Κριός, Λέων, Τοξότης: Ιδού ο λόγος που μισούν τους χωρισμούς!

Αποκλείεται να μην νιώθεις δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής σου που τελείωσε οριστικά

Κριός, Λέων, Τοξότης: Ιδού ο λόγος που μισούν τους χωρισμούς!

Κανένα ζώδιο, ούτε καν ο επιθετικός Κριός ή ο ανεξάρτητος Υδροχόος, δεν απολαμβάνει ποτέ έναν χωρισμό. Ακόμα και οι χωρισμοί που τελειώνουν κάτω από τις πιο φιλικές και εγκάρδιες συνθήκες μπορεί να είναι οδυνηροί.

Αν και είναι πολύ συνηθισμένο, μετά από ένα χωρισμό, να νιώθει κάποιος θλίψη ή θυμό, δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε φοβούνται τα ίδια πράγματα όταν τελειώνει μια σχέση. Στην περίπτωση πάντως, που θα δεις ένα άτομο το οποίο χώρισε πρόσφατα να είναι υπερβολικά χαρούμενο, πρέπει να ξέρεις ότι κάπου «το παίζει». Αποκλείεται να μην νιώθει δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής του που τελείωσε οριστικά.

Όλοι οι άνθρωποι και συνεπώς όλα τα ζώδια έχουν κάποιο λόγο να μισούν τον χωρισμό και τα συναισθήματα που τους αφήνει. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις για ποιο λόγο μισούν τους χωρισμούς στα ζώδια της φωτιάς.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το ζώδιο που αγαπάει τον… εαυτό του. Αγαπάει την ανεξαρτησία του και συνήθως δεν δένεται συναισθηματικά με τα άτομα που βγαίνει ραντεβού. Όταν όμως ερωτεύεται, το βέλος τον βρίσκει πολύ βαθιά. Θέλει ο έρωτάς του να είναι μια πραγματική συμφωνία μεταξύ δύο ατόμων και είναι πρόθυμος να παλέψει για να τον κρατήσει ζωντανό.

Όταν χωρίσει από μια σημαντική σχέση, μπορεί να αποβεί πολύ δύσκολο το να πετάξει τις «ζωντανές», υλικές και σωματικές αναμνήσεις από τον/την πρώην, όπως κάρτες γενεθλίων, φωτογραφίες, ηχητικά και οπτικά στιγμιότυπα, ένα βιβλίο στο κομοδίνο του ή μια κρέμα στο μπάνιο. Ίσως ο/η πρώην του Κριού να έχει φύγει, αλλά είναι δελεαστικό το να ζει ανάμεσα σε πράγματα που τον/την θυμίζουν. Όμως, όσο περισσότερο κρατάει αυτά τα αναμνηστικά, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να θεραπευτεί και να προχωρήσει μπροστά.

Κριέ, αντί να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με το να διατηρείς πράγματα που σου θυμίζουν τον/την πρώην, προτίμησε να του/της γράψεις ένα οργισμένο γράμμα και μετά να το… κάψεις. Έτσι, θα απελευθερωθείς, γενναίε πολεμιστή!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Ο Λέων διαθέτει μια έμφυτη θεατρικότητα, είναι εκφραστικός και απελπιστικά ρομαντικός. Του αρέσει να πιστεύει ότι η αγάπη του είναι τόσο κινηματογραφικά τέλεια, όσο φαίνεται και στα social media – ακόμα κι όταν όλα καταρρέουν γύρω του. Αυτό οφείλεται και στην περίφημη πίστη ενός Λέοντα: θα μείνει στο πλευρό του/της συντρόφου του, έως ότου έρθει το πικρό τέλος.

Αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αποδειχτεί ικανός, ούτε καν ο Λέων, να κρατήσει μια σχέση όταν το γυαλί έχει ραγίσει. Μετά από έναν οριστικό χωρισμό, ο Λέων μπαίνει σε μια πένθιμη διαδικασία, κατά τη διάρκεια της οποίας αδυνατεί να δεχτεί ότι απέτυχε να φτιάξει μια σχέση λειτουργική και ζωντανή. Η μόνη διέξοδος είναι μια βουτιά στην δημιουργική πλευρά του, προκειμένου να αφαιρέσει τον πόνο που του προξενεί ο χωρισμός.

Λέοντα, γράψε τραγούδια, χόρεψε, ζωγράφισε, κάνε αγγειοπλαστική ή οτιδήποτε άλλο. Άφησε όλο το δημιουργικό σου κομμάτι να ξεχυθεί και θα σε θαυμάσει ο κόσμος όλος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι διαρκώς αισιόδοξος, μερικές φορές χωρίς να υπάρχει καμία βάση. Μπορεί να είναι τόσο θετικός και προσανατολισμένος σε όλα τα ωραία που θα συμβούν μελλοντικά, που όταν συμβεί ο χωρισμός να μην τον έχει δει καν να έρχεται. Βέβαια, δεν είναι ποτέ ευχάριστο να σε αιφνιδιάζουν και ν’ ανακαλύπτεις ότι δεν είδες τα σημάδια. Για αυτό, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ένας Τοξότης μπορεί να θέλει και να επιμένει στο να κρατήσει τη σχέση του όπως ήταν.

Αρνείται να φύγει και να εγκαταλείψει ό,τι έχει φτιάξει μαζί με τον/την πρώην του, αφού αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο είναι το να παραιτηθεί. Όμως, πρέπει οπωσδήποτε να αντισταθεί στην παρόρμησή του να εκλιπαρεί για μια κίνηση ή ένα βλέμμα ακόμα. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μαζέψει τα κομμάτια του και να προχωρήσει μπροστά.

Τοξότη, σκέψου μόνο ότι είναι εντελώς άστοχο, να χάνεις τον αυτοσεβασμό σου. Και μην ανησυχείς. Το κοσμικό και περιπετειώδες πνεύμα σου, θα βρει κάτι (και κάποιον) καλύτερο σε ελάχιστο χρόνο!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved