Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πώς αντιδράς στην απόρριψη;

Tι κάνουν τα ζώδια του νερού όταν τα απορρίψεις;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πώς αντιδράς στην απόρριψη;

Ανάμεσα σε όλα τα τρομερά συναισθήματα που βιώνουν οι άνθρωποι, η απόρριψη είναι μια κατηγορία μόνη της. Είναι ένα αίσθημα απόλυτης δυστυχίας που σε επηρεάζει από μέσα προς τα έξω και σε κάνει να αμφισβητείς όλα όσα νόμιζες ότι αγαπούσες στον εαυτό σου. Ως συνέπεια, θα πρέπει να ξεκινήσεις από το μηδέν, ξαναχτίζοντας την αυτοπεποίθησή σου σιγά-σιγά.

Διάβασε παρακάτω πως χειρίζονται την απόρριψη τα ζώδια του νερού και τι κάνουν για να επουλώσουν τα τραύματα τους:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, δεν ξεχνάς ποτέ και σπάνια συγχωράς. Θα… χτυπήσεις τατουάζ την απόρριψη μέσα στην καρδιά σου, ώστε να μην κάνεις ποτέ το λάθος να εμπιστευτείς ξανά. Είναι ήδη πολύ δύσκολο για σένα να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου και να ρισκάρεις να ανοιχτείς. Οπότε, όταν σε απορρίπτουν νιώθεις σαν να απλώνεται δηλητήριο σε όλη σου την ύπαρξη. Θα διακόψεις όλους τους δεσμούς με όποιον ή ό,τι σε απέρριψε. «Κλείνεσαι» τόσο πολύ όταν πληγώνεσαι, που είσαι ικανός, κατά τη διάρκεια της ζωής σου, να κάψεις τόσες γέφυρες, που να μην ξέρεις που αλλού να πας.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, εσύ όταν νιώσεις την απόρριψη, το πρώτο πράγμα που αυτομάτως μπαίνει στο μυαλό σου είναι η εκδίκηση. Η απόρριψη πλημμυρίζει όλο σου το είναι και της επιτρέπεις να τροφοδοτεί κάθε σου ενέργεια. Το μυαλό σου κυριεύεται εντελώς από τη σκέψη να ξαναδείς το άτομο που σε απέρριψε και να του αποδείξεις πόσο λάθος έκανε. Από τη στιγμή που κάποιος/α πήρε την απόφαση να σε απορρίψει, η επιθυμία αλλά και ο βαθύτερος στόχος σου είναι να τον/την κάνεις να μετανιώνει σε όλη την υπόλοιπη ζωή του/της. Η εκδίκηση είναι γλυκιά Σκορπιέ, πιστεύεις όμως ότι σε θεραπεύει πραγματικά;

ΙΧΘΥΕΣ

Για σένα Ιχθύ, η απόρριψη και η απογοήτευση είναι δύο έννοιες που ταυτίζονται. Είσαι ιδεαλιστής από τη φύση σου και χτίζεις τη σημαντικότητα των ιδεών σου, συχνά με μη λογικούς τρόπους. Πιστεύεις πως, αν καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα αυτά που εσύ ονειρεύεσαι, τότε τα προβλήματα θα λυθούν. Στην πραγματική ζωή όμως, όταν δεν λειτουργήσει κάτι ή όταν δεχτείς ευθέως μια απόρριψη, μπορεί να νιώσεις ότι ο κόσμος σου καταρρέει,. Η απελπισία που σε καταλαμβάνει κάνει τον περίγυρό σου να ανησυχεί πραγματικά για σένα. Αν ήσουν πιο δεκτικός στη λογική, η απόρριψη δεν θα σε έβλαπτε τόσο πολύ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved