Ερωτικό ωροσκόπιο 24/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Οι ρυθμοί συνεχίζουν να είναι χαλαροί και σήμερα, χωρίς να σημαίνει όμως ότι το ίδιο είναι και τα συναισθήματά σου απέναντι σε ένα άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα ή προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά αλλά κάτι φαίνεται να σε εμποδίζει. Ίσως έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου για το μέλλον και τις δεσμεύσεις, ιδίως όσον αφορά στα θέματα του έρωτα και των σχέσεων. Επεξεργάσου περισσότερο αυτά που νιώθεις αλλά και τη βαθύτερη σημασία που μπορεί να κρύβουν.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο μέχρι και το μεσημέρι σε βοηθά να καταλήξεις σε μια σαφή εικόνα για το ποιος/α είσαι και τι ανάγκες έχεις τόσο εσύ σαν άτομο, όσο και από την σχέση σου και πιθανόν να βάλεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να πετύχεις κάτι καλύτερο σε αυτούς τους τομείς. Έτσι κι αλλιώς η δημοτικότητά σου θα είναι σε άνοδο, αφού με την Αφροδίτη στο 2ο οίκο σου αναδεικνύεται η σταθερή σου αξία. Η γοητεία σου είναι ένας μαγνήτης και έχει τη δύναμη να προσελκύσει το αντίθετο φύλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με δύο πλανήτες στο ζώδιό σου και με την Σελήνη οσονούπω, είναι λογικό να νιώθεις το ενεργειακό σου απόθεμα τεράστιο και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, γεγονός που μπορεί να σε ωθήσει σε υπερβολές και... αταξίες. Φλερτ και πονηρά υπονοούμενα από και προς εσένα θα πηγαινοέρχονται αλλά δεν πρέπει να τους δώσεις παραπάνω διαστάσεις απ' ό, τι έχουν. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητές σου είναι απεριόριστες, μην ξεγελαστείς από συναισθηματικές αυταπάτες και κράτα επαφή με την πραγματικότητα.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να επιδιώξεις μια συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά γιατί με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου έχεις καταφέρει να διώξεις από πάνω σου ένα μεγάλο μέρος φόβου και ανασφάλειας που σε διακατείχε και σε εμπόδιζε να κινηθείς. Γενικά, η μελαγχολική σου διάθεση έχει υποχωρήσει και έχει αντικατασταθεί με μια πιο ανάλαφρη και ξένοιαστη που σαφώς θα βοηθήσει στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών στα ερωτικά σου.

ΛΕΩΝ

leont

Μέχρι και το μεσημέρι κάποια οικογενειακά ή θέματα σπιτιού φαίνεται να σε απασχολούν έντονα και ίσως χρειαστεί να κάνεις τον πυροσβέστη για να μπορέσεις να λύσεις διαφορές που μπορεί να προκύψουν. Όμως όλα αυτά θα παραμεριστούν από το απόγευμα και μετά γιατί θα επικεντρωθείς στα ερωτικά σου και το πώς θα διαχειριστείς μια κατάσταση με ένα άτομο που σου αρέσει και τίποτα δεν θα είναι ικανό να αποσπάσει την προσοχή σου από αυτά. Παρ' όλα αυτά καλά θα κάνεις, να παραμείνεις γειωμένος/η στην πραγματικότητα για να πάρεις σίγουρα τις πιο σωστές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχεις τη διάθεση να κάνεις το κάτι παραπάνω είτε στη σχέση σου είτε για τη δημιουργία μιας καινούργιας και αυτό τον καιρό ευνοείσαι πλανητικά για να το επιδιώξεις. Όμως υπάρχει από την πλευρά σου μια συστολή ή ένα κράτημα στην ανταλλαγή τρυφερών, ερωτικών συναισθημάτων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα καινούργιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σου. Μην αποκαρδιώνεσαι γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τελικά θα καταφέρεις να εκφράσεις με τον τρόπο σου αυτά που νιώθεις.

arlekin

Μην χάσεις τον μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr και των εκδόσεων Άρλεκιν, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 24/6

Κέρδισε όλα τα Άρλεκιν της χρονιάς!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η σχέση σου διανύει μια περίοδο όπου υπάρχουν αρκετά πράγματα που αφήνεις να αιωρούνται αλλά προσπαθείς να αποφύγεις τις εντάσεις και δεν τα εκφράζεις ευθέως κι αυτό σου δημιουργεί άβολα συναισθήματα. Το να τα κρατάς τη σιωπή σου μπορεί να λειτουργήσει για λίγο, αλλά πρέπει να τα βγάλεις από μέσα σου και να τα μοιραστείς με τον σύντροφό σου. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις σήμερα την κατάλληλη στιγμή που θα το κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Ταύρο, όχι όμως ότι θα σε χαλάσει που θα πάει στο επόμενο ζώδιο. Έτσι κι αλλιώς είναι μια περίοδος που σου προσφέρει αρκετό ερωτισμό και έλξη, οπότε τουλάχιστον στα αισθηματικά σου θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες. Σήμερα όμως μπορεί να συμβεί κάτι που θα σου επαναφέρει δυσάρεστες μνήμες από τα παλιά και ίσως δεν αποφύγεις να κάνεις σύγκριση με το παρόν. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο, μην τα συγχέεις γιατί δεν έχεις να κάνεις με τα ίδια άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Έχει προκύψει μια υπόθεση που σχετίζεται με τα ερωτικά σου η οποία σήμερα θα σου δημιουργήσει διάφορα συναισθήματα κι ίσως σε κάνει να νιώσεις ενοχές. Το θέμα είναι όμως να εστιάσεις την προσοχή σου και την ενέργειά σου στο πως μπορεί να λυθεί κι όχι να αισθάνεσαι άσχημα για τον εαυτό σου. Τα πράγματα πάντως από το απόγευμα, με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου δείχνουν τα βελτιώνονται πολύ και η χαρά θα επανέλθει ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου αλλά και η αισιοδοξία αν είσαι ελεύθερος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα θα αντιληφθείς ότι υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή που κάποια τώρα αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια και βέβαια η γνώριμη αίσθηση του μπλεξίματος ή της αναποφασιστικότητας ίσως είναι έντονη μέσα σου, καθώς δεν ξέρεις τι να αποφασίσεις και ίσως ποιο άτομο να επιλέξεις. Το θετικό είναι ότι έχεις τη διάθεση να δοκιμάσεις και να ρισκάρεις αλλά μην παρασύρεσαι από τους γρήγορους ρυθμούς γιατί δε σε πάνε και πολύ. Περίμενε λίγο πριν κάνεις το οτιδήποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μέχρι και το μεσημέρι επιβάλλεται να ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με τα επαγγελματικά σου, είτε σου αρέσει είτε όχι, γιατί υπάρχουν θέματα που τα έχεις παραμελήσει τελείως ή εκκρεμότητες που πρέπει επιτέλους να κλείσεις. Σκέψου ότι όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσεις τα εργασιακά σου θέματα, τόσο πιο απερίσπαστα και ξένοιαστα θα περάσεις το βράδυ σου και θα μπορέσεις με άνεση να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Οπότε, μην το καθυστερείς.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Διανύεις μια αρκετά ερωτική περίοδο και δεν είναι η ιδέα σου. Μάλιστα μπορείς να χαρείς παραπάνω γιατί έτσι ακριβώς θα είναι σχεδόν όλο το καλοκαίρι σου. Λογικό είναι λοιπόν να έχεις ζωντάνια και ενεργητικότητα. Παρ' όλα αυτά πρέπει να φροντίσεις να ελέγχεις τη συναισθηματική σου φόρτιση γιατί ορισμένες φορές υπερβάλλεις και είναι δύσκολο για το σύντροφό σου να σε στηρίξει ή να σε παρακολουθήσει. Φρόντισε λοιπόν να μην παρασύρεσαι τόσο συχνά από τις ευαισθησίες σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved