Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πώς νιώθεις μετά τον χωρισμό με το ταίρι σου;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια της γης όταν τελειώνει οριστικά μια σχέση;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πώς νιώθεις μετά τον χωρισμό με το ταίρι σου;

Κάθε άνθρωπος χειρίζεται τους χωρισμούς του με διαφορετικό τρόπο. Για μερικούς, το τέλος μιας σχέσης μπορεί να μοιάζει με το τέλος του κόσμου, ενώ για άλλους η απομάκρυνσή τους από έναν/μια πρώην μοιάζει με μια νέα αρχή. Φυσικά, ο τρόπος που νιώθεις όταν είσαι φρεσκοχωρισμένος εξαρτάται από τις συνθήκες του χωρισμού, αλλά το ζώδιό σου μπορεί επίσης να επηρεάσει πραγματικά τον τρόπο που θα αποφασίσεις να παρηγορήσεις την ραγισμένη σου καρδιά και να επανέλθεις στην ρεαλιστική πραγματικότητα.

Με βάση λοιπόν το ζώδιό σου, το συναίσθημα που νιώθεις μετά από τον χωρισμό, μπορεί να κυμαίνεται από την θλίψη έως την… τρελή χαρά. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το νούμερο ένα συναίσθημα που βιώνουν ζώδια της γης, όταν χωρίσουν με το ταίρι τους και πρέπει να το διαχειριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος, μετά τον χωρισμό, δεν χρειάζεται προσπάθειες αυτοβελτίωσης. Χρειάζεται άμεσα να φροντίσει τον εαυτό του προκειμένου να περιέλθει και πάλι σε μια ήρεμη και χαλαρή κατάσταση, αφού ως γνωστόν οι αλλαγές και οι εξάρσεις δεν είναι και το καλύτερό του. Ένας φρεσκοχωρισμένος Ταύρος είναι πιθανόν να τυλιχτεί στην κουβερτούλα του, να φάει τα γλυκά ή τα παγωτά του, να φορέσει μάσκα στα μάτια προκειμένου να απομονωθεί από τα εξωτερικά ερεθίσματα ή να παρακολουθήσει έναν μαραθώνιο επεισοδίων μιας τηλεοπτικής σειράς. Για αυτό το ζώδιο, η μόνη γιατρειά για την πληγωμένη του καρδιά είναι το πεντικιούρ, το μασάζ ή μια θεραπεία από φύκια. Αυτή θα είναι και η πρώτη αντίδραση του μετά από έναν χωρισμό, γιατί πιστεύει ότι ο εαυτός του πραγματικά αξίζει όλα αυτά τα κανακέματα για να συνέλθει!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι μπορεί να είναι πρακτικοί και προσγειωμένοι άνθρωποι, αλλά παίρνουν τις σχέσεις πολύ στα σοβαρά και ένας χωρισμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ... αποπροσανατολιστικός για αυτό το ζώδιο. Το μεγαλύτερο ταλέντο τους είναι το να φτιάχνουν προγράμματα και οργανογράμματα, οπότε όταν μια σχέση τους τελειώσει, εξακολουθούν να τηρούν το πρόγραμμα που είχαν και πριν! Κάθε Τρίτη θα βλέπουν ταινίες, κάθε Παρασκευή θα μαγειρεύουν και θα καλούν κόσμο και κάθε Σάββατο θα βάζουν πλυντήριο – όπως τότε που εκτός από τα δικά τους ρούχα, έπλεναν και τα ρούχα του/της συντρόφου τους και μάλιστα το απολάμβαναν! Ο Παρθένος είναι το μόνο άτομο που μπορεί να νοσταλγεί περισσότερο τη… ρουτίνα που είχε με το ταίρι του, παρά το ίδιο το ταίρι του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι, στην πραγματικότητα, δεν είναι άτομα των σχέσεων. Είναι αφοσιωμένοι στις σπουδές και στην καριέρα τους, οπότε η κοινωνική ζωή τους τείνει να περιστρέφεται κυρίως γύρω από τους επαγγελματικούς του στόχους. Όταν το πρόγραμμα ενός Αιγόκερω είναι γεμάτο με συναντήσεις, σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις, είναι δύσκολο να βρει χρόνο για ραντεβού και αισθηματικές ιστορίες. Ως εκ τούτου, το τέλος μια σχέσης είναι πολύ πιθανό να εκληφθεί εκ μέρους του ως ένα… ανακουφιστικό τέλος πολλών και άσκοπων υποχρεώσεων. Δεν είναι εκείνος που θα επιδιώξει τον χωρισμό, αλλά αν «ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» και, τελικά, χωρίσεις με αυτό το ζώδιο, το πιθανότερο είναι να σε ευχαριστήσει κιόλας!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο ανεύθυνα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved