Οι τρεις ιδανικοί γαμπροί για τη γυναίκα Τοξότη

Αυτοί είναι οι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη

Οι τρεις ιδανικοί γαμπροί για τη γυναίκα Τοξότη

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και η γυναίκα Τοξότης δεν ταιριάζει με όλους τους άντρες. Υπάρχουν κάποιοι με τις οποίους θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση, να συζήσει, ακόμα και να τους παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους και άλλοι που δεν θέλει καν να τους βλέπει μπροστά της... Διάβασε παρακάτω και δες ποιοι είναι οι κατάλληλοι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΚΡΙΟΣ

Είναι και οι δυο ανεξάρτητοι και λατρεύουν την ελευθερία. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταπιέσει ο ένας τον άλλο, ούτε φυσικά και να... φορτωθεί ο ένας στον άλλο. Είναι κοινωνικοί, φλογεροί (μιας και είναι και τα δυο ζώδια της φωτιάς), έχουν μια τρέλα στην καθημερινότητά τους και δεν είναι καθόλου αυτό που λέμε... "καθώς πρέπει". Είναι αυθόρμητοι, ειλικρινείς, λίγο χύμα στο κύμα και αγαπούν τα ταξίδια και την περιπέτεια, οπότε είναι το ιδανικό ζευγάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μπορεί να δώσει στην Τοξοτίνα αρκετά από όσα ζητάει σε μια σχέση. Είναι και εκείνος υπέρ της ελευθερίας, είναι κοινωνικός, επικοινωνιακός, του αρέσουν τα ταξίδια και δεν "πνίγει" τη σύντροφό του με ζήλιες, γκρίνια και μιζέρια. Είναι έξυπνος, χωρίς ταμπού, θέλει τον χώρο του, όπως και εκείνη θέλει τον δικό της και δεν αποζητά αποκλειστικότητες και περιορισμούς. Είναι "αέρας" κι εκείνη "φωτιά" οπότε την "φουντώνει", αλλά με την καλή έννοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν υπάρχει κάποιος που πραγματικά δεν ενδιαφέρεται για γάμο, με τον πατροπαράδοτο τρόπο, αυτός είναι ο Υδροχόος. Είναι της άποψης "αν είναι να' ρθει, θα' ρθει", αλλά δε θα είναι κλασικός και συνηθισμένος, κάτι που την ιντριγκάρει αρκετά. Ο άντρας αυτός θα της δώσει όση ελευθερία και αυτονομία χρειάζεται. Είναι χαλαρός, είναι επίσης πολύ ανεξάρτητος και δεν θα την πιέσει ποτέ να αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις. Δεν θα την ζηλέψει, δεν θα την περιορίσει, δεν θα της κάνει έλεγχο και κουβαλάει πάνω του την ίδια τρέλα που κουβαλάει και εκείνη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved