Ερωτικό ωροσκόπιο 19/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Μετά τις χαρές και τα πανηγύρια, σειρά έχει η ξεκούραση και φυσικά το ότι οδεύουμε προς το τέλος της εβδομάδας σου κάθεται μια χαρά γιατί θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και θα τραβήξεις και πάλι προς τη δόξα. Δεν είναι απίθανο να σου λείπει ύπνος και να θέλεις να τον αναπληρώσεις με την πρώτη ευκαιρία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δε θα βρεθείς με το ταίρι σου σήμερα. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι θα κλειστείς συναισθηματικά, αντίθετα νιώθεις αρκετά κοντά του ακόμα κι από απόσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, έδωσε εχθές ό, τι ήταν να δώσει αλλά αρκετή από την επίδρασή της έχει μείνει και σήμερα οπότε και το ηθικό αλλά και το συναισθηματικό σου κομμάτι είναι ακμαίο γι' αυτό κι αν είσαι ελεύθερος/η είναι μια καλή μέρα να βγεις έξω, να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσας γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση ίσως δεχτείς ένα δωράκι από το αγαπημένο σου πρόσωπο για να σου δείξει με τον τρόπο του τα συναισθήματά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είσαι σαν τα αεικίνητα και μπορεί να διασπάσαι σε διάφορους τομείς αλλά πρόβλημα ιδιαίτερο δεν αντιμετωπίζεις, άσε που το ευχαριστιέσαι κιόλας να ανακατεύεσαι με πολλά, άσχετα άμα γκρινιάζεις όπως σήμερα και θεωρείς ότι δεν έχεις αρκετή ενέργεια. Κατά το βράδυ θα διαψευστείς περίτρανα ή θα αλλάξεις διάθεση και θα μπεις σε τελείως ερωτικό κλίμα. Τελικά για πότε θα... ανατροφοδοτηθείς από το συγκεκριμένο άτομο ούτε που θα καταλάβεις.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα κεφάλια μέσα σήμερα; Είτε κάτι θα μάθεις που θα σε χαλάσει και θα σε επαναφέρει γρήγορα στη γη, είτε μια συμπεριφορά κάπως πιο απόμακρη ή μυστήρια από το αγαπημένο σου πρόσωπο θα σου δημιουργήσει διάφορες σκέψεις. Πάντως κακώς παίρνεις τα πράγματα τόσο προσωπικά, πολύ περισσότερο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αντί λοιπόν να προσπαθείς να ερμηνεύσεις τα σημάδια για να καταλάβεις τι συμβαίνει, ρώτησέ τον απλά αν όλα είναι εντάξει.

ΛΕΩΝ

leont

Η αλήθεια είναι ότι κάποια πράγματα στις σχέσεις των ανθρώπων είναι πολύ απλά αλλά δεν τα αντιλαμβανόμαστε, ακόμα κι αν είναι μπροστά στα μάτια μας και ψάχνουμε να βρούμε το περίεργο, το πολύπλοκο ή κάνουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και στο τέλος μπερδευόμαστε. Για να ξεμπλέξεις λοιπόν το όμορφο κεφάλι σου από τα διάφορα που το ταλαιπωρούν σκέψου! Θέλεις το συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σου, μπορείς να σε φανταστείς στο πλάι του; Ναι; Κάνε κίνηση και δείξε το. Όχι ιδιαίτερα; Πήγαινε για άλλα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τελευταία μέρα που θα βρίσκεται η Σελήνη στον 7ο οίκο σου στους Ιχθύες και σου είναι κουτί και να ριλαξάρεις και να χαρείς την ηρεμία και τη γαλήνη στη σχέση σου, πριν ξεκινήσει ο καινούργιος γύρος παραπόνων ότι συνεχώς είσαι απασχολημένος/η με κάτι και δεν έχεις χρόνο. Γι' αυτό ό, τι κάνει σήμερα φρόντισε να είναι μπόλικο σε συναίσθημα, σε φροντίδα και ενδιαφέρον. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην παρασύρεσαι από το πρώτο κομπλιμέντο και κάνεις πλάνα για την επόμενη δεκαετία. Ένα βήμα τη φορά!

arlekin

Μην χάσεις τον μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr και των εκδόσεων Άρλεκιν, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 24/6

Κέρδισε όλα τα Άρλεκιν της χρονιάς!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κούραση, βαρεμάρα ή έλλειψη διάθεσης για να ξαναμπείς στην ρουτίνα της καθημερινότητας, σε έχουν κάνει να μην έχεις κέφια σήμερα. Αυτό που ίσως σε χαλάει ακόμα περισσότερο είναι ότι δεν έχεις σαφή εικόνα για τα ερωτικά σου και δεν αντέχεις πάλι να ζήσεις κάτι που θα παραπέμπει σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες κι εσύ θα πρέπει να ξύνεις το κεφάλι σου για να βρεις τη λύση. Έλα όμως που το μυαλό σου όλο σε ένα συγκεκριμένο άτομο ξαναγυρνά και φοβάσαι ότι θα ξαναβρεθείς στην ίδια θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι θετικές εντάσεις και εξάρσεις που ίσως βίωσες χθες κατά κάποιο τρόπο σε έκαναν να ξαναδείς τα πράγματα από άλλη βάση και από δω και στο εξής ή για όσο γίνεται να αντιμετωπίζεις αλλιώς τις καταστάσεις που προκύπτουν στη σχέση σου. Σήμερα λοιπόν θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου και να περάσεις καλά. Άλλωστε ο ερωτισμός υπάρχει, οπότε μην τον αφήσεις να πάει και χαμένος. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία είναι πιθανή με άτομο μυστηριώδες που σου προκαλεί περιέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Από τη φύση σου είσαι της υπερβολής. Είτε θα πετάς στα σύννεφα με μια γνωριμία που κάνεις και από την αρχή θα πέφτεις με τα μούτρα, είτε θα κοιτάς την πάρτη σου και δε θα σε νοιάζει τίποτα και κανένας παρά μόνο η ευχαρίστησή σου. Σήμερα είσαι μάλλον στην φάση όπου σε έχει πιάσει το συναισθηματικό σου και έχεις την τάση για αγκαλίτσες και φιλάκια και λόγια γλύκα. Αν, δε, έχεις κάνει ή έχεις πει κάποια χαζομάρα τις προηγούμενες μέρες, τότε είναι που θα το παρακάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πιο χαλαρά... πεθαίνεις! Ίσως έχεις τάσεις για να μείνεις μόνος/η σήμερα να σκεφτείς με την ησυχία σου τα πρόσφατα γεγονότα και να τα αξιολογήσεις. Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι αφορά στα ερωτικά σου, καθώς η στάση που τα αντιμετωπίζει ορισμένες φορές προκαλεί ακόμα και σε εσένα ερωτηματικά για το αν θέλεις πραγματικά να αλλάξουν τα πράγματα ή κάτι μέσα σου σε κρατάει και σου λέει να περιμένεις, οπότε βρίσκεις διάφορες δικαιολογίες για να μην κάνεις καμία κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είσαι σε φάση να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο σήμερα και θα προτιμήσεις την ησυχία του χώρου σου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλεις να είσαι μόνος/η. Αντίθετα, έχεις ανάγκη από την παρουσία του προσώπου που είσαι μαζί, γι' αυτό σκέφτεσαι κάτι αρκετά ρομαντικό για το βράδυ. Αν είσαι ελεύθερος/η όπως αντιλαμβάνεσαι και από τη διάθεσή σου όλα είναι μετριασμένα μέσα σου αλλά, αν κυκλοφορήσεις, θα είσαι σε επιφυλακή μην τυχόν υποπέσει στην αντίληψή σου κάτι καλό...

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου έχεις έντονη την ρομαντική διάθεση και με το συναίσθημά σου να κυριαρχεί, θα θελήσεις να περάσεις το βράδυ σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Έχεις ανάγκη να αφεθείς στην αγάπη και τη φροντίδα του και φυσικά να μοιραστείς μαζί του όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η και ψάχνεις κάποιο άτομο που θα σε έχει στα όπα-όπα και θα είσαι το κέντρο του κόσμου του, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το γνωρίσεις, γι' αυτό μη μείνεις μέσα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved