Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού υποτιμούν τους άντρες τους

Δεν τους έχουν και σε τόσο μεγάλη υπόληψη

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού υποτιμούν τους άντρες τους

Σαφώς και στην αρχή του γάμου τους όλα είναι καλά. Άλλωστε, αν δεν ήταν, δεν θα υπήρχε καν γάμος. Ωστόσο, όταν τα χρόνια περνούν, τελειώνουν τα… «μέλια» και έρχονται τα προβλήματα, η καθημερινότητα και η συνήθεια, τα πράγματα αλλάζουν. Οι γυναίκες αυτές του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, εύκολα ξενερώνουν με τους συζύγους τους και αρχίζουν να τους υποτιμούν και να μην τους έχουν σε εκτίμηση, όσο και όπως θα έπρεπε.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι εύκολο να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα Λέων. Μιλάμε για ένα από τα πλέον δύσκολα ζώδια, το οποίο έχει τεράστιες απαιτήσεις και βάζει πάντα τον πήχη ψηλά. Θεωρεί πως εκείνη τα κάνει όλα τέλεια, σωστά και είναι αποτελεσματική, ενώ οι άλλοι δεν μπορούν να φτάσουν τα δικά της standards. Ο σύζυγός της πολύ δύσκολα θα την ικανοποιήσει, όσο σκληρά κι αν προσπαθεί. Εκείνη τον αντιμετωπίζει με υποτιμητικό τρόπο και δεν κάνει τίποτα για να κρύψει την δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπό του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να τα λέμε και όλα, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μπορούσε να ικανοποιήσει την γυναίκα Παρθένο, πόσω μάλλον ο σύζυγός της. Είναι ένα από τα πλέον δύσκολα ζώδια. Τα θέλει όλα στην εντέλεια, κυνηγά το άψογο και ο κακομοίρης ο άντρας της υποφέρει γιατί δεν μπορεί να είναι αυτό που εκείνη έχει στο μυαλό της. Με την πρώτη ευκαιρία τον υποτιμά και του δείχνει το πόσο… αδιάφορη την αφήνουν όσα κάνει ή όσα λέει. Ακόμα και αν δεν του πει κάτι, το βλέμμα της αρκεί...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για την γυναίκα Υδροχόο, όλα είναι θέμα μυαλού. Επειδή εκείνη είναι εύστροφη, έξυπνη και πρωτοποριακή, περιμένει και από τον άντρα της να είναι είτε στο ίδιο επίπεδο με εκείνη, είτε ακόμα καλύτερος για να μπορεί να την ενθουσιάσει. Αν εκείνος δεν είναι, τότε αυτόματα η γυναίκα Υδροχόος νιώθει ξενερωμένη, τον υποτιμά, αρχίζει να τον βλέπει ως κατώτερο νοητικά από εκείνη και δεν τον υπολογίζει καν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved