Οι άντρες του ζωδιακού που δεν καταλαβαίνουν πότε τους φλερτάρουν

Πρέπει να τους το γράψεις σε πανό και να τους το φωνάξεις από τα μεγάφωνα...

Οι άντρες του ζωδιακού που δεν καταλαβαίνουν πότε τους φλερτάρουν

Τα ζώδια αυτά δεν παίρνουν χαμπάρι πότε μια γυναίκα τα φλερτάρει και πότε όχι. Είναι λίγο στον κόσμο τους από τη μια και από την άλλη δεν τα λες και... τζιμάνια στον έρωτα. Δεν είναι σαν τον Ζυγό ή τον Σκορπιό για παράδειγμα. Αν σου αρέσει κάποιο από τα ζώδια που θα αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, να ξέρεις ότι αν θες να γίνει κάτι μεταξύ σας, θα πρέπει να γίνεις απόλυτα ξεκάθαρη. Μην περιμένεις να καταλάβουν κάτι με υπονοούμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος έχει αρκετά προτερήματα και ταλέντα, αλλά σίγουρα το να ξεχωρίζει το πότε τον φλερτάρουν και πότε όχι, δεν είναι ένα από αυτά. Δεν μπορεί να καταλάβει τα υπονοούμενά σου και το μυαλό του δεν θα πάει στο ερωτικό κομμάτι. Για να μπορέσει να το «πιάσει», θα πρέπει να πας με πανό κάτω από το σπίτι του ή να έχεις ένα μεγάφωνο να το φωνάξεις και να τους πεις «μου αρέσεις!»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο καλός είναι ο άντρας Αιγόκερως στα επαγγελματικά του και στην καριέρα του, άλλο τόσο… σκράπας είναι στα ερωτικά του ώρες ώρες. Αν σου αρέσει ένας Αιγόκερως και δεν καταλαβαίνει ότι τον φλερτάρεις ή βλέπεις ότι δεν ανταποκρίνεται, να ξέρεις ότι η μέθοδος μαζί του είναι μια. Πρέπει να πας να του το πεις στα ίσια ότι τον θες. Θα το εκτιμήσει να ξέρεις και αν του αρέσεις κι εσύ, τότε θα κάνει τις κινήσεις του. Αν δεν του το πεις εσύ, μπορεί και να περιμένεις αιώνια για μια ανταπόκριση που δεν θα έρθει ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άντρας Υδροχόος είναι γενικά στον κόσμο του και αυτό θα πρέπει λογικά να το έχεις διαπιστώσει. Ο Υδροχόος δεν καταλαβαίνει άμεσα το φλερτ. Πρέπει να του το «φωτογραφίσεις» ή να του πεις στα ίσια ότι τον θες. Ένα παιχνίδι με υπονοούμενα κτλ μόνο χαμένος χρόνος είναι μαζί του γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να το παίξει και δεν θα έχει καταλάβει τί είναι αυτό που θες ακριβώς από εκείνον. Οπότε ανάλαβε εσύ δράση για να έχεις μια ευτυχή κατάληξη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved