Ερωτικό ωροσκόπιο 22/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Η επίτευξη ενός ερωτικού στόχου που έχεις βάλει στο μάτι μπορεί να ρουφήξει αρκετή από την ενέργειά σου αλλά και να σου δώσει την αποφασιστικότητα και την επιμονή που χρειάζεσαι. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μελετήσεις κάπως καλύτερα το πώς θα κινηθείς για να τα καταφέρεις. Το παν είναι να μη βιαστείς και να επιδείξεις υπομονή, ακόμα κι αν η ανταπόκριση που βλέπεις δεν σε ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό. Αν είσαι σε σχέση, το πάθος από χθες σιγοκαίει ακόμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από νωρίς το πρωί θα κατανοήσεις πλήρως ότι προκειμένου να προσεγγίσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει και να ενισχύσεις ταυτόχρονα την αυτοπεποίθησή σου, πρέπει να είσαι πιο χαλαρός/η και παιχνιδιάρης/α. Παρ' όλα αυτά, επειδή η ουσία σε ενδιαφέρει, αν δείξεις τι αισθάνεσαι και τι επιθυμείς να του προσφέρεις, τότε κρατάς το κλειδί της επιτυχίας. Αν είσαι σε σχέση, θα επικεντρωθείς στο να λύσεις κάποια, ας πούμε, διαδικαστικά ζητήματα με το σύντροφό σου που σε απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είναι πολύ πιθανό εσωτερικά να έχεις μπει σε διαδικασία να περάσεις σιγά-σιγά από μια κατάσταση στην ερωτική σου ζωή σε μία άλλη. Το ότι αύριο μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν είναι διόλου τυχαίο που αισθάνεσαι ότι έχεις αρχίσει και πλήττεις θανάσιμα και θέλεις κάτι να σε ανανεώσει. Όμως, επειδή έχεις και τον Ερμή ανάδρομο, πριν κλείσεις το ένα κεφάλαιο για να πας στο άλλο, φρόντισε να μην αφήσεις εκκρεμότητες κι αργότερα χρειαστεί να επανέλθεις.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια υποστήριξη που δεν περίμενες ή μια πρόταση για ραντεβού από ένα άτομο που έχεις γνωρίσει πολύ πρόσφατα ή είναι τελείως καινούργιο στη ζωή σου είναι πολύ πιθανή σήμερα. Είναι μία από τις πολύ ευνοϊκές μέρες για σένα η σημερινή και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Απλές, γλυκές, ρομαντικές στιγμές σε περιμένουν, είτε είσαι σε σχέση, είτε ελεύθερος/η γι' αυτό να είσαι έτοιμος/η να τις ζήσεις στο έπακρο, χωρίς πολλές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

leont

Η διάθεσή σου σήμερα είναι πολύ καλή και επειδή από το γέλιο σου και την χαλαρότητά σου φωτίζεται και το πρόσωπό σου, είναι πιθανό να τραβήξεις την προσοχή κάποιου ατόμου σήμερα ή το πρόσωπο που σου αρέσει εδώ και καιρό επιτέλους να παρατηρήσει το φλογερό ταμπεραμέντο σου και να σε προσεγγίσει. Αν είσαι σε σχέση, κάποιο οικογενειακό θέμα ίσως απαιτήσει τη συμβολή σου αλλά δεν θα είναι τόσο σημαντικό, ώστε να σε χαλάσει ή να χάσεις τη μέρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στον 9ο οίκο σου ίσως αφεθείς σε διάφορα ερωτικά σενάρια και φαντασιώσεις σήμερα. Αυτό δεν είναι κακό, γιατί ενισχύεται αρκετά το συναισθηματικό σου κομμάτι και ψάχνει τρόπους να εκφραστεί. Αντί να μαλώσεις τον εαυτό σου που κάθεται και σκέφτεται βλακείες, χρησιμοποίησε το μυαλό σου που είναι από τα δυνατά σου στοιχεία για να δεις αν και κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα, έστω σε ένα μέρος τους, να γίνουν πραγματικότητα.

arlekin

Μην χάσεις τον μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr και των εκδόσεων Άρλεκιν, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 24/6

Κέρδισε όλα τα Άρλεκιν της χρονιάς!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αν είσαι σε σχέση ίσως ένα μυστικό ή κάτι που παραμένει αδιευκρίνιστο αντλήσει αρκετό από το χρόνο και την ενέργειά σου, καθώς θα προσπαθήσεις σήμερα να το ξεδιαλύνεις. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά είναι πιο απλό απ' ό, τι θεωρείς και ρίχνεις όλο το βάρος σου εκεί, αντί να ασχολείσαι με κάτι πιο ουσιαστικό. Αν είσαι ελεύθερος/η, εκπέμπεις έναν ερωτισμό εδώ και αρκετό καιρό που καλό θα είναι να τον συνειδητοποιήσεις, ώστε να μπορέσεις να τον διαχειριστείς έτσι που να σου αποφέρει κάτι καλό στα ερωτικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη από νωρίς το πρωί βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και θα αντιληφθείς ότι καμιά φορά οι πιο απλές απολαύσεις έχουν πολύ μεγάλη σημασία για σένα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να περιπλέκεις τα πράγματα με το αγαπημένο σου πρόσωπο ούτε να ψάξεις να βρεις τρόπους να το εντυπωσιάσεις. Αρκεί να έχεις σιγουριά και πάθος κι απόψε θα έχεις ένα ερωτικό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος/η και δε σου αρέσει, ίσως είναι καιρός να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να μη βασίζεσαι στο ό, τι είναι να γίνει θα γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ίσως σήμερα σε απασχολήσει αρκετά το ότι το καλοκαίρι έφτασε κι ήρθε η ώρα να κάνεις κάποιες αλλαγές στη διατροφή σου, δίαιτα ενδεχομένως ή πιο εντατική άσκηση για να είσαι πανέτοιμος/η για την παραλία. Αν είσαι σε σχέση, θα βοηθηθείς περισσότερο γιατί το ταίρι σου πιθανόν να σε στηρίξει ή και να σε συντροφεύσει στην προσπάθειά σου, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα για σένα. Αν σε τρώει ένα πρόσωπο που δεν έχεις καταφέρει να το προσεγγίσεις ακόμα, θα βρεις τον τρόπο να το πετύχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχεις αρχίσει σιγά-σιγά και παίρνεις τα πάνω σου γι' αυτό αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα φροντίσεις να τη βελτιώσεις, βρίσκοντας τρόπους να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου ενώ η συμπεριφορά σου απέναντί του θα γίνει πιο ζεστή. Δεν είναι σίγουρο αν οφείλεται στο καλοκαίρι, πάντως εσύ που είσαι ελεύθερος/η έχεις χαλαρώσει αρκετά και σε διακρίνει μια άνεση στο φλερτ που σε κάνει πιο προσεγγίσιμο/η. Θα γελάσεις, θα παίξεις, θα υπονοήσεις διάφορα και όλα αυτά θα αυξήσουν το μαγνητισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα μπορεί να σου βγει περίεργα η μέρα, και το κεφάλι σου ίσως γεμίσει με αναμνήσεις και συναισθήματα νοσταλγίας που προέρχονται από μια πρόσφατη εμπειρία του παρελθόντος στην ερωτική σου ζωή. Το να ονειρεύεσαι ξύπνιος/α δεν είναι κάτι κακό αλλά μην ξεχνάς και το τι έγινε. Καλό θα ήταν λοιπόν να επιστρέψεις στην πραγματικότητα και να δεις αν διορθώνεται κάτι που έχει χαλάσει από δική σου ευθύνη ή να μην προσπαθήσεις καν και να στραφείς σε ένα καινούργιο άτομο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Νιώθεις ότι διανύεις μια περίοδο που τα πράγματα έχουν αποκτήσει ένα τρελό ρυθμό στην ερωτική σου ζωή. Σήμερα λοιπόν είναι η κατάλληλη μέρα κάπως να τον επιβραδύνεις, κάνοντας μια παύση για να φροντίσεις τον εαυτό σου, σωματικά και συναισθηματικά. Αν είσαι σε σχέση, δεν πρέπει να χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα, ούτε να θορυβείσαι με το παραμικρό, αφού ξέρεις ότι όταν ζεις με κάποιο άτομο, λογικό είναι να υπάρξουν θέματα στην καθημερινότητα σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved