Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Υδροχόος

Τα κρυφά πάθη και οι βαθύτερες επιθυμίες της Μαύρης Σελήνης στον Υδροχόο

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Υδροχόος

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Για εσένα που έχεις τη Λίλιθ σου στον Υδροχόο όλα έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ελευθερία και την αίσθηση της ατομικότητας ή της διαφοροποίησης από τους άλλους. Αν η Μαύρη Σελήνη κάνει θετικές όψεις στο ωροσκόπιό σου, θα είστε ανεξάρτητος, αλλά φιλικός άνθρωπος. Διαφορετικά, θα κυνηγήσεις την ανεξαρτησία σου με κάθε κόστος ή θα είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία. Υπάρχει η περίπτωση να φοβάσαι να ζήσεις μόνος/η, ακόμα κι αν το επιθυμείς.

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στον Υδροχόο: Η σεξουαλικότητά σου εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά. Οι άνθρωποι με τη Λίλιθ σε αυτή τη θέση αναζητούν νέες ερωτικές συγκινήσεις, στις οποίες η φαντασία παίζει σημαντικό ρόλο. Υπάρχουν περίοδοι κατά τις οποίες η λίμπιντο είναι στο κόκκινο και άλλες που είναι απούσα. Μπορεί να δείχνεις άκακος/η, αλλά όταν έρχεσαι σε επαφή με το «θύμα» σου, τότε βγάζεις όλα τα ένστικτά σου στην επιφάνεια.

Ενδεχομένως να μην έχεις ιδέα για το τι είναι «σχέση» και ξαφνικά να παντρεύεσαι και από την… άγνοια να περνάς στη γνώση, ενώ μπορεί να πέφτεις και θύμα πολλών πειρασμών. Πάντως, δε φοβάσαι τίποτα. Η περιπέτεια είναι ο λόγος ύπαρξής σου και δεν περιμένεις τίποτα από τον/ην σύντροφό σου.

Είναι δύσκολο να διαχωρίσεις το καλό από το κακό. Θα έχεις πάντα αμφιβολίες στα συναισθηματικά και τα σεξουαλικά σου, κάτι που θα σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις. Η επιθυμία γίνεται αυτοσκοπός και μπερδεύεις τη φιλία με το σεξ.

Το σεξουαλικό σου ένστικτο είναι «άναρχο» και καταστρέφει όλα τα ταμπού. Έχεις την τάση να πειραματίζεσαι σε όλους τους τομείς με ποικίλο και τολμηρό τρόπο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved