7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Λέοντα!

Έχεις σχέση με Λέοντα; Ας πρόσεχες!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Λέοντα!

Κανείς δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει έναν Λέοντα ότι είναι ντροπαλός και αν τυχόν κάποιος το ισχυριστεί, ο ίδιος ο Λέων θα καταρρίψει αυτό το επιχείρημα σε 2 δευτερόλεπτα!

Όλοι γνωρίζουμε και οι περισσότεροι μπορούμε να αναγνωρίσουμε ένα Λιοντάρι μέσα σε έναν χώρο, αφού η σπουδαία προσωπικότητά του, αναπόφευκτα, θα λάμψει!

Αρκεί αυτό όμως; Τι κρύβεται πίσω από αυτό το λαμπερό, γεμάτο αυτοπεποίθηση άτομο. Πώς είναι στην καθημερινή του ζωή και πώς συμπεριφέρεται στις σχέσεις του; Αν ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που ερωτεύτηκες ή έκανες σχέση με ένα Λιοντάρι, διάβασε παρακάτω ποια είναι 7 βασικές αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις:

1. Είναι πεισματάρης

Αυτό που εσύ λες «πεισματάρης», ο Λέων το λέει «αποφασιστικός». Είναι ένα σταθερό ζώδιο, που σημαίνει ότι είναι περήφανο και συχνά κάπως πεισματάρικο. Αναζητά τη σταθερότητα και δεν του αρέσει να συναντά εμπόδια στο δρόμο του από την… αντιπολίτευση!

Φυσικά και θα υπάρξουν διαφωνίες στη σχέση σου με ένα Λιοντάρι, αλλά όταν αυτές συμβούν, σιγουρέψου πρώτα ότι συμπεριφέρεσαι ευγενικά και χωρίς να το επικρίνεις, αλλιώς «θα βγάλει νύχια» ή θα ακούσεις τον… βρυχηθμό του.

Αν έχει θυμώσει μαζί σου, ζήτα συγγνώμη, αλλά άφησέ του χώρο και χρόνο να ηρεμήσει. Μην πιλατεύεις το λιοντάρι και μην προσπαθήσεις να το κατευνάσεις λέγοντας «έλα τώρα, ηρέμησε», γιατί το πιο πιθανό είναι να σου… ορμήσει!

2. Έχει ευαίσθητο «εγώ»

Παρά τη σιγουριά που αποπνέει εξωτερικά, ο Λέων μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα. Του αρέσει να τον θαυμάζουν και να τον επαινούν για τη μοναδικότητα και τη δημιουργικότητά του, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε τόσο θα πρέπει να τον καθησυχάζεις και να του παρέχεις επιβεβαίωση.

Κέρδισέ τον με το να αγαπάς το μοναδικό του στυλ και τον τρόπο ζωής του και, βέβαια, φρόντισε να το ξέρει.

3. Είναι παιχνιδιάρης

Είναι διασκεδαστικό και παρατηρητικό ζώδιο, που του αρέσει να σε πειράζει και να κάνει ανώδυνα πειραγματα, προκειμένου να χαμογελάσεις. Είναι παιχνιδιάρης και από τη στιγμή που θα νιώσει άνετα μαζί σου, θα σου κάνει… αστειάκια.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να «πιάσεις» το αστείο ή το πείραγμά του και να το ανταποδώσεις, αρκεί να μην τον πληγώσεις.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

4. Διακρίνει αμέσως το ψέμα

Το να κάνεις κομπλιμέντα σε έναν Λέοντα θα σε ωφελήσει, αλλά το να κάνεις ψεύτικα κομπλιμέντα δεν πρόκειται να σε πάει πολύ μακριά.

Αντιθέτως, το καλύτερο θα ήταν να αφήσεις τις κολακείες και να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να θαυμάσεις ειλικρινά κάτι που τον αφορά, ώστε να τον κάνεις να νιώσει ξεχωριστός. Είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει αν εννοείς αυτά που λες από ένα χιλιόμετρο μακριά.

5. Δεν διαθέτει χρόνο για δειλίες και πισωγυρίσματα

Ο Λέων έχει οξύ νου, είναι ταχύς στις αποφάσεις του, ενώ διαθέτει χιούμορ και κοινωνικότητα. Χρειάζεται έναν σύντροφο που να μπορεί να κρατάει το ενδιαφέρον του ζωντανό και να τον έχει πάντα σε εγρήγορση. Αν δείχνεις ανασφαλής και αβέβαιος για τον εαυτό σου, αυτό από μόνο του είναι «ξενέρωμα» για έναν Λέοντα.

Μην δείχνεις αυτολύπηση, αβεβαιότητα, ανασφάλεια και μη ζητάς διαρκώς επιβεβαίωση. Θα σε… καταβροχθίσει χωρίς έλεος, όπως ακριβώς κάθε γνήσιο λιοντάρι.

Παράλληλα όμως, οι Λέοντες δεν θέλουν να παίρνουν πάντα τις αποφάσεις ή να έχουν την ευθύνη για όλα. Θέλουν έναν σύντροφο που θα έχει επίσης ισχυρές απόψεις και ιδέες και δεν θα φοβάται να παίρνει αποφάσεις ή να λέει αυτό που σκέφτεται. Αν διαφωνήσει μαζί σου, θα σου το πει.

6. Χρειάζεται το χώρο του

Τα Λιοντάρια είναι ανεξάρτητα και θέλουν να είναι με συντρόφους που είναι εξίσου ανεξάρτητοι. Δεν έχουν αντίρρηση να τους δείχνει το δρόμο το ταίρι τους, αλλά δεν ανέχονται να τους ελέγχει. Γενικά, η προσκόλληση δεν είναι του γούστου τους.

Αν θέλεις να έχεις μια υγιή σχέση μαζί του, πρέπει να διαθέτεις δύναμη και ανεξαρτησία, διαφορετικά σύντομα θα χάσεις το σεβασμό του. Μην πας όμως στο αντίθετο άκρο και τον παραμελήσεις για πολύ καιρό, γιατί τότε θα γίνει απόμακρος και γκρινιάρης.

Ακριβώς επειδή το Λιοντάρι χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό του μερικές φορές, δεν σημαίνει ότι δεν έχει μεγάλη καρδιά. Αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά, σίγουρα θα σε καλωσορίσει στο κρησφύγετό του!

7. Είναι πολύ στοργικός

Ο Λέων, αν και θέλει το χώρο του ή μπορεί να κυνηγάει τους στόχους του και να μοιάζει απόμακρος, εντούτοις νοιάζεται βαθιά και αγαπά έντονα, κάτι που ισχύει τόσο για την οικογένεια όσο και για φίλους ή εραστές.

Είναι προστατευτικός, παιχνιδιάρης, πιστός, διασκεδαστικός και πάνω απ’ όλα ενθαρρυντικός. Θα προσπαθεί πάντα να κλαυτερέψει τις ζωές όσον αγαπάει, είτε παρακινώντας τους να βελτιωθούν είτε αναλαμβάνοντας ο ίδιος να καλυτερεύσει τις συνθήκες.

Αν και μπορεί να φαίνεται εγωκεντρικός, έχει πάντα την έννοια των ανθρώπων που αγαπά και εκείνων που τον έχουν βοηθήσει. Ανταποδίδει, και μάλιστα γενναιόδωρα, όποτε μπορεί, και παρόλο που μπορεί να μην ελέγχει τα αγαπημένα του πρόσωπα καθημερινά, σίγουρα τα σκέφτεται.

Ίσως να μην γίνεται αμέσως εμφανές, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα της δίψας του για επιτυχία είναι το να φροντίσει την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η επιτυχία για χάρη της επιτυχίας είναι κάτι που σπάνια τον έλκει. Θέλει να είναι οι καλύτερος, ώστε να μπορεί να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι που τον ενδιαφέρουν είναι ευτυχισμένοι και έχουν τη φροντίδα που χρειάζονται.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου δείχνει πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα!

Τα 3 ζώδια που «παραβιάζουν» τον προσωπικό χώρο του συντρόφου τους!

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved