Αν σε αγαπήσουν αυτά τα τέσσερα ζώδια, θα σε υπηρετούν πιστά!

Θα σε φροντίζουν, χωρίς καν να το ζητήσεις…

Αν σε αγαπήσουν αυτά τα τέσσερα ζώδια, θα σε υπηρετούν πιστά!

Θα έχεις ακούσει κι εσύ την παροιμία «ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο», η οποία είναι ίσως η πλέον αντιπροσωπευτική για τους ανθρώπους που λένε πολλά, αλλά κάνουν λίγα ή τίποτα. Γύρω μας υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με καλές προθέσεις αλλά δεν έχουν όλοι τη βούληση ή τη δύναμη να πραγματοποιήσουν όσα υπόσχονται.

Υπάρχουν όμως και οι «ταγμένοι» στο καθήκον, την αγάπη, την υπηρεσία του συνανθρώπου, του φίλου ή του συντρόφου τους. Είναι τα άτομα εκείνα που αν τα βάλεις στη ζωή σου, πρέπει να ξέρεις ότι η υποστήριξή τους σε σένα θα είναι διαρκής, ολόψυχη και χωρίς όρια.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που αν κάνεις σχέση μαζί τους, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα προτερήματα και ελαττώματά τους, θα μάθεις τι σημαίνει να βρίσκεσαι δίπλα σε έναν σύντροφο που σε νοιάζεται και σε φροντίζει.

ΛΕΩΝ

Είναι γνωστό ότι ο Λέων είναι κάπως υπερβολικός είτε ως προς την εμφάνιση είτε στην συμπεριφορά του, όμως όλοι ξέρουν ότι διαθέτει αστείρευτη γενναιοδωρία. Του αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και πράγματι δεν επιθυμεί τίποτα περισσότερο από το «να σκάσει μύτη» κάπου και να αναδειχτεί στον ήρωα της παρέας. Ωστόσο, σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ο Λέων είναι πιστός και προστατευτικός και λατρεύει να κάνει τα πάντα για τον/την σύντροφό του. Είτε έρθει να σε πάρει με το αυτοκίνητο από τη δουλειά είτε σε βοηθήσει στη γενική καθαριότητα του σπιτιού, θα δείξει το πόσο ενδιαφέρεται για σένα, πριν καν το ζητήσεις.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι συνήθως θέλουν να καταπιάνονται και να αφιερώνουν χρόνο και κόπο σε μικρά πράγματα. Είναι οργανωμένοι και επιμελώς προσανατολισμένοι στην λεπτομέρεια και θα κάνουν τα πάντα για να βρουν τρόπους ώστε να γίνει πιο εύκολη η ζωή σου. Αυτός ο… γήινος σύντροφος θα τακτοποιήσει τα μπουκαλάκια σου στο μπάνιο, θα φροντίσει για όλα τα προγράμματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και γενικά θα καταπιαστεί με εκείνες τις μικροδουλειές που αντιπαθείς και συνήθως «φροντίζεις» να ξεχάσεις. Αναλαμβάνει γρήγορα δράση και τίποτα δεν τον/την σταματάει από το να κάνει μια καλή πράξη για τον άνθρωπο που αγαπά. Το να παρέχει όλες αυτές τις φαινομενικά ασήμαντες αλλά τόσο χρήσιμες υπηρεσίες είναι ο δικός του τρόπος του για να σου δείξει ότι ενδιαφέρεται για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δημιουργικοί Ιχθύες είναι ένα από τα πιο εκφραστικά ζώδια. Διαθέτουν διαίσθηση και ενσυναίσθηση, ενώ είναι εξαιρετικοί στο να αντιλαμβάνονται τι χρειάζεται ο/η σύντροφός τους. Αν παρατηρήσουν π.χ. ότι ο/η αγαπημένος/η τους δουλεύει υπερωρίες και δεν έχει προλάβει να πάει για ψώνια, θα κανονίσουν το πρόγραμμά τους με τέτοιο τρόπο ώστε να προλάβουν να ετοιμάσουν ένα όμορφο γεύμα ή δείπνο για τον… βιοπαλαιστή τους. Αν σε δουν να έχεις άγχος, θα σου βρουν ένα σωρό μουσικές που ηρεμούν το νευρικό σου σύστημα. Ένας Ιχθύς μπορεί να σε «λούζει» με φιλοφρονήσεις ή να σε «τρέχει» όλη την ώρα σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όμως είναι αναμφισβήτητο ότι θα δείξει την αγάπη του για σένα με διαρκείς τρυφερές ενέργειες, γεμάτες φροντίδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν είναι ο τύπος που θα κάνει επιπόλαια δωράκια ή δηλώσεις μακροχρόνιας αγάπης. Αντιθέτως, θα προτιμήσει να σου προσφέρει πρακτική βοήθεια. Θα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται, πηγαίνοντας το αυτοκίνητο σου για σέρβις ή βοηθώντας σε να μετακινήσεις, να αλλάξεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σας. Αυτό το γήινο ζώδιο διαθέτει φιλοδοξία και μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, ενώ έχει υψηλές προσδοκίες τόσο από τον εαυτό του όσο και από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον/την σύντροφό του να ευδοκιμήσει στη δουλειά ή στις σπουδές του, από το να του φτιάξει το τέλειο βιογραφικό μέχρι να του δώσει πολύτιμες, ακριβείς και πλήρεις οδηγίες για τα επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα που τον απασχολούν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved