7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Παρθένο!

Έχεις σχέση με Παρθένο; Ας πρόσεχες!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Παρθένο!

Πολλοί θεωρούν τους Παρθένους (οι οποίοι αστρολογικά συμβολίζονται από μια νεαρή παρθένα), ως το πιο κολλημένο, βαρετό και σεμνότυφο ζώδιο. Όμως αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Όπως πρέπει να εργαστείς για όλα τα πράγματα που αξίζει να αποκτήσεις, το ίδιο ισχύει και για έναν Παρθένο. Παρακάτω θα διαβάσεις 7 αλήθειες που καλό θα ήταν να γνωρίζεις πριν προχωρήσεις σε μια σχέση αισθηματικής φύσεως με αυτό το ζώδιο, το πιο κριτικό απ’ όλα τα ζώδια.

1. Του αρέσουν τα προγράμματα

Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι Παρθένοι δεν πιέζουν τις καταστάσεις ούτε «πέφτουν με τα μούτρα» σε κάτι που θέλουν να κάνουν. Αναλύουν όλες τις επιλογές, κάνουν σχέδια και μετά ξεκινάνε.

Μερικοί μπορεί να το λένε κόλλημα, αλλά ο Παρθένος το λέει προετοιμασία!

Πράγματι, ένα αυθόρμητο ταξίδι που αποφασίστηκε με ενθουσιασμό και «στο πόδι» μπορεί να είναι συναρπαστικό. Αλλά, θα πρέπει πρώτα να αφήσεις τον/την Παρθένο σου να χαράξει το δρομολόγιό σας, να βρει που θα πάτε για φαγητό στη διαδρομή, και να έχει βρει δωμάτιο διαμονής από πριν.

2. Είναι σπασικλάκι

Αν οι Παρθένοι είναι καλοί σε κάτι, αυτό είναι οι λεπτομέρειες. Οι μικρογραφίες παντός είδους είναι οι τόποι όπου θα μπορούσε να ζει για πάντα.

Λένε ότι ένας Παρθένος μπορεί να γίνει ξαφνικά ψυχρός και απόμακρος. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό του τρέχει σε χιλιάδες πράγματα σε κάθε δεδομένη στιγμή, παρατηρώντας όλες τις λεπτομέρειες γύρω του και ανησυχώντας για κάτι που συνέβη στη δουλειά ή για το τι θα ετοιμάσει για φαγητό για το βράδυ.

Βέβαια, δεν αφήνει όλες αυτές οι ανησυχίες να φανούν στο πρόσωπό του, παίρνοντας ένα απρόσιτο και αδιάφορο ύφος. Το θετικό είναι ότι η αυτή η τάση του να προσηλώνεται στις λεπτομέρειες τον κάνει επίσης καλό ακροατή, επειδή ακούει πραγματικά τι του λες και δεν περιμένει απλώς τη σειρά του για να μιλήσει.

Αν χρειάζεσαι κάποιον να κάνει μια, οποιαδήποτε, έρευνα για σένα, μπορείς να στοιχηματίσεις σε έναν Παρθένο!

Αν όμως προσπαθήσεις να ερευνήσεις εσύ τον καλά οργανωμένο κόσμο του, ψάχνοντας να βρεις δικές του ατέλειες ή μυστικά, ατύχησες!

3. Είναι συνεπής και αφοσιωμένος

Από τη στιγμή που ένας Παρθένος θα σε εμπιστευτεί, τελείωσε. Μπορεί να του πάρει χρόνο το να αναλύσει κάθε τι πριν φτάσει εκεί, αλλά από την στιγμή που θα το κάνει, μετατρέπεται σε έναν πιστό και αξιόπιστο σύντροφο.

Οι φιλίες που κάνει θα κρατήσουν για πολλά χρόνια. Δεν τον πιάνεις εύκολα φίλο, αλλά όσοι είναι γύρω του και τον ξέρουν καλά, θα είναι εκεί για μια ζωή.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

4. Είναι πρακτικός

Ίσως οφείλεται σε όλα αυτά τα σχεδιαγράμματα και τις αναλύσεις και την προσοχή στις λεπτομέρειες, αλλά όταν μιλάμε για την Παρθένο, αναφερόμαστε στο πιο πρακτικό απ’ όλα τα ζώδια.

Μπορεί να το βρίσκεις βαρετό, αλλά αυτό το ζώδιο μπορεί να εξασφαλίσει τη σιγουριά και την άνεση που χρειάζεται ως ζώδιο της γης, μόνο αν έχει οδηγό τη σταθερότητα και την πρακτικότητα.

5. Είναι επιλεκτικός στα πρόσωπα που αγαπά

Οι Παρθένοι έχουν υψηλά πρότυπα για όλους και ακόμα περισσότερο για τον εαυτό τους.

Ευλόγως, λοιπόν, προκύπτει το συμπέρασμα ότι ένας Παρθένος χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ερωτευτεί. Αλλά από τη στιγμή που θα το πάθει, θα διαρκέσει για πολύ καιρό.

Δεν είναι το ζώδιο που θα χαρακτήριζες cool ή χαλαρό στον τομέα του φλερτ. Από όλα τα ζώδια, συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες για να κάνει one night stand!

Πάντως, παρόλο που το σύμβολό του είναι μια παρθένος, μην το παίρνεις κατά γράμμα. Όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, είναι πολύ παθιασμένος. Απλώς δεν επιθυμεί να αφήνει τον καθένα να συμμετέχει στο πάθος του. Οπότε, το να σε επιλέξει θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ευλογία!

6. Είναι ανεξάρτητος

Μερικοί τους λένε ότι οι Παρθένοι είναι μανιακοί με το να ελέγχουν το κάθε τι και δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσουν για λίγο και να αφεθούν στα χέρια κάποιου άλλου. Οι ίδιοι όμως πιστεύουν ότι διαθέτουν μια υγιή ανεξαρτησία.

Ένας Παρθένος είναι εντελώς απίθανο να ζητήσει βοήθεια, επειδή, με δεδομένο το αναλυτικό μυαλό του και την προσοχή στη λεπτομέρεια, το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

Επιπλέον, δεν του αρέσει να δείχνει αδυναμία ή να φανερώνει τις πιθανές του ανησυχίες. Αυτός είναι και ο λόγος που εκπέμπει μια εξωτερική ηρεμία και υιοθετεί μια στάση ζωής του τύπου «θα το κάνω μόνος μου».

Να ξέρεις πάντως ότι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να εκνευρίσεις έναν Παρθένο είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις αυτήν την ανεξαρτησία του.

7. Διακρίνεται σε όλους τους τομείς

Οι Παρθένοι δεν είναι απλώς επιλεκτικοί στο πρόσωπο που θα αγαπήσουν. Είναι επιλεκτικοί στα πάντα. Φταίει η τάση τους για τελειομανία και η αγάπη τους για την λεπτομέρεια.

Ένας Παρθένος δεν είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί όταν κάτι είναι απλώς «εντάξει», από τη στιγμή που ξέρει ότι μπορεί να το φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τελειότητα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το πρόσωπο που θα αγαπήσει και θα επιλέξει ως σύντροφο.

Είναι το ζώδιο που έχει υψηλές προσδοκίες όχι μόνο από τον εαυτό του, αλλά και από τα πρόσωπα που το περιβάλλουν.

Διάβασε επίσης:

Δύο ζώδια που ραγίζουν καρδιές και ένα που είναι γεννημένο για να αγαπά

Το ζώδιό σου δείχνει πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα!

Τα 3 ζώδια που «παραβιάζουν» τον προσωπικό χώρο του συντρόφου τους!

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved