Ερωτικό ωροσκόπιο 25/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Με την αντίθεση Άρη - Ουρανού μία συναισθηματική ένταση την έχεις σήμερα κι ίσως βγάλεις κάποια γκρίνια ή νεύρα σου στο έτερο ήμισυ που λογικό είναι να εκπλαγεί γιατί θεωρούσε ότι είσαι πιο εξωστρεφής και ό, τι είχες θα το έλεγες. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό, επίσης, να ξαναθυμηθείς ξαφνικά κάποια παλιά σου αγάπη ή ένα πρόσφατο χωρισμό και να σε πλημμυρίσει η μελαγχολία. Ενδεχομένως να θελήσεις να επικοινωνήσεις με το συγκεκριμένο άτομο για να μάθεις νέα του, αν και καλό θα ήταν να μην σκαλίζεις τις στάχτες.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αφήνοντας το θυμό σου να πάρει τα ηνία σήμερα, δε θα σε βοηθήσει και ιδιαίτερα σε ένα οικονομικό θέμα που θα προκύψει και θα επηρεάσει αρκετά τη σχέση σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις ήρεμο το κλίμα με το ταίρι σου και με ψυχραιμία να βάλετε κάτω τα πράγματα μαζί για να βρείτε τη λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανό να «στριμωχτείς» από ένα άτομο που σε κυνηγάει και να πιεστείς να του απαντήσεις, αν θες να είστε μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με τη Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σου, είσαι το κέντρο του ενδιαφέροντος σήμερα και φυσικά η επικοινωνιακή σου φύση είναι σε πλήρη ισχύ. Θα γελάσεις, θα διασκεδάσεις και θα ερωτοτροπήσεις, με τη χαλαρότητα και την άνεση που σου προσφέρεται απλόχερα. Αν είσαι όμως σε σχέση, να είσαι προσεκτικός/η γιατί επιδεικνύοντας την εξυπνάδα σου, μπορείς να μην πεις κάποια χοντράδα στο σύντροφό σου και να παρεξηγηθεί.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι αρχίζει κι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή αλλά δε χρειάζεται να αγχώνεσαι ή να «πετάγεσαι» κατευθείαν στο μέλλον για να προβλέψεις τι θα γίνει γιατί έτσι χάνεις το παρόν. Λογικό είναι με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να εντείνεται το συναίσθημά σου αλλά καλά θα κάνεις να χαρείς τη στιγμή και να εξερευνήσεις νέες προοπτικές και επιλογές που σου προσφέρονται. Άσε λοιπόν τον εαυτό σου ελεύθερο να κοιτάξει, να δοκιμάσει, να ανακαλύψει και μην προτρέχεις σε συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

leont

Είναι μια καλή περίοδος για σένα και θέλεις να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου, καθώς αισθάνεσαι ότι είσαι πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των ονείρων σου. Παρ' όλα αυτά, καλό θα ήταν να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα και να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να καταφέρεις τους στόχους σου στα ερωτικά σου. Κάνε ένα βήμα τη φορά και μη βιάζεσαι να κάνεις σχέδια γιατί το σύμπαν κρύβει εκπλήξεις που ίσως σου ανατρέψουν τα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα ίσως γίνεις κάπως απότομος/η ή πιεστικός/η με το σύντροφό σου, προκειμένου να τον πείσεις να σου μιλήσεις για ένα θέμα που τον απασχολεί που ίσως όμως δεν είναι έτοιμος να το κάνει. Άφησέ το λοιπόν και ασχολήσου με κάποια άλλα ζητήματα ή υποχρεώσεις σου γιατί στο τέλος, αντί να τον προσεγγίσεις, θα τον απομακρύνεις τελείως. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην παρασύρεσαι από τα πολλά λόγια ή τις υποσχέσεις κάποιου ατόμου που προσπαθεί να σε καταφέρει και ζύγισε καλά την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Υποβόσκει μια ένταση στην σχέση σου και δεν είναι περίεργο μιας και ο Άρης στο ζώδιό σου κάνει αντίθεση ξανά μανά με τον Ουρανό. Βέβαια δεν σίγουρο αν τη δημιουργεί η στάση του συντρόφου σου ή η δική σου, πάντως τα συναισθήματα που σου προκαλεί δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Με αφορμή ένα γεγονός που μπορεί να προκύψει σήμερα, άρπαξε την ευκαιρία να φέρεις κι αυτό το θέμα στην επιφάνεια. Συζητήστε το με ήρεμο τρόπο και προσπάθησε να μιλήσεις από καρδιάς γιατί μόνο έτσι θα το αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι πιθανό σήμερα να ξυπνήσουν μέσα σου έντονα αισθήματα κτητικότητας ή ζήλειας προς το αγαπημένο σου πρόσωπο. Επειδή είσαι όμως άτομο που μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, προσπάθησε να μην τα αφήσεις να σε καταλάβουν και να τα καταπνίξεις ή να τα μετατρέψεις σε πιο δημιουργικά. Τώρα είσαι σε θέση να κάνεις αλλαγές και να επηρεάσεις τα πράγματα με έναν πολύ θετικό τρόπο. Σκέψου λογικά και στην ανάγκη, εφόσον υπάρχει και η ερωτική διάθεση, βγάλε το πάθος σου κάπου αλλού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου να συντροφεύει την Αφροδίτη και τον Ερμή, είναι δύσκολο να επιβραδύνεις τα πράγματα στα ερωτικά που μάλλον θα αρχίσουν να θυμίζουν πάρκο διασκέδασης και χαράς. Με τους ρυθμούς όμως που έχεις αποκτήσει και την ταχύτητα που έχεις αναπτύξει ίσως προσπερνάς άτομα που θα μπορούσαν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση ίσως σου γίνει μια πρόταση να παρευρεθείτε με το ταίρι σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η μέρα σήμερα σου παρέχει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με το σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου την λοιπόν και μίλησε με ειλικρίνεια για ό, τι σκέφτεσαι και σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Αν είσαι ελεύθερος/η και υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως είναι μια ευκαιρία να το αιφνιδιάσεις, στέλνοντάς του κάποιο σήμα για να τσεκάρεις τις αντιδράσεις του αλλά και το αν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος, για να μην εκτεθείς κιόλας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ενδεχομένως να γνωρίσεις σήμερα ένα άτομο που σε εξιτάρει γιατί έχει κάτι περίεργο ή παράξενο πάνω του και δεν μπορείς εύκολα να το ψυχολογήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις ευελιξία και τόλμη για να το εξερευνήσεις. Άλλωστε, αν ήταν όλα εύκολα, δεν θα σου προκαλούσαν κανένα ενδιαφέρον. Αν έχεις σχέση, θα έχεις τη διάθεση να πας κάπου με το ταίρι σου γιατί έχεις αρχίσει να βαριέσαι το μέσα και θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα πιθανόν να υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου και κατ' επέκταση τα οικονομικά σου που θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σου και βέβαια τη σχέση σου, αφού ενδεχομένως να αλλάξει την καθημερινότητά σου, καθώς κάποιες ανησυχίες δεν θα υπάρχουν πια. Αν είσαι ελεύθερος/η θα διαπιστώσεις ότι μεν η αγάπη δεν είναι μόνο όμορφα λόγια και ρομαντικές στιγμές αλλά και χωρίς αυτά, δεν έχει νοστιμιά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved