Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πώς νιώθεις μετά τον χωρισμό με το ταίρι σου;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια της φωτιάς όταν τελειώνει οριστικά μια σχέση;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πώς νιώθεις μετά τον χωρισμό με το ταίρι σου;

Κάθε άνθρωπος χειρίζεται τους χωρισμούς του με διαφορετικό τρόπο. Για μερικούς, το τέλος μιας σχέσης μπορεί να μοιάζει με το τέλος του κόσμου, ενώ για άλλους η απομάκρυνσή τους από έναν/μια πρώην μοιάζει με μια νέα αρχή. Φυσικά, ο τρόπος που νιώθεις όταν είσαι φρεσκοχωρισμένος εξαρτάται από τις συνθήκες του χωρισμού, αλλά το ζώδιό σου μπορεί επίσης να επηρεάσει πραγματικά τον τρόπο που θα αποφασίσεις να παρηγορήσεις την ραγισμένη σου καρδιά και να επανέλθεις στην ρεαλιστική πραγματικότητα.

Με βάση λοιπόν το ζώδιό σου, το συναίσθημα που νιώθεις μετά από τον χωρισμό, μπορεί να κυμαίνεται από την θλίψη έως την… τρελή χαρά. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το νούμερο ένα συναίσθημα που βιώνουν ζώδια της φωτιάς, όταν χωρίσουν με το ταίρι τους και πρέπει να το διαχειριστούν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θεωρεί τον εαυτό του ένα απόλυτα σωστό και πετυχημένο άτομο, οπότε για αυτόν ένας χωρισμός δεν βιώνεται ως προσωπική αποτυχία – το βλέπει μάλλον ως αδίκημα ή προσβολή εκ μέρους της άλλης πλευράς. Κάποιοι μπορεί να ισχυρίζονται ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι το να ζεις καλά, αλλά ένας Κριός πιστεύει ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι το να… δείχνεις ότι είσαι καλά. Μπορεί μάλιστα να εξακολουθήσει να έχει κάποια επαφή με τον/την πρώην και να μιλάνε για διάφορα ασήμαντα θέματα. Άλλωστε ένας Κριός δεν μπορεί να κάνει… λάθος, οπότε αν τελειώσει μια σχέση, το λάθος είναι σίγουρα του/της πρώην και όχι δικό του!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Εάν χωρίσεις έναν Λέοντα, θα σε κάνει να το πληρώσεις! Αρχικά, θα αλλάξει το status του αμέσως για να δείξει σε όλους ότι είναι πλέον ελεύθερος. Επιπλέον, ενδέχεται να αποπειραθεί να πείσει με έντεχνο τρόπο όλους τους κοινούς φίλους και γνωστούς να πάρουν το μέρος του. Μην νομίζεις, πάντως, ότι θα σε «μπλοκάρει» στα social media, δείχνοντας έτσι μικροπρέπεια. Δεν ταιριάζει στο image του. Αντιθέτως, το πιο πιθανό είναι να εξακολουθήσει να σε ακολουθεί, ώστε να μπορεί να αποδοκιμάζει αυτά που ποστάρεις, όποτε θέλει, με το γνωστό μπλαζέ ύφος του! Το σίγουρο με αυτό το ζώδιο είναι ότι το «εγώ» του δεν μπορεί να αντέξει το... φτύσιμο, οπότε μην παραξενεύεσαι από την όποια εκδικητική του τάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες ξέρουν πώς να προχωράνε μπροστά και να φτάνουν μακριά με τις δικές τους δυνάμεις, οπότε ένας χωρισμός για αυτούς δεν αποτελεί και τόσο σπουδαία υπόθεση. Για να τα λέμε και όλα, το να είσαι μόνος σου δεν είναι και τόσο διαφορετικό από το να είσαι σε σχέση μαζί τους, αφού είναι συνήθως φευγάτοι! Έχουν την τάση να κάνουν ό,τι θέλουν με οτιδήποτε και οποιονδήποτε, είτε είναι σε σχέση είτε όχι. Ένας Τοξότης, κατά κανόνα, τείνει να μένει φίλος με τους πρώην του. Ξέρεις γιατί; Επειδή η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι πικρή!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο ανεύθυνα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved