Τρεις άντρες του ζωδιακού που συνεχίζουν να φλερτάρουν, παρότι είναι σε σχέση

Το μάτι τους δεν σταματάει να... «παίζει».

Τρεις άντρες του ζωδιακού που συνεχίζουν να φλερτάρουν, παρότι είναι σε σχέση

Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα, δεν μιλάμε για δεδομένη απιστία στο άρθρο αυτό. Λέμε για τους άντρες του ζωδιακού που έχουν αυτό το χούι κι ενώ είναι σε σχέση, έχουν την ανάγκη να φλερτάρουν και με άλλες γυναίκες γιατί αυτό τους αναζωογονεί και τους κάνει να νιώθουν ότι ανανεώνονται. Μπορεί να απιστήσουν, μπορεί και όχι… Το μόνο σίγουρο είναι ότι «παίζει» το ματάκι τους δεξιά κι αριστερά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και ποιος δεν έχει κατηγορήσει τον Δίδυμο ότι ξενοκοιτάει και ότι είναι επιρρεπής στο κέρατο. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι το ζώδιο αυτό βαριέται εύκολα. Ψάχνει πάντα κάτι νέο να το ιντριγκάρει και να το κάνει να νιώθει ζωντανό. Και το φλερτ είναι ένας τρόπος για τον άντρα Δίδυμο να νιώθει ότι ανανεώνεται, ότι αρέσει. Τρελαίνεται με τα παιχνίδια του μυαλού και τα… παιχνίδια γενικότερα και θέλει να «παίζει» με τις γυναίκες όπως η γάτα με το ποντίκι. Δεν είναι σίγουρο ότι θα φτάσει όντως να κερατώσει την κοπέλα του, ωστόσο το δεδομένο είναι ότι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί φλερτάρει με κάθε γυναικεία ύπαρξη. Είναι ίσως και ο δικός του τρόπος για να γυρίσει στο σπίτι του πιο… χαλαρός, να νιώθει ελεύθερος και έτσι να μην έχει πολλές τάσεις φυγής από την σχέση του.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός είναι ο κατεξοχήν φλερτάκιας του ζωδιακού. Γεννήθηκε για να φλερτάρει. Το κάνει ακόμα και με τον αέρα που αναπνέει. Μοιράζει χαμόγελα, περίεργες ματιές και κομπλιμέντα σε κάθε γυναικεία ύπαρξη. Αυτό δεν τον κάνει απαραίτητα άπιστο. Απλώς είναι στο DNA του το να προσπαθεί να «παίξει» με όλες τις γυναίκες που συναντά. Ο ίδιος δεν θα το δει ποτέ αυτό ως απιστία γιατί το θεωρεί ως κάτι το φυσιολογικό. Δεν θα παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάτι κακό, όσο και αν τσακωθείς μαζί του. Και φυσικά μην περιμένεις ποτέ να αλλάξει. Θα είναι μόνιμα ένας από τους μεγαλύτερους «παίκτες» του ζωδιακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μοιάζει πάρα πολύ με τους άλλους δυο άντρες του ζωδιακού που σου περιγράψαμε λίγον πιο πάνω. Είναι και εκείνος αρκετά… διαχυτικός με τις γυναίκες, θέλει να φλερτάρει και δεν σταματά να «πετά» υπονοούμενα δεξιά κι αριστερά. Είναι ο τρόπος του για να ξεφεύγει από την ανία και την βαρεμάρα της καθημερινότητας. Εξιτάρεται με κάθε νέα γνωριμία που κάνει, θέλει να αρέσει και νιώθει «κυνηγός». Δεν θα σταματήσει λοιπόν να «κυνηγά» νέα θηράματα, ακόμα και αν δεν κάνει ποτέ κάτι μαζί τους. Του αρκεί η επιβεβαίωση. Τον «φτιάχνει».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved