Τα ζώδια που δεν πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά

«Έρωτας με την πρώτη ματιά και… ανοησίες» θα σου πουν

Τα ζώδια που δεν πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά

Είναι άτομα τα οποία βασίζονται στην λογική και όχι στο συναίσθημα. Δεν παρασύρονται και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να νιώσει τόσο μεγάλα συναισθήματα, απλά και μόνο με μια… ματιά. Δεν τους λες και ρομαντικούς τύπους είναι η αλήθεια, γι’ αυτό έχουν αυτή την αντίδραση. Όλα αυτά όμως δεν σημαίνουν ότι κι εκείνα δεν ερωτεύονται. Απλώς τους παίρνει χρόνο για να ερωτευτούν κάποιο άλλο άτομο και φυσικά να το εμπιστευτούν. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι η λογική προσωποποιημένη. Δεν μπορεί να καταλάβει ή να δεχτεί πώς μπορείς να νιώσεις έντονα συναισθήματα για κάποιον/α, απλά και μόνο επειδή κοιταχτήκατε. Αν πας να της μιλήσεις περί «θεού έρωτα» που σε «χτύπησε με τα βέλη του», θα σε κράξει άσχημα και μετά θα γελάσει. Θα σε θεωρήσει άμυαλο/η, ευκολόπιστο/η και… ονειροπαρμένο/η.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν εμπιστεύεται την σκιά του την ίδια, θα εμπιστευτεί εσένα που θα πας να τους πεις ότι τον ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά; Μεγάλο λάθος να το πεις αυτό σε έναν Σκορπιό. Και αυτό γιατί αντί να κερδίσεις την συμπάθειά του ή τον έρωτά του, θα κερδίσεις την... δυσπιστία του. Θα σε βάλει στην μαύρη λίστα με αυτούς που προσπαθούν να τον εξαπατήσουν και να του τη φέρουν ύπουλα, πουλώντας του έρωτες και αισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ρεαλιστής. Μοιάζει πάρα πολύ με την Παρθένο στο κομμάτι αυτό. Είναι άτομο λογικό και πρακτικό. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά. Του φαίνονται ανοησίες και μπούρδες όλα αυτά. Δεν μπορεί να καταλάβει πού και σε τι ακριβώς βασίζεις αυτά τα συναισθήματά σου. Θα σε θεωρήσει είτε ψεύτη είτε υπερβολικό και ελαφρόμυαλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε έχει και σε τόση εκτίμηση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved