Αυτοί είναι οι 3 πιο... large άντρες του ζωδιακού

Είναι large σε δώρα και αισθήματα

Αυτοί είναι οι 3 πιο... large άντρες του ζωδιακού

Μπορεί ο καλός σου να έχει αρκετές αρετές, να είναι ελκυστικός ή να θέλει να μείνει στο πλευρό σου. Τι γίνεται όμως όταν είναι τσιγκούνης; Και φυσικά δε μιλάμε μόνο για το ότι έχει καβούρια στις τσέπες και τρέμει στην ιδέα του να χαλάσει λεφτά για ένα δείπνο ή μια εκδρομή, αλλά και στα αισθήματα. Με τους παρακάτω 3 άντρες του ζωδιακού τέτοιο θέμα δε θα έχεις. Δε θα σου χαλάσουν χατίρι, θα σε έχουν στα όπα-όπα και θα σου χαρίσουν πολλά και όμορφα αισθήματα!.

Ας δούμε πιο κάτω ποια είναι τα 4 ζώδια που θα σου προσφέρουν την αγάπη τους γενναιόδωρα και χωρίς να ζητήσουν ανταλλάγματα:

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες θέλουν να είναι «μεγάλοι» σε ό,τι κι αν κάνουν. Αν και λατρεύουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, είναι επίσης ευτυχείς να μοιράζονται την προσοχή που λαμβάνουν με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζονται. Θέλουν να επιβεβαιώνουν την ευτυχία του συντρόφου τους, και θα αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάθε μέρα, ξοδεύοντας ασύστολα και με μεγάλη του χαρά σε ρομαντικές διακοπές ή ξεφεύγοντας εντελώς από το πρόγραμμα μόνο και μόνο για να κάνουν το ταίρι τους να χαμογελάσει. Κάθε Λέων θέλει τα αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως ο σύντροφός του να περνάνε καλά. Δεν θα σταματήσει να προσφέρει με όλη του την καρδιά, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι ο/η σύντροφός τους θα νιώσει ότι τον/την αγαπά και τον λατρεύει.

ΖΥΓΟΣ

Το αέρινο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να γίνει τόσο γενναιόδωρο και εξυπηρετικό που μερικές φορές δείχνει ότι ξεχνά να νοιαστεί για τον εαυτό του. Είτε βγαίνει με κάποιον χαλαρά είτε είναι απόλυτα ερωτευμένος, θα εργαστεί σκληρά για να βεβαιωθεί ότι εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες του/της συντρόφου του. Ζωντανός και επικοινωνιακός, ο Ζυγός θα είναι εξαιρετικά χαρούμενος να συζητήσει με το σύντροφό του για το τι σκέφτεται και τι νοιώθει. Είναι γενναιόδωρος με το χρόνο και την προσοχή που θα αφιερώσει στους ανθρώπους που είναι μαζί του και θα επιδιώξει να βεβαιωθεί ότι δεν νιώθουν μόνοι αφού ο Ζυγός είναι εκεί για να τους προσέχει και να τους ακούει.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τρυφερός Καρκίνος έχει καρδιά μεγάλη σαν τον ωκεανό. Στοργικός και ευγενικός, είναι απίστευτα γενναιόδωρος με το πρόσωπο που αγαπά και θα φροντίσει να νοιώσει και ο σύντροφός του την απέραντη αγάπη του. Είτε με θετικά λεκτικά σχόλια είτε με πράξεις, ο Καρκίνος θέλει να δείχνει πως αισθάνεται. Είναι η μητέρα του ζωδιακού και λατρεύει να φροντίζει τους άλλους, και πάντα θα είναι εκεί για το σύντροφό του που είναι αγχωμένος ή στενοχωρημένος. Γνωστός για την ενσυναίσθηση του, ο Καρκίνος είναι συναισθηματικά γενναιόδωρος και πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει χώρο στο δικό του άνθρωπο για να καταλάβει πως νιώθει.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

Τι κι αν δεν είναι πια μαζί; Αυτά τα 3 ζευγάρια ζωδίων συνεχίζουν να «βρίσκονται» και αφού χωρίσουν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved