Ερωτικό ωροσκόπιο 27/6

Πώς επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Μια Νέα Σελήνη πάντα σηματοδοτεί το άνοιγμα ενός καινούργιου κύκλου και εφόσον γίνεται στον Καρκίνο, στον 4ο οίκο σου, αντιλαμβάνεσαι ότι για να τον ανοίξεις θα πρέπει πρώτα να κλείσεις τον παλιό. Ένα θαρραλέο άλμα προς το μέλλον απαιτεί να ξεκοπείς τελείως από παρελθοντικές συνήθειες και συμπεριφορές γιατί μόνο έτσι θα επιφέρεις τις αλλαγές που θέλεις στην προσωπική σου ζωή. Αν λοιπόν κρίνεις απαραίτητο ότι πρέπει να τελειώνεις με μια σχέση και να πας παρακάτω, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αυτή η Νέα Σελήνη σου δημιουργεί την αίσθηση ότι πρέπει να βάλεις οριστικά ένα τέρμα σε αντιλήψεις, ιδέες και απόψεις που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς, αντίθετα σε κρατούν δέσμιο ενός κατεστημένου που δεν σε εκφράζει. Ίσως πρέπει να «ξεφορτωθείς» πράγματα και ανθρώπους που το μόνο που έχουν να σου προσφέρουν είναι ταλαιπωρία και προβλήματα. Κι αυτό περιλαμβάνει και τα ερωτικά σου που βλέπεις ότι χάνεις χρόνο με άτομα που δεν σου αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται να σε κινητοποιήσει να πάρεις κάποιες αποφάσεις τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σου θέματα και να επιδείξεις λίγο αυτοσυγκράτηση ή αν θες περισσότερη σύνεση γιατί μερικές φορές λειτουργείς χύμα και στα δύο. Θα ξανασκεφτείς λοιπόν κατά πόσο τελικά σου κάνει καλό να σκορπάς και να σκορπιέσαι σε έρωτες χωρίς μέλλον, μόνο και μόνο για την προσωρινή σου απόλαυση. Σίγουρα δεν θα σε σημαδέψει για πάντα, αλλά θα σε επηρεάσει αρκετά.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είπαμε κι από χθες ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο στενά και πρέπει όχι μόνο να τα ξεπεράσεις με επιτυχία αλλά να βγεις και ωφελημένος/η από αυτή τη διαδικασία. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, όπως και κάθε σημαντική φάση του φεγγαριού, σε επηρεάζει συναισθηματικά και ίσως μέσα από μια επιθετικότητα που θα βγάλεις να τολμήσεις αλλαγές τόσο στην εμφάνισή σου όσο και στη σχέση σου που βλέπεις ότι τείνει να γίνει πεζή και χωρίς θέρμη. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχει έρθει η ώρα να ξεκολλήσεις από το παρελθόν και να τραβήξεις καινούργια πορεία στα ερωτικά σου.

ΛΕΩΝ

leont

Ταλαιπωριέσαι και ταλαιπωρείς και τους γύρω σου γιατί επιμένεις σε κάποια μέθοδο ή πεπατημένη, αφού δεν νιώθεις τη σιγουριά να ρισκάρεις σε κάτι νέο. Η επιτυχία των στόχων σου, τουλάχιστον στα ερωτικά σου, εξαρτάται από το να μπορέσεις να επικεντρωθείς στο συναίσθημα που σου προκαλεί ένα άτομο κι όχι το ποιος είναι και ποια κοινωνική θέση κατέχει. Σαφώς και επιζητάς την καλοπέραση και δεν θέλεις τη μιζέρια αλλά μην αφήνεις να λειτουργεί το ένα εις βάρος του άλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η σημερινή μέρα σου επισημαίνει ότι το να βάζεις τα ερωτικά σου υπό το πρίσμα της λογικής και να τα αντιμετωπίζεις στεγνά και χωρίς συναίσθημα, λες και κάνεις αριθμητικές πράξεις, είναι πολύ πιθανό να φέρει τη λήξη ενός ειδυλλίου ή να επιταχύνει το τέλος της σχέσης σου. Πρώτα και πάνω απ' όλα είναι το συναίσθημα, που όσο και αν σε αποσυντονίζει, είναι το καλύτερο συντηρητικό. Και αυτό πρέπει να το δείχνεις και να το εκφράζεις σε κάθε ευκαιρία, χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο το να εκφράζεις με ευθύτητα και αμεσότητα ότι νιώθεις και επιθυμείς από τους άλλους, ιδιαίτερα από το άτομο με το οποίο έχεις σχέση και πολλές συμβιβάζεσαι ακόμα κι αν δε σου αρέσει. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως δεις λοιπόν στην πράξη πως μπορεί να βγεις χαμένος/η, όταν, προσπαθώντας να αποφύγεις τις εντάσεις και να επιφέρεις την ισορροπία, ρίχνεις τον εαυτό σου. Μάθε να διεκδικείς, μάθε να διαφωνείς, πάρε τις αποφάσεις σου με βάση όμως τον εαυτό σου και το πώς νιώθεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Νέα Σελήνη σε σπρώχνει να πάρεις αποφάσεις σημαντικές για την προσωπική σου ζωή, χωρίς φόβο αλλά με γνώμονα το συναίσθημα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξουν κάποια δεδομένα στη σχέση σου ή στην οπτική που βλέπεις τα ερωτικά σου. Το στοίχημά σου είναι να αποσυνδεθείς από αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος που σε επηρεάζουν και να κλείσεις οριστικά την πόρτα πίσω σου, συνειδητοποιώντας ότι έχεις να κάνεις με άλλους καιρούς, άλλο άτομο και άλλες καταστάσεις και να εξερευνήσεις τις καινούργιες προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρόλο που είσαι από τα άτομα που πασχίζουν να διατηρήσουν την αισιόδοξη στάση σε ό, τι κι αν τους συμβαίνει σήμερα ίσως νιώσεις αρκετή συναισθηματική πίεση και μια ανάγκη να πάρεις αυτό που ψάχνεις, αγάπη και προσοχή. Η λίμπιντό σου όμως είναι αυτή που μπλέκει πολλές φορές τα πράγματα και συνήθως καταλήγεις με τα λάθος άτομα. Σήμερα λοιπόν θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να εφαρμόζεις το ρητό «το προλαμβάνειν εστί φιλοσοφείν» και να μην υποκύπτεις στον ενθουσιασμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Άκρως συγκινησιακή αυτή η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον 7ο οίκο σου, σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή με το να αλλάξεις στάση, δίνοντας περισσότερο σημασία στο συναίσθημά σου. Τα πολλά κολλήματα και τα «πρέπει» βλέπεις ότι το μόνο που σου επιφέρουν είναι να βασανίζεσαι και να στενοχωριέσαι, συν το ότι έχουν μια υποκρισία μέσα τους που πια δε σε εκφράζει. Δεν μπορείς να μεταβείς από το ένα άκρο στο άλλο αλλά τουλάχιστον οφείλεις πρώτα να ακούς την καρδιά σου κι όχι να στέκεσαι στο τι θα πουν οι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τον απολογισμό σου καλείσαι να κάνεις σήμερα και ίσως μετά από κάποια γεγονότα που συνέβησαν στην ερωτική σου ζωή να είναι πιο εύκολο να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου και να κατασταλάξεις στο τι θέλεις τελικά από τη σχέση σου κι αν το λαμβάνεις. Ενδεχομένως εσύ να στέλνεις λανθασμένα μηνύματα ή να μην στέκεσαι να σκεφτείς παραπάνω και τελικά να απογοητεύεσαι. Όποια κι αν είναι η αιτία, θυμήσου ότι κρατάς τη λύση στα χέρια σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Οι άνθρωποι συνήθως σφάλουν και αρκετές φορές παγιδεύονται στο συναίσθημά τους που δεν τους αφήνει να κρίνουν σωστά ούτε τον άνθρωπο που έχουν σχέση, ούτε τις καταστάσεις. Μην χαλαστείς λοιπόν σήμερα και μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου, αν ανακαλύψεις ότι έχεις κι εσύ κάνει λάθος. Επικεντρώσου στο αν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις κι όχι στις ενοχές που σου έχουν δημιουργηθεί. Το χειρότερο που μπορεί να κάνεις είναι να νιώσεις ότι είσαι κορόιδο γι' αυτό να μη φτάσεις σε αυτό το σημείο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved