Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που θα σε απατήσουν και δε θα το καταλάβεις

Δεν τις κάνουν όμως τσακωτές...

Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που θα σε απατήσουν και δε θα το καταλάβεις

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες του ζωδιακού, που, ακόμα κι αν απατήσουν το ταίρι τους, υπάρχει περίπτωση να μην το μάθει ποτέ. Ίσως γιατί παίζουν καλά τον ρόλο τους ή έχουν ταλέντο στην παραπλάνηση. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έχουν μια διαφορετική άποψη για το «κέρατο», απ' ό,τι οι περισσότεροι και να διαχωρίζουν τη σχέση τους από μια περιστασιακή περιπέτεια. Και σίγουρα θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι ένα μικρό παραστράτημα δεν είναι αιτία χωρισμού!

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι κυρίες που μπορεί να σε απατήσουν, αλλά να μην τις κάνεις ποτέ τσακωτές:

ΛΕΩΝ

Από τη φύση τους οι Λιονταρίνες είναι πολύ χαρούμενα άτομα και κάνουν εύκολα φίλους. Επίσης νοιάζονται πολύ για τα άτομα με τα οποία έχουν σχέση. Δεδομένου ότι η γοητεία τους είναι τόσο ελκυστική, οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους έρχονται σε επαφή τους αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να υποκύψουν σε άτομα που έχουν την ανάγκη τους ή τους θαυμάζουν ή τους κολακεύουν. Αν μάλιστα για κάποιο λόγο έχεις σταματήσει να τους φέρεσαι σα να είναι βασίλισσες, δεν αποκλείεται να αναζητήσουν αλλού την ιδιαίτερη μεταχείριση που πιστεύουν ότι τους αξίζει. Επιπλέον, έχουν την ικανότητα να σε παραπλανήσουν για μεγάλο διάστημα και ποτέ να μην καταλάβεις τίποτα, αφού κατέχουν πολύ καλά την τέχνη της... ηθοποιίας.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξοτίνες είναι γυναίκες πολύ εκδηλωτικές και φουριόζες. Είναι πρόθυμες να κάνουν τα πάντα για σένα, αρκεί να τους φέρεσαι καλά. Ωστόσο, αν η συμπεριφορά σου απέναντί τους αλλάξει, θα σε εγκαταλείψουν εύκολα. Επιπλέον, είναι επιρρεπείς στο να παρασύρονται από καταστάσεις που τους ενθουσιάζουν, αφού είναι οπαδοί της παροιμίας «το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό». Είναι τα άτομα που ζουν τη στιγμή και καθοδηγούνται από την επιθυμία τους για ικανοποίηση. Όταν είσαι μαζί με μια γυναίκα Τοξότη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθείς διαρκώς να βελτιώνεις τη σχέση σου μαζί της.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πιο αιθέριο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες, είναι βαθιά συμπονετικά και ευαίσθητα πλάσματα. Κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη που σχετίζεται με τα όνειρα και τη δημιουργικότητα. Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά του Ποσειδώνα που συνδέεται τόσο με την απάτη και την παραπλάνηση, όσο και με την αυταπάτη και την ψευδαίσθηση. Οι Ψαρίνες μπορούν εύκολα να παρασυρθούν από τις φαντασιώσεις τους, πείθοντας τον εαυτό τους ότι μια διπλή σχέση είναι στην πραγματικότητα το προϊόν μιας μεγαλειώδους, καρμικής σύνδεσης. Αυτό βέβαια υπάρχει μόνο στη φαντασία τους, ωστόσο μπορούν να εμπλακούν τόσο πολύ σε μια ερωτική σχέση, που καταλήγουν να χαθούν σε μια συναισθηματική θάλασσα που δημιούργησαν οι ίδιες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved