Μια σοφή συμβουλή στο κάθε ζώδιο για να μη χαλάσει η σχέση του

Η πιο ευαίσθητη πτυχή των ζωδίων που καλό είναι να τη σέβεσαι

Μια σοφή συμβουλή στο κάθε ζώδιο για να μη χαλάσει η σχέση του

Μια σχέση θα κρατήσει στο χρόνο, ανάλογα με τον χαρακτήρα αλλά και τις αντοχές κάθε ατόμου. Μπορεί δηλαδή να υπάρχει και από τις δύο πλευρές η πρόθεση και η καλή διάθεση για μια μακροχρόνια συμβίωση, αλλά στην πράξη τα δύο μέλη της σχέσης θα δοκιμαστούν. Η συνταγή είναι γνωστή. Αγάπη, κατανόηση, υποχωρήσεις, συμβιβασμοί. Όλα χρειάζονται και όταν οι προθέσεις είναι προς την θετική κατεύθυνση οι λύσεις θα βρεθούν.

Στον μη ιδανικό κόσμο όμως που ζούμε, βλέπουμε να διαλύονται πολύ εύκολα σχέσεις που έδειχναν να έχουν καλές προοπτικές. Με βοηθό την αστρολογία και με συμβουλευτική διάθεση, σου δίνουμε παρακάτω μια πολύτιμη συμβουλή για τα ζώδια που αναφέρεται στην πιο ευαίσθητη πτυχή της ψυχοσύνθεσης τους, την οποία καλό είναι να σέβεσαι και να μην την προκαλείς.

ΚΡΙΟΣ

Μάθε πότε πρέπει να κάνεις πίσω!

Ο δυναμικός και φλογερός Κριός δεν υποχωρεί ποτέ μπροστά σε μια πρόκληση, αλλά όταν το πρόσωπο που αντιμετωπίζει είναι ο/η σύντροφός του, επιβάλλεται να κάνει κάποιους συμβιβασμούς ή να κατεβάσει κάπως τους τόνους. Εξαιτίας της ανταγωνιστικής φύσης του, αυτό το ζώδιο έχει την τάση να ανεβάζει διαρκώς τους άλλους στα ουράνια και μετά να τους προσγειώνει απότομα, ανάλογα με τη δική του διάθεση κάθε φορά.

Κριέ, είναι δύσκολο για σένα να κάνεις παραχωρήσεις, αλλά για να είσαι καλός σύντροφος, πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν μπορεί να γίνεται πάντα το δικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αρκείσαι στα δεδομένα - Δοκίμασε νέα πράγματα!

Για τους Ταύρους, η προβλεψιμότητα είναι πάντοτε προτιμότερη από το απροσδόκητο. Ως σταθερό ζώδιο της γης, ο Ταύρος δεν είναι εκείνος που θα «ταρακουνήσει τα νερά», αφού συνήθως έχει το επιχείρημα «Γιατί να διορθώσω κάτι, αφού δεν έχει χαλάσει;». Δυστυχώς, αυτό που ο Ταύρος αισθάνεται ως άνετο ή ασφαλές, μπορεί να εκληφθεί ως ξεθωριασμένο ή ξεπερασμένο από τον/την σύντροφό του.

Ταύρε, το να βγαίνεις από την σιγουριά και την ασφάλειά σου είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά αν θέλεις να διατηρήσεις την σχέση σου φρέσκια, δεν θα έπρεπε να φοβάσαι να αποχωριστείς την ρουτίνα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είσαι παρών!

Ως κοινωνικές πεταλούδες οι Δίδυμοι αγαπούν το να αισθάνονται δεμένοι και συνδεδεμένοι με όλους τους ανθρώπους ανά πάσα στιγμή – πράγμα που σημαίνει ότι η προσοχή τους είναι αποσπασμένη σε διάφορα σημεία όλο το 24ωρο. Ένας Δίδυμος είναι ικανός να συμμετέχει ταυτόχρονα σε 5-6 ομαδικές συνομιλίες στα social, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τις πιο πρόσφατες ειδήσεις αλλά και ένα video που μόλις του τράβηξε την προσοχή! Όλη αυτή η δραστηριότητα και η πολυδιάσπαση, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει στον/στην σύντροφό του το συναίσθημα ότι τον/την παραμελεί.

Δίδυμε, αν θέλεις να εξασφαλίσεις μια αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σου, πρέπει να εξασκηθείς στο να αφήνεις το κινητό σου μακριά από τα χέρια και τα αυτιά σου και να προσφέρεις στο ταίρι σου όλη την προσοχή σου, χωρίς να αποσπάσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξε εμπιστοσύνη το ταίρι σου!

Κάτω από το σκληρό κέλυφός τους, οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι και ευάλωτοι άνθρωποι, οι οποίοι πολύ εύκολα μπορεί να πληγωθούν και να αποκτήσουν ψυχικά τραύματα. Ένας Καρκίνος που έχει πληγωθεί, δεν ξεχνά ποτέ αυτόν τον πόνο, για αυτό το να καταφέρεις να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη του αποτελεί συνήθως μια τεράστια πρόκληση. Μέχρι να πιστέψει στις καλές προθέσεις του συντρόφου του/της και να ανοίξει την καρδιά του, δεν θα μπορέσει ποτέ να δείξει στο ταίρι του όλη την αγάπη που έχει να προσφέρει.

Καρκίνε, προσπάθησε να εμπιστευτείς το ταίρι σου και να του δώσεις αγάπη, εκτιμώντας και απολαμβάνοντας όσα σου παρέχει η σχέση σας. Και τότε να είσαι σίγουρος/η ότι θα ανταποδίδει τα θετικά που παίρνει από εσένα, κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Μοιράσου τη λάμψη σου!

Ο Λέων έχει συνηθίσει να είναι το «αστέρι της παράστασης», αλλά όταν βρίσκεται σε σχέση, είναι κρίσιμο το να αποδεχτεί πως δεν μπορεί πάντα να είναι η… αφεντιά του στο προσκήνιο! Αυτό το ζώδιο με τη ζεστή καρδιά και την έντονη λάμψη είναι φυσικός ηγέτης και το να οδηγεί τα… πλήθη είναι κάτι που ευχαρίστως αναλαμβάνει. Όμως, ακόμα κι αν ο/η σύντροφός του είναι άνετος/η με το να τον αφήνει να παίρνει τα ηνία, ελλοχεύει μονίμως ο κίνδυνος να φανεί υπεροπτικός.

Λέοντα, στο δρόμο σου για την επιτυχία και την τελειότητα, μην ξεχνάς ότι οι απόψεις και οι ιδέες του/της συντρόφου σου πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγκάλιασε τις ιδιαιτερότητες του συντρόφου σου!

Ο εργατικός και φιλόδοξος Παρθένος διατηρεί υψηλά πρότυπα και, μερικές φορές, χωρίς να το ελέγχει, προβάλλει τις προσωπικές του φιλοδοξίες στον/στην σύντροφό του. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο λατρεύουν να βοηθούν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά πρέπει να θυμούνται ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ «ενθάρρυνσης» και «διόρθωσης».

Παρθένε, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος στο να ασχολείται το ταίρι σου με το... pole dancing! Εσύ πρέπει να μάθεις να δέχεσαι το ταίρι σου για αυτό που είναι και όχι για το τι θα μπορούσε να ήταν, αν κατά τη γνώμη σου αξιοποιούσε το πλήρες δυναμικό του!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Μίλα!

Ως λάτρεις της ισορροπίας και της ενότητας, οι Ζυγοί θα κάνουν σχεδόν οτιδήποτε για να αποφύγουν τη σύγκρουση με το ταίρι τους. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των συντρόφων τους, μπορούν να ξεχάσουν τις δικές τους απόψεις και ανάγκες. Μια μονόπλευρη σχέση για τον Ζυγό είναι κάτι ανυπόφορο. Χάνει την ισορροπία του και μοιάζει με… ζυγαριά που γέρνει μονόπατα από την μια πλευρά. Αυτό το ήρεμο και χαλαρό ζώδιο θα μπορούσε να επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό, εάν ύψωνε το ανάστημά του και ανέπτυσσε τα επιχειρήματά του, κάθε φορά που δεν συμφωνεί με τον σύντροφό του.

Ζυγέ, η σύγκρουση δεν είναι πάντα κακό πράγμα. Πολύ συχνά, μια διαφωνία μπορεί να αποδώσει υγιώς και να καταλήξει σε κάτι ωφέλιμο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα συντομέψει το διάστημα της συναισθηματικής σου ταλαιπωρίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δες τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων!

Οι σκυθρωποί και απαισιόδοξοι Σκορπιοί έχουν την τάση να «βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο» και αυτή ακριβώς η αντιμετώπιση μπορεί τελικά να σαμποτάρει τις σχέσεις τους. Ένας Σκορπιός, αντί να νιώθει μνησικακίες και να εφαρμόζει αυτοεκπληρούμενες προφητείες, θα έπρεπε να προσπαθεί διαρκώς να επικεντρώνεται στις θετικές πλευρές, οι οποίες που σίγουρα υπάρχουν.

Σκορπιέ, πράγματι, δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις ποιες είναι οι προοπτικές μιας σχέσης, εκτός αν είσαι ανοιχτός στο να δεχτείς τις δυνατότητες που έχει αυτή η σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέψου πριν μιλήσεις!

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Τοξότη είναι η ειλικρίνειά του, αλλά το να είναι κάποιος χαλαρός, ειλικρινής και άνετος ακόμα και με τα λάθη ή τα ελαττώματά του είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά. Οι Τοξότες έχουν ένα σχεδόν μηδενικό φίλτρο απέναντι στις καταστάσεις της ζωής, πράγμα που σημαίνει ότι τείνουν να «ξεφουρνίζουν» οτιδήποτε κι αν σκέφτονται χωρίς να εξετάζουν ποτέ τις συνέπειες.

Τοξότη μου, χωρίς παρεξήγηση, ένας καλός σύντροφος πρέπει να είναι ειλικρινής και ανοιχτός. Αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στους έντιμους και τους αγενείς, και πρέπει να προσέχεις να μην περνάς αυτήν τη γραμμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είσαι πάντα έτοιμος για το απροσδόκητο!

Η ζωή δεν συμβαδίζει πάντα με τα σχέδιά μας, αλλά για έναν Αιγόκερω το να εκτροχιάζονται τα σχέδια του είναι ένας εφιάλτης! Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, ο Αιγόκερως δυσκολεύεται και αγωνίζεται σκληρά για να προσαρμοστεί στην αλλαγή, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη πίεση στο ταίρι του. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι οι Αιγόκεροι μπορούν να είναι τόσο επικεντρωμένοι σε ένα πλάνο, που ξεχνούν να απολαύσουν τη στιγμή.

Αιγόκερε, μαθαίνοντας να αφήνεις στην άκρη τον έλεγχο και να προσαρμόζεσαι στις εκάστοτε αλλαγές, θα απαλλαγείς από πολύ περιττό άγχος, και αυτό θα ωφελήσει τόσο εσένα όσο και τον/την σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξασκήσου στην κατανόηση!

Οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι ως σύντροφοι είναι λίγο… αναίσθητοι και μερικές φορές εκνευριστικά αδιάφοροι. Αυτό οφείλεται στο ότι ξοδεύουν πολύ χρόνο ασχολούμενοι με το μυαλό τους, τόσο που συχνά ξεχνούν να ενδιαφερθούν για το πώς αισθάνεται ο/η σύντροφός τους. Όσο περίεργος και έξυπνος είναι ένας Υδροχόος, άλλο τόσο μπορεί να παραμελήσει εντελώς την επικοινωνία με τον/την σύντροφό του, παρασυρμένος από τις μεγαλοφυείς ιδέες και τα απίθανα ενδιαφέροντά του. Και όταν το ταίρι του εκφράσει πόσο αποξενωμένο νιώθει, αυτό το… απίθανο ζώδιο του αέρα μάλλον θα αναζητήσει μια λογική εξήγηση παρά θα προσφέρει υποστήριξη.

Υδροχόε, το να μάθεις να «ακούς» ουσιαστικά τον σύντροφό σου και να καλλιεργήσεις την ενσυναίσθηση για τα συναισθήματα του, μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στη σχέση σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Το ταίρι σου είναι αυτό που είναι!

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικά και ονειροπόλα άτομα, οπότε δεν μπορούν παρά να βλέπουν τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά – ειδικά όταν πρόκειται για το ταίρι τους! Μια συμβουλή προς όλους τους Ιχθύς: Η εξιδανίκευση του/της συντρόφου σας δεν σας ωφελεί ποτέ και σε καμία περίπτωση! Ένας Ιχθύς που δημιουργεί μέσα του μια ρομαντική εκδοχή του συντρόφου του, το μόνο που θα καταφέρει είναι να απογοητευτεί όταν η πραγματική εικόνα και ο ρεαλισμός αρχίσουν να αναδύονται μπροστά στα μάτια του.

Ιχθύ, θα είσαι πολύ πιο κερδισμένος/η, εάν αντιμετωπίζεις και αγαπάς το ταίρι σου ως ένα ατελές άτομο, όπως είναι στην πραγματικότητα, και όχι ως το παραμυθένιο πλάσμα που έχεις δημιουργήσει με τη φαντασία σου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved