σε κάνει κατά βάθος να πιστεύεις σε θαύματα γι' αυτό και δεν είσαι ικανοποιημένος/η με αυτούς που συναντάς στο δρόμο σου ή απορρίπτεις άτομα που ξεφεύγουν από αυτά τα στάνταρ.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν είσαι και πολύ καλά, ίσως γιατί με βάση τα όνειρα και τις προσδοκίες σου, είχες φτιάξει μια εικόνα του ιδανικού έρωτα που μέρα με τη μέρα ξεθωριάζει και ζώντας την καθημερινότητά σου με ένα άτομο φτάνεις σε σημείο να καταπίνεσαι από την ρουτίνα. Σου λείπει ο ρομαντισμός, έχεις ανάγκη το όμορφο και αρμονικό στη ζωή σου, όλα όμως φθείρονται στο πέρασμα του χρόνου και γίνονται πεζά. Αντί να σε πιάνει μελαγχολία, σκέψου ότι τα μικρά της κάθε μέρας είναι που δένουν τους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Εσύ όχι μόνο δεν πιστεύεις στα παραμύθια αλλά είσαι ικανός/η να τα εξερευνήσεις τόσο που στο τέλος να χάσουν τη μαγεία τους, μιας και όσο ψάχνεις τόσο βρίσκεις ανακρίβειες και ασάφειες. Ξεχνάς μάλλον ότι ο στόχος τους δεν είναι να σε πληροφορήσουν αλλά να σε ταξιδέψουν σε ένα άλλο κόσμο, πιο όμορφο και να σε γλυκάνουν. Έτσι είναι και ο έρωτας και όσο πιο πολύ τον γειώνεις και τον ξεγυμνώνεις συναισθηματικά, τόσο στο τέλος θα απογοητεύεσαι. Φύλαξε τα ρούχα σου αλλά μην γίνεσαι απόλυτος/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αν νομίζεις ότι το κεφάλι σου σήμερα είναι ο καλύτερος σύμβουλος να σε οδηγήσει στον ερωτικό παράδεισο μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Για να μη φτάσεις και συ να τραγουδάς «ψέματα, ψέματα, πες μου ότι είναι ψέμα» μην προβάλλεις ό, τι εσύ θέλεις στο άλλο άτομο. Αφουγκράσου το και προσπάθησε να δεις τι υπάρχει πίσω από αυτό που εσύ βλέπεις κι όχι να φαντάζεσαι διάφορα που δεν ισχύουν. Αυτό ίσως σε γλυτώσει από μια απογοήτευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είναι μια μέρα που θα σε κάνει να αναρωτηθείς μήπως τελικά εκπέμπεις σε διαφορετικό μήκος κύματος και δε σε καταλαβαίνει κανείς. Πιθανόν κάποιο άτομο που σου αρέσει να σε κατηγορήσει για κυνισμό ή να σε πει αρτηριοσκληρωτικό/η και να σε στενοχωρήσει. Το δικό σου το μυαλό δεν καταλαβαίνει τι παραπάνω θα έπρεπε να κάνεις. Χαμογελάς, δείχνεις το ενδιαφέρον σου αλλά δεν παρασύρεσαι συναισθηματικά γιατί δεν θέλεις να πέσεις στα πατώματα για κανένα. Τι κακό έχει αυτό; Έλα ντε...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μια ομίχλη, ένα νέφος καλύπτει τα πάντα γύρω σου σήμερα και γι' αυτό δεν μπορείς να διακρίνεις τίποτα, ιδίως στα ερωτικά σου αλλά δε δείχνεις να σε απασχολεί και πολύ, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις και συ παιχνίδι σου και να χαρείς το τώρα. Για σένα η σχέση είναι να περνάς καλά, να υπάρχει ροή και να μη βασανίζεσαι χωρίς λόγο κι έτσι αρνείσαι να ψάξεις, αν τα συναισθήματά σου ή του άλλου ατόμου είναι αληθινά ή όχι γιατί ό, τι είναι αργά ή γρήγορα θα φανεί.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η μεγάλη ευαισθησία σου θα σε πιάσει σήμερα και ίσως υπερβάλλεις συναισθηματικά, παίρνοντας κάποια πράγματα πιο σοβαρά απ' ό, τι είναι. Επειδή είσαι «μανούλα» στο να δημιουργείς ενοχές, ένα δάκρυ ίσως κυλήσει από τα μάτια σου, εκφράζοντας έμμεσα το παράπονό σου στο ταίρι σου. Αυτό όχι μόνο θα πιάσει αλλά για το υπόλοιπο της ημέρας θα σε έχει στα όπα-όπα. Μην το παρακάνεις όμως γιατί ναι μεν είναι καλύτερο από εντάσεις και διαμάχες αλλά στο τέλος θα το κουράσεις πολύ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved