Τα 3 ζώδια που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι τους

Δεν ζητάνε και πολλά!

Τα 3 ζώδια που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι τους

Υπάρχουν μερικά ζώδια που όταν βρίσκονται σε σχέση οι απαιτήσεις από τον/την σύντροφό τους είναι διαρκείς και κάποιες φορές πιεστικές. Μπορεί να αναζητούν διαρκώς την προσοχή ή να διαμαρτύρονται επειδή δεν γίνονται όλα τα χατίρια τους και γενικά δύσκολα νιώθουν ικανοποιημένα από το ταίρι τους. Αυτό συμβαίνει, είτε επειδή αναζητούν την επιβεβαίωση είτε επειδή ενδιαφέρονται πολύ για την εκπλήρωση των προσωπικών τους αναγκών. Αν βέβαια, τους το πει κάποιος, δεν πρόκειται να το παραδεχτούν ποτέ.

Στον αντίποδα, υπάρχουν κάποια άλλα ζώδια που είναι πιο «εύκολα» με την έννοια ότι έχουν μεγαλύτερη αυτάρκεια και αυτοπεποίθηση και οι απαιτήσεις από τον/την σύντροφό τους δεν είναι τόσο πιεστικές. Η συμπεριφορά τους μέσα σε μια σχέση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από χαλαρή έως και… αδιάφορη. Και σε αυτήν την περίπτωση όμως, αν τους το πει κάποιος, θα το αρνηθούν.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δεν πρόκειται να γίνουν «της προσκολλήσεως» στην περίπτωση που επιλέξεις να ζήσεις μαζί τους:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα πολύ αυτάρκες ζώδιο και δεν χρειάζεται κανέναν για να τον κάνει να νιώσει καλά με τον εαυτό του. Είναι επίσης πολύ πρακτικός και μυαλωμένος, οπότε αν χρειαστεί κάτι θα φροντίσει να το πάρει μόνος του. Δεν θέλει με τίποτα να είναι ο τύπος του ατόμου που περιμένει τους άλλους να του προσφέρουν, όταν μπορεί να το κάνει ο ίδιος. Έχει βέβαια υψηλές απαιτήσεις, αλλά μόνο όταν πρόκειται για τον εαυτό του. Δεν τον νοιάζει τι θα κάνεις στην καθημερινότητά σου, αρκεί να μην εμποδίζει τα σχέδια του.

Δεν θα περιμένει ποτέ από σένα να του τα φέρεις όλα στο χέρι. Είναι υπερβολικά ανεξάρτητος (ίσως πάρα πολύ), επειδή έτσι του αρέσει. Ξέρει άλλωστε, ότι το άτομο που έχει την μεγαλύτερη σημασία στη ζωή του είναι… ο εαυτός του! Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα αρκετά «εύκολο» ζώδιο για να συμβιώσεις μαζί του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι επίσης ένα ζώδιο πολύ ανεξάρτητο. Θέλει να νιώθει ξεχωριστός και διαφορετικός και δεν του αρέσει να είναι προσκολλημένος ή εξαρτημένος. Δεν απαιτεί την προσοχή ή την επιβεβαίωση, γιατί ξέρει ότι μπορεί να σταθεί μόνος του. Πάντως, μην πειστείς εντελώς ότι δεν νοιάζεται, επειδή κατά βάθος νοιάζεται – ίσως όχι τόσο όσο κάποια άλλα ζώδια.

Είναι πράγματι ένα απόμακρο ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν χρειάζεται την προσοχή των άλλων, το πιθανότερο είναι να μην το… βροντοφωνάξει. Αντιθέτως, θα ελπίζει ότι θα διαβάσεις το μυαλό του και αν δεν το καταφέρεις, τότε «θα το παίξει αδιάφορος», ελπίζοντας ότι δεν το αντιλήφθηκες. Είναι σίγουρα μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, όμως ο Υδροχόος προτιμά να τον εκλάβεις ως ένα άτομο που διαθέτει αυτάρκεια, παρά να τον θεωρήσεις απαιτητικό ή κολλιτσίδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν κάνεις μια συζήτηση με έναν Τοξότη, είναι πολύ πιθανό να ενθουσιαστείς ή να σε εντυπωσιάσει. Είναι πολύ έξυπνος, αστείος και του αρέσει να μιλάει για πολλά συναρπαστικά θέματα. Γενικά, είναι ο τύπος που μπορεί να μονοπωλήσει κάθε συζήτηση, ίσως πιο πολύ και από έναν Δίδυμο. Βέβαια ίδιος δεν το καταλαβαίνει. Απλώς, έχει πολλά να πει! Τείνει όμως να παρασυρθεί τόσο πολύ από όσα λέει, που καταλήγει να κάνει μονόλογο αντί για διάλογο.

Είναι στο χέρι σου να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να πεις τη γνώμη σου. Μην περιμένεις να το κάνει εκείνος για σένα. Είναι ο τύπος που δεν θα σταθεί στα μικρά και μίζερα πράγματα της καθημερινότητας. Τον απασχολούν κυρίως τα μεγάλα και τα σπουδαία. Με αυτήν τη λογική λοιπόν, δεν θα σε πιέσει να κάνεις και πολλά, αφού ο ίδιος φροντίζει να… καπελώνει σχεδόν κάθε κατάσταση!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που απαιτούν την απόλυτη προσοχή του συντρόφου τους

Τα 3 ζώδια που απαιτούν «χώρο» μέσα σε μια σχέση

Τα 4 ζώδια που προτιμούν τις ανάλαφρες κι όχι τις σοβαρές σχέσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved