Τα 4 ζώδια που δεν θα σου δείξουν ποτέ τα συναισθήματά τους!

Δεν θα σου πουν ΠΟΤΕ τι νιώθουν...

Τα 4 ζώδια που δεν θα σου δείξουν ποτέ τα συναισθήματά τους!

Εξετάζοντας τα ζώδια, είναι μάλλον εύκολο να διακρίνεις ποια είναι εκείνα που αποφεύγουν να δείχνουν τα συναισθήματά τους. Μάλιστα, θα μπορούσες να τα χαρακτηρίσεις «ψυχρά», υπεροπτικά, σκληρά ή και… αναίσθητα κάποιες φορές.

Αν έχεις κάποιον φίλο/η που ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια και τύχει να τον ρωτήσεις «πώς νιώθεις», ακόμα κι αν ξέρει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί απόλυτα, το πιο πιθανό είναι να σου απαντήσει «καλά» κι ας είναι χάλια.

Διάβασε παρακάτω για ποιον λόγο τα ζώδια της λίστας μας αποφεύγουν να εκφράσουν και να μοιραστούν τα συναισθήματά τους, όχι μόνο με τα πολύ κοντινά τους πρόσωπα, αλλά ακόμα και με τον εαυτό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος μπορεί να είναι πολύ ντροπαλό άτομο. Έχει διαρκώς κριτική στάση απέναντι στον εαυτό του/της και στους άλλους, κάτι που από μόνο του δυσκολεύει πολύ την συναισθηματική έκφραση.

Το μυαλό και η λογική έχουν τεράστια σημασία για αυτό το πρακτικό και αναλυτικό ζώδιο, οπότε θεωρεί ότι αν έδειχνε πώς νιώθει, θα έχανε τόσο τον έλεγχο όσο και τον προσανατολισμό του.

Αγαπάει περισσότερο τη δουλειά από το παιχνίδι και, βέβαια, το να καταπιαστεί με την ανάλυση των συναισθημάτων του θεωρείται υπερβολή για έναν Παρθένο και μάλλον… χάσιμο χρόνου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μισεί κυριολεκτικά την αντιπαράθεση και αποφεύγει απεγνωσμένα να χειριστεί κάθε είδους συναισθηματική ευθύνη. Με κάθε κόστος!

Συχνά νιώθει βαθιά αυτολύπηση, αλλά το να παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα μπορεί να βλάψει σοβαρά την ισορροπία του/της. Είναι ένα υπερβολικά ειρηνικό και δίκαιο ζώδιο, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να αφήνει ανθρώπους να το… πατάνε και να μην τους λέει ότι ενοχλείται!

Το πιο πιθανό είναι να σου πει ότι είναι μια χαρά γύρω στις 100 φορές, πριν τελικά αποκαλύψει ότι είναι στενοχωρημένος/η. Ίσως να μη θέλει να μοιραστεί μαζί σου τα συναισθήματά του, επειδή φοβάται ότι θα τον/την καταδικάσεις. Αυτή είναι και η βασική ανησυχία του. Δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά βαθιά μέσα του/της παλεύει με την έννοια της αυτοεκτίμησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δείχνει (και πιθανόν να είναι) μοχθηρό άτομο. Βασανίζεται από τη ζήλεια, την μυστικοπάθεια και τις παρεξηγήσεις, συναισθήματα δηλαδή που αυτομάτως τον εμποδίζουν να μοιραστεί μαζί σου αυτά που νιώθει.

Είναι πολύ δύσκολο για αυτό το ζώδιο που εξερευνά βαθιά την ανθρώπινη φύση να εμπιστευτεί οποιονδήποτε άνθρωπο, ακόμα και τον πιο κοντινό του. Αντιθέτως, κρατάει για τον εαυτό του οτιδήποτε υπάρχει βαθιά μέσα του, πιστεύοντας ότι οι όλοι οι άλλοι είναι πολύ αδύναμοι για να τον αντέξουν.

Υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος που δείχνει τόση αυτοσυγκράτηση στις συναισθηματική του έκφραση. Και αυτός είναι η απώλεια του ελέγχου. Θέλει παθιασμένα να ελέγχει κάθε σκέψη και κάθε ανάσα σου, αλλά φοβάται ότι αν αυτό γίνει αμφίδρομο, θα καταστεί έρμαιο σε άγνωστα συναισθήματα, κάτι που θα αποφύγει με κάθε τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν υπάρχει ένα ζώδιο που αρχίζει να… τρέχει όταν πρόκειται για συναισθηματικά θέματα, αυτός είναι ο Υδροχόος. Όταν εκφράζεται, μπορεί να δείχνει από υπερβολικά καυτός έως τελείως ψυχρός. Ποτέ δεν ξέρεις πώς αισθάνεται, μέχρις ότου είναι πολύ αργά και έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σου.

Αισθάνεται και σκέφτεται βαθύτερα από τον καθένα, αλλά μισεί να το εκφράζει στους άλλους. Είναι απίθανο να μην νιώσεις αμηχανία όταν γνωρίσεις έναν Υδροχόο και πάρεις γεύση από την ψυχρότητά του. Το χειρότερο είναι πώς αν τον ρωτήσεις πώς νιώθει, είναι πολύ πιθανό να εξαπολύσει… επίθεση!

Σου ευχόμαστε καλή τύχη αν προσπαθήσεις να κάνεις έναν Υδροχόο να ανοιχτεί. Αλλά, να ξέρεις π αν τον/την θέλεις στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να μάθεις να ζεις με την… ανικανότητά του να εκφράζεται συναισθηματικά.

Διάβασε επίσης:

3 άντρες του ζωδιακού που θα ψάξουν τα πάντα για σένα, πριν σου ζητήσουν να βγείτε

Τα 3 ζώδια που θα σε έχουν μέσα στα χάδια και τα φιλιά

Αυτά τα 5 ζευγάρια ζωδίων είναι βγαλμένα από παραμύθι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved