Αυτά τα ζώδια δεν πιστεύουν ότι τους αξίζει η πραγματική αγάπη

Το καθένα για τους λόγους του...

Αυτά τα ζώδια δεν πιστεύουν ότι τους αξίζει η πραγματική αγάπη

Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, μπορεί να δείχνουν ότι έχουν αυτοπεποίθηση και πως ξέρουν τι αξίζουν, ωστόσο σε ό,τι αφορά τα ερωτικά τους, αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες, κυρίως επειδή πιστεύουν ότι η πραγματική αγάπη δεν… φτιάχτηκε για εκείνα. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα και καλό θα ήταν να το καταλάβουν για να μπορέσουν επιτέλους να βρουν την ευτυχία και την ηρεμία σε μια σχέση που τόσο πολύ αξίζουν. Να πούμε εδώ και να το τονίσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν την πραγματική αγάπη και με υπομονή και σωστές επιλογές κάποια στιγμή θα τη βρουν στη ζωή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος εκτός από ρομαντικός, τρυφερός και αγαπούλας, είναι ένα πάρα πολύ πιστό και σταθερό ζώδιο. Ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην σχέση του, ακόμα κι αν κακοπερνάει ή αν τον έχει απατήσει το ταίρι του, εκείνος θα μείνει εκεί, πιστός στο δεσμό του και θα… αντέχει. Δεν θα φύγει εκτός και αν τον διώξει ο/η άλλος/η και δεν έχει επιλογή. Δυστυχώς για εκείνον δεν πατάει στα πόδια του αρκετά ώστε να πιστέψει ότι αξίζει την πραγματική αγάπη και ευτυχία και να την διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Θα πρέπει να καταλάβει ότι όταν κάτι δεν λύνεται, τότε... κόβεται και θα πρέπει να προχωρήσει στην επόμενη σχέση, η οποία θα του δώσει όλα όσα αξίζει και ζητά.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Είναι ένα άτομο που δεν μπορεί να εμπιστευτεί ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Φοβάται ότι θα τον προδώσει μέχρι και η σκιά του. Είναι καχύποπτος και συνεχώς «δηλητηριάζει» το μυαλό του με «μαύρες» σκέψεις και με υπόνοιες που τις περισσότερες φορές δεν είναι καν αληθινές. Ο Σκορπιός όπως και κάθε άλλο ζώδιο και αξίζει την αληθινή αγάπη και μπορεί να την βρει, αρκεί να μην είναι τόσο «κλειστός» και αρκεί να γκρεμίσει κάποιους από τους τοίχους που χτίζει γύρω του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο που έχει νιώσει αρκετά την προδοσία στην ζωή του, είτε από φίλους, είτε από συγγενείς, είτε από ερωτικούς συντρόφους. Παρότι είναι ένα ζώδιο που γενικότερα δεν κάνει… λαδιές και δεν θα στη φέρει πισώπλατα, δυστυχώς για εκείνον, γίνεται αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Αιγόκερως να μην έχει αυτοπεποίθηση, να μην πατάει στα πόδια του και να μην πιστεύει ότι αξίζει να αγαπηθεί πραγματικά και πολλές φορές να θεωρεί ότι φταίει ο ίδιος για τις αποτυχημένες σχέσεις του ή για την κακή συμπεριφορά του/της συντρόφου του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved