Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Ιδού ο λόγος που μισούν τους χωρισμούς!

Αποκλείεται να μην νιώθεις δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής σου που τελείωσε οριστικά

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Ιδού ο λόγος που μισούν τους χωρισμούς!

Κανένα ζώδιο, ούτε καν ο επιθετικός Κριός ή ο ανεξάρτητος Υδροχόος, δεν απολαμβάνει ποτέ έναν χωρισμό. Ακόμα και οι χωρισμοί που τελειώνουν κάτω από τις πιο φιλικές και εγκάρδιες συνθήκες μπορεί να είναι οδυνηροί.

Αν και είναι πολύ συνηθισμένο, μετά από ένα χωρισμό, να νιώθει κάποιος θλίψη ή θυμό, δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε φοβούνται τα ίδια πράγματα όταν τελειώνει μια σχέση. Στην περίπτωση πάντως, που θα δεις ένα άτομο το οποίο χώρισε πρόσφατα να είναι υπερβολικά χαρούμενο, πρέπει να ξέρεις ότι κάπου «το παίζει». Αποκλείεται να μην νιώθει δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής του που τελείωσε οριστικά.

Όλοι οι άνθρωποι και συνεπώς όλα τα ζώδια έχουν κάποιο λόγο να μισούν τον χωρισμό και τα συναισθήματα που τους αφήνει. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις για ποιο λόγο μισούν τους χωρισμούς στα ζώδια της γης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι σταθερός, πιστός και ένα πολύ επίμονο πλάσμα της συνήθειας. Αυτό που μισεί περισσότερο στους χωρισμούς -αλλά και σε οτιδήποτε άλλο- είναι η αλλαγή, ειδικά η σκέψη ότι θα αλλάξει η ρουτίνα της καθημερινότητάς του. Είναι ρομαντικός και ονειροπόλος αλλά ταυτόχρονα πολύ πρακτικός, αφού βλέπει όλες τις σχέσεις του ως «επενδύσεις» που θα πρέπει να του αποφέρουν ένα ισχυρό αντάλλαγμα.

Όταν αυτή η συνθήκη δεν λειτουργεί, νιώθει απογοήτευση και υιοθετεί αμυντική στάση και συμπεριφορά. Νιώθει ότι έχασε το χρόνο του με κάποιον/α που δεν ήταν έτοιμος να επενδύσει σε αυτόν με τον ίδιο τρόπο που επένδυσε ο Ταύρος σε εκείνον. Έχοντας να αντιμετωπίσει έναν οριστικό χωρισμό, πρέπει αρχικά να αλλάξει τη ρουτίνα του σιγά-σιγά και με μικρούς διαχειρίσιμους τρόπους, προχωρώντας σταδιακά σε μεγαλύτερες αλλαγές. Οι βιαστικές και σαρωτικές καταστάσεις δεν ενδείκνυνται για αυτό το ζώδιο.

Ταύρε, αντί να αλλάξεις το στέκι που συχνάζατε με τον/την πρώην σου, μπορείς να συνεχίσεις να πηγαίνεις που και που, αλλάζοντας όμως τις συνήθειες που είχατε μαζί. Παράγγειλε κάτι διαφορετικό από αυτό που συνηθίζατε, κάθισε σε ένα άλλο τραπέζι, άλλαξε ακόμα και το ύφος ή το ντύσιμό σου. Σύντομα μπορεί να ανακαλύψεις ότι ο χώρος έχει μετατραπεί σε κάτι εντελώς καινούργιο που σου αρέσει ακόμα περισσότερο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ένας σκληρά εργαζόμενος τελειομανής. Πάντα αναζητά βίδες για να σφίξει, λάμπες να βιδώσει και γενικά ελαττώματα για να τα διορθώσει. Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να διορθώσει ό,τι έχει σπάσει σε μια σχέση που οδηγεί στον χωρισμό.

Όταν αναγκαστεί να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους από τον/την πρώην του, θα πρέπει να αναγνωρίσει ότι η σχέση του μπορεί να μην είχε λειτουργήσει όπως ήλπιζε. Αυτό είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε, αλλά για τον Παρθένο είναι μια μεγάλη πρόκληση, καθώς συχνά διστάζει να βγει προς τα έξω, ειδικά μετά από μια σχέση που του ράγισε την καρδιά.

Παρθένε, εφόσον οι χωρισμοί είναι κάτι τόσο αφύσικο για σένα, είναι σημαντικό να επανασυνδεθείς με την αίσθηση του εαυτού σου. Είσαι ζώδιο της γης, οπότε βγες στη φύση και αναζήτησε την ξεκούραση, τη χαλάρωση και την ανασυγκρότηση. Διάλεξε την πεζοπορία, το ποδήλατο ή τις συζητήσεις με φίλους δίπλα στη θάλασσα. Θα νιώσεις ανανεωμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις ό,τι ακολουθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως συμβολίζεται από το μοναχικό αγριοκάτσικο του βουνού και πιστός σε αυτό το σύμβολο, τείνει να είναι πεισματάρης, στωικός και έτοιμος να σκαρφαλώσει στα βραχώδη βουνά της ζωής. Είναι εξοικειωμένος με τον πόνο και δεν κρύβεται από αυτόν, ούτε όμως τον εκφράζει.

Ως ζώδιο που θεωρείται ο κουβαλητής του σπιτιού, νιώθει πολύ πιο άνετα να επωμίζεται τα βάρη άλλων ανθρώπων, παρά να αντιμετωπίζει τα δικά του βαριά συναισθήματα. Το να «πέσει με τα μούτρα» στο πολυάσχολο πρόγραμμά του, μπορεί να τον κρατάει προσωρινά μακριά από τη θλίψη, αλλά σίγουρα δεν είναι μια μακροπρόθεσμη λύση για να χειριστεί το τραύμα ενός χωρισμού.

Αιγόκερε, δεν είναι ντροπή να ανοίγεσαι συναισθηματικά. Ούτε πειράζει αν αφήσεις για λίγο την εργασία σου για ν’ ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο προκειμένου να ξεπεράσεις ένα χωρισμό. Ζήτησε την υποστήριξη που χρειάζεσαι και θα διαπιστώσεις ότι το βάρος του χωρισμού σου μπορεί να γίνει πολύ πιο ελαφρύ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved