Τρία ζώδια που θα προσπαθήσουν να κρύψουν το παρελθόν τους από το μελλοντικό τους ταίρι

Θα κρατήσουν το στόμα τους κλειστό!

Τρία ζώδια που θα προσπαθήσουν να κρύψουν το παρελθόν τους από το μελλοντικό τους ταίρι

Δεν υπάρχει περίπτωση τα ζώδια αυτά να σου πουν το παραμικρό για το παρελθόν τους. "Ό,τι έγινε έγινε και εσένα δεν σε αφορά!" Αυτή θα είναι η απάντηση που θα πάρεις. Και μην τα ζορίσεις και πολύ γιατί μόνος εις βάρος σου θα βγει αυτή η πίεση. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέγιστο λάθος να πας να ρωτήσεις έναν Σκορπιό για το παρελθόν του. Πρόκειται για ένα από τα πλέον μυστικοπαθή άτομα που θα μπορούσες ποτέ να συναντήσεις. Ποτέ δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για το παρελθόν του ή και το παρόν του ακόμα, καθώς θεωρεί πως δεν αφορά κανέναν άλλο πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό. Αν πας λοιπόν να τον «ψαρέψεις», πιο πιθανό είναι να τον κάνεις να σε δει με μισό μάτι και να σε βάλει στη black list του, παρά να σε εμπιστευτεί και να σου… ανοιχτεί.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ακόμα ζώδιο που κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό, είναι ο Αιγόκερως. Θα σε κοιτάξει με βλέμμα ψυχρό και θα σου κόψει αμέσως τον βήχα με το που θα πας να του κάνεις την όποια συζήτηση για το παρελθόν του. Δεν σε αφορά και δεν θα καθίσει να το συζητήσει μαζί σου. Ό,τι έγινε έγινε και ο Αιγόκερως θα μοιραστεί μαζί σου μόνο το παρόν του. Όλα τα άλλα, δεν είναι δική σου δουλειά να τα γνωρίζεις και για να στα πει, μπορεί να περάσουν αρκετά χρόνια.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην σε ξεγελά η αθωότητα του Ιχθύ. Μπορεί να είναι χαμηλών τόνων και να νομίζεις ότι τον… έχεις, ωστόσο τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι. Είναι ιδιαίτερα εσωστρεφής και μυστικοπαθής. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου μιλήσει για το παρελθόν και τις ιδιαίτερες στιγμές του. Θα σε αποφύγει με άπειρους τρόπους. Ψάρι είναι άλλωστε και ξέρει πολύ καλά πώς να ξεγλιστράει και να πώς να αλλάζει τη συζήτηση. Είναι σαν την σουπιά που μόλις κινδυνεύει αμολάει το μελάνι της και ξεφεύγει. Απλά ο Ιχθύς το κάνει με πολύ γλυκό και ευγενικό τρόπο. Και δεν απαντά και εσύ δεν θίγεσαι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved