Τα ζώδια που «τυφλώνονται» από τον έρωτα και δεν βλέπουν τα «red flags» στη σχέση τους

Τα σημάδια προφανώς και υπάρχουν αλλά επιλέγουν να κάνουν τα «στραβά μάτια» και να τα αγνοήσουν.

Τα ζώδια που «τυφλώνονται» από τον έρωτα και δεν βλέπουν τα «red flags» στη σχέση τους

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ζώδια αυτά να μπλέκουν σε τοξικές σχέσεις και στο τέλος να υποφέρουν. Τα άτομα αυτά όταν ερωτεύονται είναι λες και ξεχνούν τα πάντα, «χάνονται» μέσα στο συναίσθημά τους και δεν θέλουν να δουν τα αρνητικά στοιχεία του/της συντρόφου τους ή τα χαρακτηριστικά του/της που τον/την κάνουν «επικίνδυνο/η» για εκείνα. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί ο Καρκίνος να είναι λίγο διστακτικός πριν μπει σε σχέση, όμως αν τελικά ερωτευτεί και εμπιστευτεί, τα δίνει… όλα. «Τυφλώνεται», δεν βλέπει τίποτα και ζει στον δικό του ονειρικό κόσμο. Κάνει στο ταίρι του όλα τα χατίρια και δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του. Ο Καρκίνος είναι τόσο δοτικός όταν αγαπάει που πραγματικά δεν βλέπει κανένα red flag, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πληγώνεται και να πονά από τοξικές σχέσεις που δεν του αξίζουν.

ΛΕΩΝ

Το λάθος που κάνει ο Λέοντας όταν ερωτεύεται, είναι ότι έχει μια βαθιά πίστη μέσα του ότι μπορεί να αλλάξει το άλλο άτομο και να το κάνει καλύτερο με την αγάπη και τη φροντίδα του. Όμως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ο χαρακτήρας τους, οι απόψεις τους και η στάση ζωής τους δεν αλλάζει. Μπορεί αρχικά στην σχέση να είναι λίγο πιο παραχωρητικοί, ωστόσο αυτό δεν κρατάει για πολύ. Ο Λέων βλέπει κάποια red flags αλλά τα προσπερνά στην αρχή γιατί νομίζει ότι θα… εξαλειφθούν στο μέλλον. Την «πατάει» όμως και μπαίνει έτσι και εκείνος σε τοξικές σχέσεις κάποιες φορές.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Αν υπάρχει μια λέξη που ταιριάζει απόλυτα στον Ζυγό, αυτή είναι ο συμβιβασμός. Στην αρχή μιας σχέσης κάνει πάρα πολλές παραχωρήσεις και ανέχεται διάφορα. Δεν θέλει να δει τα στραβά του άλλου, εθελοτυφλεί και θέλει να πιστεύει ότι δεν τον ενοχλούν ή ότι θα… αλλάξουν στο μέλλον. Αυτό όμως δεν συμβαίνει και όταν η σχέση γίνεται πλέον δεδομένη και ο Ζυγός έχει «δέσει τον γάιδαρό του», τότε αρχίζει να βλέπει όλα όσα δεν ήθελε να δει στην αρχή και αρχίζουν τα red flags να τον ενοχλούν. Εκεί είναι μετά που αρχίζουν οι καυγάδες με το ταίρι του και η σχέση γίνεται τοξική και πρέπει να λήξει άμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ζει για το παραμύθι. Όταν ερωτεύεται τα βλέπει όλα… ροζ. Όλα είναι τέλεια για εκείνον, πετάει στα σύννεφα και αγνοεί κάθε red flag που υπάρχει στην σχέση του. Είναι ένα ζώδιο άκρως ρομαντικό, τρυφερό και δοτικό που κάνει τα πάντα για να βλέπει το ταίρι του ευτυχισμένο. Μοιάζει πολύ με τον Ζυγό στο κομμάτι αυτό. Και εκείνος στην αρχή κάνει πολλές παραχωρήσεις και φυσικά κάνει και τα στραβά μάτια, μέχρι φυσικά να «δέσει το γάιδαρό του». Μετά τα βλέπει όλα καθαρά και τότε είναι που ξεκινούν τα προβλήματα στις σχέσεις του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved