Βρες τι άντρας σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Έξυπνος και διανοούμενος; Τρυφερός και γλυκός; Μήπως κάποιος με σκοτεινό σεξαπίλ και μυστηριώδης;

Βρες τι άντρας σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Εκεί έξω υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικοί άντρες που θα μπορούσες να ερωτευτείς σφοδρά ή να ζήσεις μια μεγάλη αγάπη, αλλά ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του που σου ταιριάζουν περισσότερο, ανάλογα με το ζώδιο σου; Είναι ο έξυπνος και διανοούμενος; Ο τρυφερός και γλυκός; Μήπως κάποιος με σκοτεινό σεξαπίλ και μυστηριώδης; Ή ένας δημιουργικός και καλλιτεχνικός τύπος;

Το παρακάτω άρθρο βασίστηκε στην αναφορά του ζωδίου που βρίσκεται η ακμή του 7ου ηλιακού σου οίκου, απέναντι από τον 1ο οίκο σου. Δηλαδή, αν είσαι Κριός, ο Ζυγός βρίσκεται στην ακμή του 7ου οίκου σου, αν είσαι Ταύρος είναι ο Σκορπιός κ.ο.κ

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού να αντισταθείς σε κάποιον: Γοητευτικό, κομψό, εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερα ρομαντικό.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, να αντισταθείς σε κάποιον: Έντονα συναισθηματικό, σέξι, γεμάτο πάθος και εμμονές.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων να αντισταθείς σε κάποιον: Διασκεδαστικό, ανοιχτόμυαλο με γρήγορο πνεύμα και να ζει τη ζωή στα άκρα.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου να αντισταθείς σε κάποιον: Εσωστρεφή, λιγομίλητο, σοβαρό, με αίσθηση ηρεμίας.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα να αντισταθείς σε κάποιον: Κοινωνικό, μοναδικό, που ξεχωρίζει στο πλήθος με την εκκεντρικότητά του.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου, να αντισταθείς σε κάποιον: Διαισθητικό, συναρπαστικό, δημιουργικό και γεμάτο όνειρα.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού να αντισταθείς σε κάποιον: Ενεργητικό, γοητευτικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση, που παίρνει ρίσκα.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, να αντισταθείς σε κάποιον: Ρωμαλέο, αισθησιακό, εκρηκτικό και υπερήφανο.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, να αντισταθείς σε κάποιον: Χιουμορίστα, με αέρινη αυτοπεποίθηση και διάθεση να σκορπίζει γέλιο γύρω του.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερω να αντισταθείς σε κάποιον: Πιστό, οικείο, ευαίσθητο και με ανάγκη να σε φροντίζει.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, να αντισταθείς σε κάποιον: Λαμπερό, συναρπαστικό, αρχηγικό, που θέλει να ξεχωρίζει στο πλήθος.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων, να αντισταθείς σε κάποιον: Πάρα πολύ έξυπνο, που του αρέσει να προσφέρει.

Διάβασε επίσης: Οι 12 ζωδιακοί τύποι εραστών που πρέπει να γνωρίσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved