Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πώς αντιδράς στην απόρριψη;

Tι κάνουν τα ζώδια της φωτιάς όταν τα απορρίψεις;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πώς αντιδράς στην απόρριψη;

Ανάμεσα σε όλα τα τρομερά συναισθήματα που βιώνουν οι άνθρωποι, η απόρριψη είναι μια κατηγορία μόνη της. Είναι ένα αίσθημα απόλυτης δυστυχίας που σε επηρεάζει από μέσα προς τα έξω και σε κάνει να αμφισβητείς όλα όσα νόμιζες ότι αγαπούσες στον εαυτό σου. Ως συνέπεια, θα πρέπει να ξεκινήσεις από το μηδέν, ξαναχτίζοντας την αυτοπεποίθησή σου σιγά-σιγά.

Διάβασε παρακάτω πως χειρίζονται την απόρριψη τα ζώδια της φωτιάς και τι κάνουν για να επουλώσουν τα τραύματα τους:

ΚΡΙΟΣ

Εσύ Κριέ, πρώτα, κρύβεις την απόρριψη βαθιά μέσα σου και στη συνέχεια κάνεις ότι δεν σε νοιάζει. Το να είσαι αποτυχημένος είναι ο βαθύτερος φόβος σου και όταν αποτυγχάνεις, δεν θέλεις να το μάθει κανείς. Κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο με νέα πράγματα, κολλάς ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σου και συμπεριφέρεσαι σαν να μην είχε καμία απολύτως σημασία για σένα ούτε το άτομο που σε απέρριψε ούτε και τα αισθήματά σου απέναντί του. Αυτή η αντιμετώπιση μπορεί στην αρχή να φαίνεται καλή ιδέα, αλλά να ξέρεις ότι μπορεί να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για να επουλωθεί το τραύμα σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Λέοντα, για σένα ο πόνος της απόρριψης μοιάζει με έναν δυνατό βρυχηθμό μέσα σε ένα δωμάτιο. Ο πόνος σου μετατρέπεται σε παράσταση στην οποία η πρώτη πράξη είναι ο θυμός, η δεύτερη η απόγνωση και η τρίτη είναι να κάνεις επιτυχία την εκδίκησή σου. Όταν πληγώνεσαι, το ξέρουν όλοι, φίλοι και γνωστοί. Τα δάκρυά σου θα βρέξουν τα ρούχα τους και οι κλήσεις σου μέσα στη νύχτα θα τους κάνει να χάσουν τα ωράρια του ύπνου τους. Σκέψου πάντως ότι με το να κάνεις τη λύπη σου και λύπη όλων των άλλων, απλώς σου δημιουργεί περισσότερη θλίψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, όταν σου συμβεί να σε απορρίψουν, το πρώτο πράγμα που ενστικτωδώς φοβάσαι είναι μήπως είσαι συνηθισμένος. Και η απόρριψη σε κάνει να νιώθεις συνηθισμένος. Αυτό σε πονάει βαθιά, αλλά ο πόνος σου περιέχει και μια ανατροπή: έχεις την ικανότητα να διοχετεύσεις αυτήν την απόρριψη σε σχεδόν θανατηφόρες δόσεις ευτυχίας. Θα κάνεις τα πάντα για να νιώσεις μια συγκίνηση που αποσπά την προσοχή σου από τον πόνο και θα προσπαθήσεις να φανείς μεγαλύτερος από την ίδια τη ζωή. Ωστόσο, υπάρχει πάντα μια πτώση. Η «κατάρρευση» μπορεί να είναι αναπόφευκτη και, τελικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved